Incompany training: dit is waarom je het wilt inzetten | NONONS

 

 

NONONS VOOR BEDRIJVEN
Effectiever samenwerken voor een beter resultaat

HEEL NEDERLAND REGIE


NONONS heeft als missie: heel Nederland regie. Wij geloven dat iedereen, in elke situatie, regie kan nemen. Of het nou groot is of klein, zakelijk of privé. Daarom
ontwikkelen we incompany trainingen en trainingsprogramma’s. Dit zijn bedrijfstrainingen voor leidinggevenden, directies, HR- professionals, talent managers of interne coaches. Maar ook medewerkers trainingen om effectiever te communiceren of samen te werken. We werken samen met ervaren coaches en trainers die deskundig zijn in hun vakgebied en die bewust kiezen voor de no-nonsense NONONS aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt.

 

Trainingen voor medewerkers

NONONS ontwikkelt ook verschillende trainingen voor medewerkers. Denk aan het voeren van eerlijke gesprekken, het omgaan met veranderingen en het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Maar ook het beter samenwerken op afstand of vitaal blijven in een periode waarin thuiswerken de norm zijn onderwerpen waar we trainingen in geven.

Trainingen voor managers

NONONS is specialist in leiderschapsprogramma’s. Dit zijn op maat gemaakte trainingsprogramma’s waar managers leren hoe ze zelfbewuster en effectiever leiding kunnen geven. Ze leren hoe ze hoe de coachende mindset kunnen gebruiken om het potentieel van medewerkers maximaal te benutten.  Ook leren we ze eerlijker, duidelijker en steviger te communiceren met de mensen om hen heen.

Teamcoaching

Samenwerken is soms hard werken, maar cruciaal om op een effectieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Teamcoaching helpt jullie team om de samenwerking beter en prettiger te laten verlopen. In verschillende teamsessies werken we aan een gemeenschappelijk doel of visie, aan het verbeteren van de onderlinge relaties of gewoon aan het vergroten van het werkplezier.

NEEM CONTACT OP VOOR
INCOMPANY TRAINGEN

Meer weten over een van de trainingen?
Neem dan contact met ons op.