Een betere trainer worden - NONONS

En toch vinden wij trainen het leukste om te doen. Als je het goed doet, kan je impact maken, de groep laten groeien en ze écht iets leren. Maar het is ook kwetsbaar. En daardoor best eng. Want stel je voor dat je niet uit je woorden kan komen, dat de groep niet geboeid is naar je verhaal en ze de inhoud niet geloven. Wat moet je dan? 

Een betere trainer worden met ons nieuwe boek

Wij hebben er een boek over geschreven, hoe mensen een betere trainer worden. Het 5e NO-NONSENSE boek gaat over het trainersvak. Ja, mensen geboeid laten luisteren naar jouw verhaal, is echt een vak. In dit boek vind je de grootste nachtmerries voor de trainer met daarbij leuke, handige handvatten. Weerstand in de groep kan namelijk ook door jezelf komen, omdat je bijvoorbeeld niet de juiste structuur hebt in je trainingen. 

Op 10 maart start ook de opleiding Train de Trainer, waarin we deze structuur en alle andere fijne kneepjes van het trainersvak uitleggen. Hij wordt weer ‘ouderwets’ gegeven door Anne & Nadia, samen hebben ze zo’n 40 jaar ervaring in het trainersvak. Het is lang geleden dat ze samen een training hebben gegeven, dus kunnen ze niet wachten om van start te gaan! Jij ook niet? En wil je een betere trainer worden? Meld je aan via onze website. 

Of wil jij een betere trainer worden door ons nieuwe boek te lezen? Je kunt ook ons boek alvast pre-orderen.

betere trainer worden