Ellen - NONONS

Ellen Roelofs

‘Je bent klaar voor actie?
Daar wil ik graag aan bijdragen.’

Ellen Roelofs komt uit het bedrijfsleven. Ze weet dat de meeste mensen en organisatie zich willen blijven ontwikkelen. Maar om uiteenlopende redenen blijft het daar soms bij steken. Als coach helpt zij om de intentie om te zetten in structurele verandering.

Ellen coacht mensen met zakelijke en/of persoonlijke vraagstukken. Die een zekere onrust of onvrede ervaren en daar iets aan willen doen. Mensen die zichzelf meer kansen willen geven. Die knopen willen doorhakken, welbewuste keuzes willen maken.

Als coach is ze warm en uitnodigend. Ze geeft je inzichten en inspiratie en zet je in beweging. Ze laat je vanuit een andere invalshoek naar omstandigheden kijken. Ze gelooft in het analyseren van praktijksituaties en in de focus op resultaat.

Specialismen

Ellen coacht in Amsterdam

Yassin (32 jaar)

“Ik vond Ellen erg fijn, verhelderend en vooral heel menselijk. Ze zet je in je kracht. Ze gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen en de ruimte voor bepaalde gevoelens die ik had weggestopt. Met behulp van praktische opdrachten kon ik aan de slag gaan met mezelf. Ik ben erg blij dat ik begeleiding van haar heb mogen krijgen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn gedrag en in de interacties met anderen. Ik vond Ellen erg warm, lief en betrokken. Ze leefde echt met mij mee en gaf mij tegelijkertijd ook het vertrouwen in mezelf weer terug. Dit zorgde ervoor dat ik een groeispurt meemaakte waar ik zelf versteld van was. Ik ben ontzettend blij met al mij vorderingen en ook anderen zien dit in mij terug.”

Else (63 jaar)

“Ellen was betrokken, warm, open, respectvol, prikkelend en positief in het contact. Ik voelde direct dat er een klik was. Ellen kwam snel tot de kern en werkte effectief. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Concreet heeft het coachtraject mij inzicht gegeven en mij geholpen om dingen op te lossen of een plekje te geven. Ik heb mijn evenwicht weer terug.”

Irene (30 jaar)

“Ellen was voor mijn gevoel erg betrokken bij mijn herstel. Ze is een warm persoon en heeft zich samen met mij volledig ingezet om te herstellen. Ellen heeft veel praktische handvatten gegeven die ik in mijn dagelijkse werk en privé kan toepassen. Het was prettig om een boekje bij te houden met gedachten, oefeningen en uitspraken. Ze heeft me een aantal theorieën en boeken aangeraden om te lezen. Ellen heeft me enorm op weg geholpen om weer lekker in mijn vel te zitten. Mijn energie is weer terug, ik heb weer zin om dingen te ondernemen en ik voel me veel krachtiger.”

Linda (40 jaar)

Heel betrokken. Het grappige vind ik eigenlijk dat het soms lijkt of je de coach ook goed kent, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is. Ik heb door het getoonde vertrouwen en de warmte mij heel vrij gevoeld om alles open te bespreken en mij kwetsbaar op te stellen. Ellen komt warm, enthousiast, betrokken en professioneel over en dat werkt aanstekelijk. Ze is duidelijk, tothe-point en pragmatisch. Een echte vakvrouw. Ik heb nuttige inzichten opgedaan en geleerd mijn energie beter te kunnen inzetten, herkenning van eigen taken en verantwoordelijkheden, werken vanuit de gedachte wat ik wil ipv wat anderen altijd van mij willen, meer focus op eigen doelstellingen, verantwoordelijkheden delegeren, ik vind dat ik belangrijk ben en er mag zijn.