NONONS academie - NONONS

Dé online Coach Academie voor iedereen die meer wil weten over coaching. Of je nu coach wilt worden, startende of al een heel ervaren coach bent. Verdiep je hier in het coachvak:
Het mooiste vak van de hele wereld!

COACH INTRODUCTIE

Leer de basisbeginselen van coaching. Je leert het vak coachen goed kennen en weet aan het eind van de online cursus wat NONONS coachen is.

COACH CURSUS

Leer alle ins en outs over het coachvak. Hoe je een gesprek aanpakt, welke structuur je hanteert, welke oefeningen er zijn en bij welke coachee je die kan inzetten. Eigenlijk alles wat er te weten valt over coaching en waarvan wij denken dat je die kennis moet hebben; dat leer je in de complete Coach Cursus.

COACH EXTRA

De perfecte manier om je te blijven ontwikkelen als coach. Elke maand kan je kijken naar een webinar of meedoen met een supervisie die geleidt wordt door onze hoofdopleiders. Binnen de community kan je sparren met mede NONONS Coaches of luisteren naar de verdiepende podcasts.

EEN GRATIS INKIJKJE IN DE NONONS ACADEMIE!

Tijdens dit inkijkje leer je wat coaching is en wat het vooral niet is.

  • Je leert coachende vragen te stellen (want dat is niet zo makkelijk als het lijkt).
  • Je maakt kennis met de termen: reflectieve vragen, last van X, lenig luisteren en nieuwsgierige vragen.
  • Je leert coachen met het Mature-model. Als coach wil je vanuit een gelijkwaardige positie je coachee helpen zelf de regie te pakken. Het Mature-model helpt bewust te worden van jouw positie en te voorkomen dat je in valkuilen stapt als coach.

Je ontvangt e-mails van ons met de lessen van het inkijkje. Die doe je gewoon thuis, in je eigen tijd.

GRATIS COACHKAARTJES

Je hebt ze misschien wel voorbij zien komen; de NONONS coachkaartjes.

Hierop zijn de modellen en technieken te vinden die je geleerd worden tijdens onze coachopleiding intensive en expert. Je kunt ze gebruiken als handig geheugensteuntje bij je coachtrajecten.

In dit E-book vind je 13 handige coachkaarten die je tijdens
je coachgesprekken kan gebruiken.

 

coachkaart