Nadia - NONONS

Nadia van der vlies

‘Ik ben betrokken, resultaatgericht en to the point. Ik gebruik veel humor, maar ik kan je ook prikkelen en confronteren. Op een heel warme en praktische manier help ik je om jouw doel te bereiken.’

Nadia van der Vlies coacht graag mensen die willen groeien of zich verder willen ontwikkelen. Je kunt bij haar terecht met loopbaan- en carrièrevragen. Maar ook als je je zelfverzekerder wilt voelen of je grenzen beter wilt aangeven. Als je last hebt van stress, of niet goed weet hoe je moet omgaan met een lastige manager (of medewerker). Ook heeft ze veel ervaring met coachvragen over de combinatie van werk en kinderen.

Mensen vinden haar betrokken, praktisch en resultaatgericht. Ze vinden het fijn dat Nadia niet oordeelt en in korte tijd veel helderheid kan geven. Nadia voelt en denkt met je mee, ze spiegelt en confronteert als dat nodig is. Zo krijg je inzicht in wat er in je omgaat en wat er nodig is om te veranderen. Je komt ook echt in actie. Coaching bij Nadia is leerzaam, effectief en leuk. Het levert je enorm veel op.

Specialismen:

Nadia coacht in Amsterdam

Yolanda (50)

“Nadia is betrokken, cliënt-gericht, pragmatisch, professioneel en enthousiast. Ze luistert heel goed en in de samenvatting die ze terugkoppelt kan ze goed de essentie weergeven. Ik verbaas me er steeds weer over hoe snel en treffend ze dit kan. Nadia heeft het vermogen om in zeer korte tijd een vertrouwenwekkende sfeer te creëren. Mede daardoor was mijn coachingstraject bij Nadia een uitzonderlijk efficiënt en effectief. Het resultaat: synergetische werkrelaties.”

Alex (40)

“Ik vind Nadia helder, duidelijk, transparant en fair. In het verleden heb ik meer soortgelijke trajecten doorlopen, maar ik heb nu voor de eerste keer het idee dat ik er ECHT iets aan gehad heb. Ik merk dat ik nu wel gebruik maak van de handvatten die ik kreeg. Nadia legt in heldere en begrijpelijke taal (voor een niet-coach) uit waarom we een bepaalde oefening gingen doen. Het doel is van tevoren duidelijk vastgelegd en we hebben het resultaat goed geëvalueerd. Ik kan met het resultaat verder en ik heb er in de praktijk direct iets aan.”

Tanja (29)

“Nadia weet steeds precies de juiste oefening te vinden om mijn hersenspinsels te ont-leden. Niet te zweverig, niet te moeilijk, en de inzichten zijn toepasbaar terwijl ik aan het werk ben of in bed lig te piekeren of me druk maak om iets. Ik merk dat ik zo gegroeid ben in m’n zelfvertrouwen. Dat is echt te gek! Als ik bij haar de deur uitloop heb ik zoveel energie en kan ik ook echt weer iets aanpakken. En wat ik leer blijft echt hangen, ook voor nieuwe dingen die zich voordoen.”

Mark (39)

“Als het af is, is het af. En het was nog sneller af dan gedacht. Nadia weet snel en zonder fratsen tot de kern te komen. Een hele fijne coach die je op een warme en persoonlijke manier stimuleert. En er zo voor zorgde dat we samen in no time het gewenste resultaat boekten. Ik raad Nadia dan ook van harte aan als je er zelf even niet uitkomt.”

Ellen (31), FashionChick 

“Nadia is heel fijn om als coach te hebben. Ze weet de kern van mijn verhaal eruit te pikken en direct to the point te  komen. Ze begrijpt me en geeft me het gevoel dat ik alles kan zeggen. Het heeft me rust gebracht en geholpen dingen los te laten. Ik heb mijn gedachten op een rij en ik weet nu duidelijk welke richting mijn loopbaan op moet gaan. Ik pieker daardoor veel minder en geniet weer dagelijks van mijn werk.”