Over Anne

Anne is oprichter van Coach020 (nu NONONS) en heeft meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, coach en trainer.  Na haar studie psychologie deed ze meerdere vervolgopleidingen. Onder meer executive coaching (VU), Voice Dialogue, ACT, systemisch werk, Transactionele Analyse en EMDR. In 2011 besloot ze haar coachervaring te vertalen naar een eigen coachopleiding: de Coach Intensive. Ze vond dat een coachopleiding praktischer, slimmer en duidelijker kon. Inmiddels zijn daar de opleidingen Coach Master, Coach Basics en de trainersopleiding bijgekomen. In 2016 verscheen haar eerste eigen boek: No-nonsense coaching. Een nieuw boek over dieper coachen is in de maak…

Anne is scherp, confronterend en warm.  Ze heeft een buitengewone fascinatie voor de psyche van de mens en het coachvak.

Over  Nadia

Nadia  is sinds 2016 mede- eigenaar van NONONS. Ze  werkte bijna 15 jaar als marketeer en leidinggevende bij verschillende bedrijven zoals War Child, Young Capital en ING. Ze ontdekte dat ze het ontwikkelen van medewerkers en de coachende gesprekken die daarbij horen zo leuk vond, dat ze daar meer mee wilde doen. Ze volgde verschillende (coach)opleidingen, startte een eigen coachpraktijk en besloot zich naast het coachen met name te richten op het geven van trainingen op het gebied van leiderschap, beïnvloeden en communicatie. Binnen NONONS houdt Nadia zich  vooral bezig met incompany trajecten zoals teamontwikkeling, trainingen en leiderschapsprogramma’s.

Nadia  is empathisch, slim, stevig en helder. Ze heeft een aanstekelijke energie. Ze probeert graag nieuwe dingen en ziet overal kansen en mogelijkheden.

WAT WIJ DOEN

Wij brengen helderheid.
Wij helpen mensen veranderen doordat ze inzicht krijgen en praktische tools waar ze direct iets mee kunnen (doendoendoen!)

WAT WIJ BIEDEN

  • Coaching
  • Coachopleidingen
  • Trainingen op het gebied van coaching; open en incompany

WAAROM NONONS?

Anne: Het helpt iedereen als je niet naar alles kijkt alsof het je allemaal overkomt, als je de regie kunt nemen over je leven. NONONS helpt mensen die regie te geven door ze te coachen. Maar ook door coaches en managers zelfverzekerd te maken en door ze de regie te leren pakken over hun gesprekken.

Nadia: Iedereen wordt er beter van als je jezelf en anderen beter snapt. Het is beter voor jezelf, voor je relaties, voor de manier waarop je samenwerkt. Voor managers in onze trainingen is de coachende mindset vaak een enorme eyeopener. Ze merken al snel dat het goed is om op een coachende manier te managen, waardoor ze meer verantwoordelijkheid bij medewerkers kunnen laten. Dan groeien je medewerkers en zelf hou je tijd over voor andere zaken.

 

WAT IS TYPISCH NONONS?

Nadia: Wij zijn professioneel, heel helder en duidelijk. Zowel voor onze trainingen als voor onze coaching en coachopleidingen geldt: we doen niet ingewikkeld en wat we doen is altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen mee aan de slag. En we doen dat op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

Anne: We zijn no-nonsense, maar we kiezen ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. Maar daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.

NONONS werkt voor