Boek Nononsense coaching - Nonons

 

 

 

 

Quotes van lezers

Als ik dit boek had gelezen voordat ik begon met coachen had ik heel veel valkuilen kunnen vermijden. Een aanrader! (Arlette Schipper)

Zo praktisch. Een heel handig naslagwerk voor dagelijks gebruik. (Intse Hamstra)

Ook als ervaren coach heb ik zoveel eyeopeners uit dit boek gehaald. Wat fijn dat eindelijk iemand vanuit de praktijk beschrijft wat coachen werkelijk is (Rietje Dujardin-van Hove)

Recensie

‘…Een kadootje noem ik dit handige boek. De Jong opent met ‘Ken jezelf en je coachee’. Met andere woorden: wat je moet doen vóór je start met het coachingstraject zodat je weet of jij er klaar voor bent als coach. En of de coachee er ook klaar voor is. Vervolgens zet ze helder uiteen welke vaardigheden jij als coach nodig hebt…’ Lees hier de volledige recensie.