Anneke - NONONS

Anneke Huizinga

‘Ik daag je uit om je eigen pad te volgen, om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te gaan staan voor wie je bent.’ – There is no reason not to follow your heart (Steve Jobs)

Anneke Huizinga werkte na haar studie bedrijfskunde in Groningen bijna 14 jaar als begeleider van talenten in het internationale bedrijfsleven.  Als coach is zij gespecialiseerd in het begeleiden van (internationale) businesstalenten en artsen.

Je kunt bij Anneke terecht voor loopbaancoaching en gedragsverandering – bijvoorbeeld met vragen over angst, zelfvertrouwen, assertiviteit, relaties of communicatie. Ze coacht je bij het bepalen van je loopbaanstrategie, maar kan je ook begeleiden als je gaat solliciteren.

Als coach combineert Anneke haar zachte kant met haar zakelijke kant. Ze straalt rust uit en coacht op een natuurlijke, speelse manier, met een open mind en resultaatgericht. Ze confronteert maar oordeelt niet, heeft geduld en weet vaak de juiste snaar te raken. Anneke gaat altijd voor hoge kwaliteit.

Specialismen:

Anneke coacht in Amsterdam

Frederik (31)

“Anneke has provided me with the guidance and support to make significant steps in both personal and professional development. Through a structured process, a listening ear, and a trust-based questioning technique we were able to identify opportunities and valuable insights. Thank you Anneke!”

Frederik (34)

“Het coachen bij Anneke gaat op een natuurlijke manier. Ze laat je door de goede vragen te stellen zelf met antwoorden komen. Door haar openheid is er ruimte om oprecht te vertellen over de dingen waar je mee worstelt en heb ik in mijn werk stappen kunnen zetten die ik zelf niet had durven nemen. Anneke al bij vele mensen aangeraden!!!”

Joost (28)

“Anneke maakt makkelijk contact en weet snel een veilige sfeer te creëren. Dat maakt dat zij op effectieve wijze tot de kern komt. Haar uitleg van de coachmodellen was helder doordat ze deze koppelt aan persoonlijke casuïstiek. Na een sessie met haar ga je bovendien altijd weg met een aantal opdrachten die de volgende bijeenkomst weer besproken worden. Zo blijf je scherp op de doelstellingen die gezamenlijk in de eerste sessie zijn opgebouwd. Kortom, een fijne coach met een doelgerichte wijze van begeleiden”.