Anne de Jong

‘Als coach ben ik helder, praktisch en concreet. Ik ben warm en menselijk, maar ook nuchter en confronterend. Dit laatste wel met een zekere lichtheid.’ 

In Anne de Jong vind je het beste van een uitstekende psycholoog, een sterke trainer en een warme, nuchtere en resultaatgerichte coach. Zij gelooft dat iedereen de kracht heeft om te veranderen en om in actie te komen. En dat je daar gelukkiger van wordt.

Managers, coaches, ondernemers en andere professionals kunnen uitstekend bij haar terecht met vragen rond persoonlijke ontwikkeling. Door de coaching krijg je meer regie en weer plezier in je werk of in je leven. Anne coacht met warmte en liefheid, ze is scherp en resultaatgericht.

Na haar studie in Groningen deed Anne veel ervaring op als psycholoog, coach en trainer voor verschillende werkgevers. In 2006 richtte ze Coach020 (nu NONONS) op. 

Specialismen:

Anne coacht in Amsterdam

Alina (39)

“Ik vind Anne een inspirerende en confronterende coach. Zij weet precies wanneer zij welke methodieken moet inzetten, waardoor ik de kwaliteit van het leven weer snel teruggevonden heb. Snel, efficiënt en met liefde heeft zij mijbegeleid. Soms had ik een coach nodig en soms advies. Zij voelde dat haarfijn aan.”

 

Judith (30)

“Anne is een heel betrokken persoon die je op je gemak laat voelen waardoor je alle ruimte krijgt om jouw verhaal te doen. Tegelijkertijd kan ze jezelf een spiegel voorhouden waardoor je een goed inzicht krijgt in jezelf.”

 

Barbara (35)

“Anne weet je op een ontspannen, opgewekte manier uit te dagen om tóch net dat stapje verder te gaan tijdens je coachingsessies, waardoor je tot verrassende ontdekkingen komt over jezelf, je valkuilen en je kracht. Confronterend, absoluut, maar ook zo verhelderend.”

 

Elsje (38)

“Anne is heel doortastend en weet snel haar vinger op de zere plek te leggen. Zonder dat ze je ook maar iets voorkauwt, draagt ze met haar aanpak bij aan heldere inzichten over je eigen gedrag. En die inzichten hebben mij erg geholpen om stappen te zetten die mijn (werk)leven nog aangenamer hebben gemaakt.”