NONONS academie - NONONS

Dé online Coach Academie voor iedereen die meer wil weten over coaching. Of je nu coach wilt worden, startende of al een heel ervaren coach bent. Verdiep je hier in het coachvak:
Het mooiste vak van de hele wereld!

COACH INTRODUCTIE

Leer de basisbeginselen van coaching. Je leert het vak coachen goed kennen en weet aan het eind van de online cursus wat NONONS coachen is.

COACH CURSUS

Leer alle ins en outs over het coachvak. Hoe je een gesprek aanpakt, welke structuur je hanteert, welke oefeningen er zijn en bij welke coachee je die kan inzetten. Eigenlijk alles wat er te weten valt over coaching en waarvan wij denken dat je die kennis moet hebben; dat leer je in de complete Coach Cursus.

STARTEN ALS COACH? IS HET COACHVAK WAT VOOR JOU?

Leer wat coaching is en wat het vooral niet is voor je het besluit maakt om te starten als coach.  Daar kom je achter in deze gratis training van NONONS.

  • Je leert coachende vragen te stellen (want dat is niet zo makkelijk als het lijkt).
  • Je maakt kennis met de termen: reflectieve vragen, last van X, lenig luisteren en nieuwsgierige vragen.
  • Je leert coachen met het Mature-model. Als coach wil je vanuit een gelijkwaardige positie je coachee helpen zelf de regie te pakken. Het Mature-model helpt bewust te worden van jouw positie en te voorkomen dat je in valkuilen stapt als coach.

Met deze gratis training krijg je toegang tot ons online studieplein. Je kunt hem gewoon volgen vanuit huis, in je eigen tijd.

starten als coach

GRATIS COACHKAARTJES

Je hebt ze misschien wel voorbij zien komen; de NONONS coachkaartjes.

Hierop zijn de modellen en technieken te vinden die je geleerd worden tijdens onze coachopleiding intensive en expert. Je kunt ze gebruiken als handig geheugensteuntje bij je coachtrajecten.

In dit E-book vind je 13 handige coachkaarten die je tijdens
je coachgesprekken kan gebruiken.

 

coachkaart