NONONS Opleidingen | Studenten geven ons een 9,1
coaching opleidingen

NONONS opleidingen

NONONS biedt verschillende opleidingen, aangeboden als open opleiding ( in Amsterdam & Rotterdam) en in-company. Deze opleidingen en trainingen staan bekend om de no nonsense aanpak en praktische toepasbaarheid. Geen zweverige theorieën en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

Coach Intensive

Coach Intensive is een opleiding van een half jaar. In deze intensieve  opleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen als je coach wilt worden. Maar ook veel ervaren coaches kiezen deze opleiding, vooral om de praktische tools die je krijgt. Je leert o.a. hoe je een traject opbouwt, intakegesprekken voert en welke oefeningen je kunt doen bij belemmerende overtuigingen. Accreditatie: Practioner Niveau, NOBCO.

Coach Intern 

Coach Intern is een vijfdaagse opleiding voor iedereen die basis coachvaardigheden wil leren of als je erachter wil komen of coachen iets voor je is. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor interne coaches of HR-medewerkers die de basis van het coachen onder de knie willen krijgen.
Accreditatie : Foundation Niveau, NOBCO.

Coach Expert

Coach Expert is het vervolg op de Coach Intensive. Deze opleiding is een intensief verdiepingsjaar waarin vooral gekeken wordt naar wie jij bent als coach en hoe je in je gesprekken effectiever kunt zijn. Je leert ook dieper coachen doordat je veel bewuster kunt coachen en beter kunt coachen op gevoel.
Accreditatie: Senior Practitioner Niveau, NOBCO. 

Coachend Leidinggeven

Coachend Leidinggeven is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap. Deze opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, (project)managers, HR-adviseurs en andere mensen die regelmatig helpende gesprekken voeren. 

Train intensive

De Train Intensive is een train de trainer voor mensen die zich willen ontwikkelen in het trainersvak. Het is een opleiding waar zowel het ontwerpen van een training, het op maat maken van een programma als de groepsdynamiek en jouw opereren hierin, aan bod komen. Het is een praktische opleiding die in het teken staat van DOEN. Deze train de trainer opleiding duurt vier maanden en omvat zes lesdagen, huiswerkopdrachten en een proeve van bekwaamheid.

Gemiddeld geven
de studenten
ons een
9,1
en 88%
raadt NONONS aan.

 Wat maakt de NONONS opleidingen bijzonder?

 

  • De NONONS opleidingen zijn professioneel, helder en duidelijk.
  • Altijd direct toepasbaar, je kunt met de kennis uit de opleiding direct aan de slag.
  • En dat allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

NONONS opleidingen zijn no-nonsense, maar staan ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. En daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.

Naast de opleidingen in groepsverband in Amsterdam en Rotterdam, kun je ook online  coaching opleidingen volgen. Daarnaast hebben we coach cursussen ontwikkelt, waarmee jij je in je eigen tijd kunt ontwikkelen als coach. Dat noemen we de NONONS academie.

 

FAQ’s

Ben ik na de coachopleiding als coach direct gecertificeerd?

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Zijn de NONONS opleidingen live en/of online te volgen?

Al onze coachopleidingen zijn in principe live bij NONONS Amsterdam of NONONS Rotterdam. NONONS houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM we houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten de Corona-maatregelen aangescherpt of versoepeld worden, dan laten wij je weten wat dit voor onze uitgangspunten en protocol betekent.  

Daarnaast hebben wij een opleiding Coach Intensive die geheel online in groepsverband te volgen is via Zoom. Dit is dus ook volgens een roosterplanning en is de groep altijd online bij elkaar en de opleiding is inhoudelijk identiek aan onze live-opleiding. Zie voor meer informatie https://nonons.nl/online-coachopleiding-coach-intensive/

Onze Coach Cursus via NONONS Academie is alleen online te volgen en is een zelfstudie en geen volwaardige coachopleiding. Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde opleidingen

Ik wil graag meer informatie over een coachopleiding. Wat kan ik doen?

Je mag altijd een oriëntatiegesprek inplannen met onze studieadviseur Chantal Kok. Je kan zelf een afspraak bij Chantal in de agenda plannen wanneer het voor jou uitkomt via https://nonons.nl/gratis-orientatiegesprek/. Als je liever direct belt, kan dit natuurlijk ook via 06-81913919.

Het is mogelijk om het informatieformulier in te vullen op onze website en dan belt Chantal jou ook even terug en/of stuurt zij je de specifieke brochures toe per e-mail. Op onze website bij de specifieke coachopleiding kun je ook altijd zelf onze brochure downloaden om het rustig door te lezen.

Ook organiseren wij gemiddeld per drie weken een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn live in Amsterdam of Rotterdam of online via Zoom. Onze bijeenkomsten zijn altijd gratis en kun je al je vragen stellen, kennismaken met NONONS en de sfeer proeven. Voor een overzicht van de data verwijs ik je graag naar https://nonons.nl/info-avond-coach-opleiding/.

Heb ik een bepaald niveau nodig om een NONONS opleiding te volgen?

Ja, dat is nodig. Kijk vooral bij de specifieke opleiding welk niveau wij vragen, maar hbo/wo werk- en denkniveau is wat wij vragen bij onze coachopleidingen. Als hierover twijfel is, kan je altijd met Chantal bellen om je individuele situatie te bespreken en te overleggen.

Kan ik overleggen met een opleider of oud-deelnemer van de coachopleiding?

Ja, dit is altijd mogelijk. Wij kunnen je in contact brengen met de specifieke opleider van die coachopleiding om (telefonisch) kennis te maken en inhoudelijk te overleggen. Ook is dit mogelijk met een oud-deelnemer die zijn of haar ervaringen kan vertellen over onze coachopleidingen. Chantal van NONONS kan je altijd meer over vertellen over de mogelijkheden.