COACHING VOOR OUDERS

‘Ik wil beter communiceren met mijn kind’ 
‘Ik wil meer zelfvertrouwen in het opvoeden’ 
‘Mijn partner en ik krijgen vaak ruzie over de opvoeding en dat wil ik niet meer’ 
‘Ik wil meer genieten van deze tijd en minder stress ervaren’ 

Opvoeden kan soms best lastig zijn. Er komt soms veel op je af. Bij NONONS wordt je goed begeleidt bij je coachvraag. Sommige coaches zijn zelf ook ouder, anderen niet. En dat kan ook een verfrissende blik geven!

WAT WE DOEN

Welke coach je ook kiest: we blijven weg van suggesties en tips: het is jouw vraag, jouw pad, jouw doel in de zoektocht naar ouderschap. En: we houden van no nonsense – geen zweverige sessies, maar kortdurende, doelgerichte trajecten met een professionele, gestructureerde aanpak, gecombineerd met luchtigheid en humor. Het levert je waardevolle inzichten op en praktische tools waarmee je direct aan de slag kunt. 

WAT LEVERT COACHING JE OP?

  • Duidelijkheid en rust in je hoofd en in je huis
  • Je leert beter om te gaan met je kwetsbaarheid
  • Je ontdekt wat je echt anders wilt en wat er ook anders kan
  • Effectiever communiceren met je partner en/of je kinderen
  • Je ervaart minder stress en krijgt meer energie en plezier

Dit zijn onze coaches!