Marije Mulder

‘Het is zo simpel’

Groei en verandering ontstaan alleen als jij daarvoor open staat en de verantwoordelijkheid neemt. Zo simpel is het, vindt Marije Mulder. Je moet er alleen wel iets voor doen, en daarbij kan je soms wat hulp gebruiken.

Marije helpt je als je een gezonde balans zoekt tussen privé en werk of last hebt van burn-out of bore-out. Als je worstelt met vragen als: wie ben ik, wat wil ik, hoe leer ik nee te zeggen, hoe stuur ik mijn team aan. Als je een keuze wilt maken.

Als coach brengt zij structuur aan in je gedachten. Ze houdt je zonder oordeel een spiegel voor. Zodat je inzicht krijgt in patronen, gedrag of acties. Met ‘opdrachten’ kun je thuis aan de slag om nieuw gedrag aan te leren en te oefenen. Zo kom je daadwerkelijk dichter bij je doel.

Specialismen:

Marije coacht in Amsterdam

Else (32)

Inzichten in mijn patronen waren erg leerzaam. En de manier hoe Marije mij zover heeft gekregen daardoor erg opvallend. Ze vertelde me niet alleen iets, ze liet me echt voelen.”

Eva (42)

“Met de hulp van Marije ben ik in gaan zien dat ik niet hoef te veranderen en dat ik juist door mezelf te zijn veel kan toevoegen in mijn dagelijks leven en op de werkvloer.”

Mark (35)

“Marije is heel open en weet de vraag achter de vraag te vinden. Je komt tot inzichten waar je je nooit van bewust bent geweest. Na elke sessie kom je met verrassende inzichten naar buiten. En met zelfvertrouwen!”

Sanne (34)

“Veel van de besproken onderwerpen raakten de kern van wie ik ben in bredere zin, en hadden niet enkel betrekking op de redenen om voor de ene of de andere baan te kiezen.”