Esther van der zweep

‘Ervoor zorgen dat mensen beter in hun vel zitten en hun volledige potentieel benutten, dat is mijn drijfveer.’

Als coach vaart Esther van der Zweep op haar ervaring als leidinggevende, op de gedegen opleidingen die zij volgde en op haar sensitiviteit. Ze is enthousiast en stimuleert mensen om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Je kunt bij haar terecht als je in je werk of privéleven ergens op vastloopt of als je het gevoel hebt dat je niet het beste uit jezelf haalt. Esther helpt je bijvoorbeeld om planmatig en doelgericht te werken, om tactischer te communiceren of om meer plezier en energie te krijgen in je (werkende) leven. 

Ze is gedreven, analytisch, resultaatgericht en ze gelooft in de kracht van mensen. Een coachingstraject bij Esther levert je waardevolle inzichten op, praktische handvatten en tastbare resultaten.

Specialismen:

Esther coacht in Amsterdam en in Haarlem

Carolien

Mijn coachingstraject bij Esther heb ik als een enorme eyeopener ervaren. Het is ontzettend fijn om samen met een betrokken, betrouwbaar en enthousiast persoon aan je eigen coachingsdoel te werken. Esther is goed voorbereid, neemt de tijd en kan je in een handomdraai laten zien waar je vastloopt. Ze maakt gebruik van werkvormen waar je in de praktijk wat aan hebt. Daarbij weet ze je te motiveren om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Kortom, een goede ervaring en zeker aan te raden.

Louise van Deth (directeur Aidsfonds)

“Esther is een all round leidinggevende, aan wie ik elk team zou toevertrouwen. Ze kan uitstekend zakelijkheid en gevoel combineren en heeft een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Haar natuurlijke aanleg als coachend leider heeft ze professioneel doorontwikkeld. De combinatie van ”het al in je hebben” en ”goed opgeleid” maakt haar tot een meer dan goede coach.”

Loes

Esther is een coach naar mijn hart. Ze luistert en daagt uit. Iedere sessie wist ze me – door de juiste vragen te stellen – in grote verwondering en verbazing te brengen, om me vervolgens inzicht na inzicht te geven. De kwartjes vielen zonder dat Esther ze voor je invult. Daarbij zoekt ze samen met jou naar concrete oefeningen, opdrachten en modellen die voor jou het beste werken. Een fijne combinatie van concreet & pragmatisch met ruimte voor emoties en verwondering. Ik beveel haar van harte aan voor je grote en kleine levensvragen.