Intse Hamstra

‘Mijn geloof in de veerkracht van mensen maakt dat ik zo houd van het coachvak’

Intse Hamstra is psycholoog en coach. Het is haar stellige overtuiging dat de kans op verandering het grootst is als je zelf je doel formuleert, je eigen richting vindt en daadwerkelijk stappen zet.

Zij richt zich onder meer op mensen met stress- en burn-outklachten. Intse begeleidt je ook graag als er situaties zijn waarin je minder effectief bent dan je wilt zijn. Als je blijft steken in vaste denkpatronen of gewoonten. Of als je voor een belangrijke keuze staat.

Coachees beschrijven Intse als betrokken, betrouwbaar, accepterend, nuchter en to-the-point. Met inzichten, handvatten en door gebruik te maken van verschillende methoden helpt zij je om verder te komen.

Specialismen:

Intse coacht in Amsterdam

Fleur

Je geduld, helderheid en warmte gaven mij het gevoel dat je echt aandacht had voor mij. Je hebt me geholpen om aan de slag te gaan met dingen waar ik al jarenlang niet doorheen durfde te worstelen. Door de manier waarop je lastige problemen makkelijk maakt wordt het ineens behapbaar en inzichtelijk. Heel veel dank daarvoor!”

 

Frank

Intse heeft mij enorm goed geholpen om de laatste stap te zetten in mijn herstel na depressie en het zoeken van een nieuwe baan. Het traject bij Intse werd mij aanbevolen, maar ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Haar persoonlijke werkwijze, betrokken houding en positiviteit hebben bij mij de juiste snaar geraakt. De opdrachten en fijne gesprekken hebben mij in enkele sessies een veel duidelijker beeld van mijzelf en een boost aan mijn zelfvertrouwen gegeven. En heeft het een heel aanwijsbare bijdrage geleverd bij het vinden van een fantastische nieuwe uitdaging in enkele weken tijd.”

Anne

Door de sessies heb ik bereikt wat me de afgelopen 8 jaar niet was gelukt: prioriteiten leren stellen, bewust rust nemen, nee zeggen en eerlijk zijn tegenover mijzelf. Dit traject heeft me enorm geholpen bewuster met keuzes om te gaan en me minder snel te laten overnemen door mijn ‘overdrive’, de oorzaak van mijn gevoel en de keuzes die ik de afgelopen jaren maakte. Ik voel me sinds jaren weer ontzettend rustig en goed en kan genieten van niks doen.”

 

Marieke

Er rest mij niks te zeggen dan alleen maar ‘heel erg bedankt!’ Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet het coaching-traject in te gaan en ik ben super dankbaar dat Intse mijn luisterend oor was en dé persoon voor mij was die me verder kon helpen waar ik zelf compleet vastliep en dat ze het zo makkelijk voor mij maakte om mijn emoties een keer wel zorgeloos te kunnen uiten:)

 

Maartje

Intse is een warme, toegankelijke coach. Door haar humor, begrip en scherpte heeft ze mij veel verder kunnen helpen dan dat we beide van te voren dachten. Ze heeft een arsenaal aan werkvormen, die zij op het juiste moment weet in te zetten en nog belangrijker: de juiste werkvorm bij het type mens.”

Jenny (32), redacteur

“Uit comfortzone stappen, meer durven, beter naar mezelf luisteren.

 

Claudia, hotelmanager

“Bewustwording door vragen te stellen, het geven van praktische tips, motivatie en stimulans, eerlijk haar mening gegeven.”

 

Adriaan, manager

Heleen geeft snel een vertrouwd gevoel en weet zaken ook luchtig te houden als dat kan.. Ik zal in de toekomst zeker nog een keer aankloppen als ik een coach zoek.”