coach opleidingen amsterdam utrecht

NONONS opleidingen

NONONS biedt verschillende coachingsopleidingen en een trainersopleiding. Deze opleidingen en trainingen zijn bekend om de no nonsense aanpak en praktische toepasbaarheid. Geen zweverige theorieen en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

 

Coach Essentials 

Coach Essentials is een vierdaagse opleiding voor iedereen die basis coachvaardigheden wil leren of als je erachter wil komen of coachen iets voor je is. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor interne coaches of HR-medewerkers die de basis van het coachen onder de knie willen krijgen. Accreditatie: Foundation Niveau, NOBCO.

Coach Intensive

Coach Intensive is een coachingsopleiding van een half jaar. In deze intensieve opleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen als je coach wilt worden. Maar ook veel ervaren coaches kiezen deze coachingsopleiding, vooral om de praktische tools die je krijgt. Je leert o.a. hoe je een traject opbouwt, intakegesprekken voert en welke oefeningen je kunt doen bij belemmerende overtuigingen. Accreditatie: Practioner Niveau, NOBCO.

 

 

Coach Expert

Coach Expert is het vervolg op de Coach Intensive. Deze coachingsopleiding is een intensief verdiepingsjaar waarin vooral gekeken wordt naar wie jij bent als coach en hoe je in je gesprekken effectiever kunt zijn. Je leert ook dieper coachen doordat je veel bewuster kunt coachen en beter kunt coachen op gevoel. Accreditatie: Senior Practitioner Niveau, NOBCO.

Train Intensive

Train Intensive is onze train de trainer. In deze zesdaagse basis opleiding voor trainers leer je de kneepjes van het trainersvak. Werkvormen, leerstijlen, omgaan met lastige situaties, het komt allemaal aan bod. Van het maken van een afwisselend draaiboek tot het omgaan met weerstand.

 

 

Nobco accreditatie coachingsopleiding

Agenda

COACH OPLEIDINGEN

feb 2018

20 februari 2018 | Start Coach Intensive Februari

apr 2018

3 april 2018 | Start Coach Basics (VOL)

18 april 2018 | Start Coach Intensive April

mei 2018

15 mei 2018 | Start Coachend leidinggeven – voorjaar

sep 2018

10 september 2018 | Start Coach Intensive September

Wat maakt NONONS coachopleidingen bijzonder?

NONONS is professioneel, helder en duidelijk. Niet ingewikkeld en altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen vandaag mee aan de slag. En dat gebeurt allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

NONONS is no-nonsense, maar staat ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. Maar daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.

LAAT JE GRATIS COACHEN

Onze deelnemers moeten voor de opleidingen in een  half jaar  ongeveer vijf trajecten onder supervisie afronden. Een traject bestaat uit minimaal drie coachgesprekken. Nu  zoeken wij voor deze coachopleiding nog coachees die zich willen laten coachen door onze deelnemers.