coach opleidingen amsterdam utrecht

Trainingen werkgeluk

Nonons geeft verschillende trainingen die jouw werkgeluk kunnen vergroten.

De training assertiviteit is er als je op een respectvolle manier assertief wil kunnen zijn,

De training timemanagement voor als je agenda onder controle kunnen hebben waarbij er voldoende aandacht is voor werk en prive.

Wil je de door jouw geboekte resultaten zichtbaar kunnen maken zonder je daarbij ongemakkelijk te voelen? Dan is de training profileren echt iets voor jou.

Je fit en vitaal voelen, ook na een drukke werkdag? Kies dan de training Eigen werkgeluk.

De trainingen worden gegeven in Amsterdam bij NONONS, Linnaeushof 6-1, een gunstige en goed bereikbare locatie in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer, op de hoek met de Middenweg en ter hoogte van Park Frankendael. We beginnen de opleidingsdagen om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur. 

 

Training Assertiviteit

Wat leer je?

Tijdens de Training Assertiviteit leer je op een respectvolle manier je grenzen aangeven, nee zeggen, jouw behoeftes verwoorden en feedback geven. Je wordt je bewust van niet helpende overtuigingen en leert nieuwe vaardigheden. Zo krijg je keuzevrijheid, waardoor je kunt reageren zoals je wilt, en niet zoals je denkt dat je moet reageren. Je wordt niet ontactisch of lomp, je leert op een respectvolle manier assertief te reageren en te handelen.

Voor wie?

De training is geschikt voor jou als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen en als je je soms klein voelt bij anderen. En/of als je het gevoel hebt dat je altijd aardig moet zijn, waardoor je niet bent wie je wilt zijn en niet altijd de dingen doet die je echt belangrijk vindt, die passen bij jouw normen en waarden.

Resultaat

Je reageert niet meer volgens je automatische reflex, maar je kiest in verschillende situaties bewust hoe je reageert en wat je doet. Je hebt meer zelfvertrouwen en je voelt je gelijkwaardiger tegenover anderen. Je laat je niet langer klein maken.

Het programma

2 dagen, max aantal deelnemers 8.

Dag 1: We onderzoeken de overtuigingen die je belemmeren om assertief te zijn. Je krijgt handvatten om nee te kunnen zeggen en je gelijkwaardig te voelen tegenover anderen.

Dag 2: We oefenen de nieuwe vaardigheden en formuleren actiestappen voor jou, zodat je met een concreet plan en vol zelfvertrouwen naar buiten gaat.

Investering 

De investering voor de Training Assertiviteit bedraagt €999,-, vrij van BTW. Dit is inclusief locatie, koffie, thee, lunch en het materiaal.

 

coach worden boekjes amsterdam opleidingcoach worden amsterdam opleiding

Training Timemanagement

 

Wat leer je?

Tijdens de Training Timemanagement leer je prioritieiten stellen en plannen. Je krijgt slimme hulpmiddelen om een dag- en weekplanning te maken waaraan je je kunt houden. Hierdoor ontstaat er overzicht en rust in je hoofd, zodat je je doelen kunt halen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je moeite hebt met het indelen van je tijd, altijd in de knel komt met planningen, deadlines niet haalt ot het overzicht vaak verliest. Of als je niet goed weet hoe je het beste prioriteiten kunt stellen.

Resultaat

Je hebt meer discipline, kunt realistisch plannen. Je hebt overzicht en daardoor meer rust en meer invloed op het proces dat nodig is om je doelstelling te halen.

Het programma

Deze training duurt 1 hele dag en een ochtend (van 9.30-12.30 uur), max. aantal deelnemers 12.

Dag 1: we bespreken de theorie en je leert nieuwe vaardigheden. We kijken welke actiestappen jij kunt nemen.

Dagdeel 2: we kijken hoe het gaat in de praktijk en welke tools je nog nodig hebt om timemanagement goed onder de knie te krijgen. 

Investering

De investering voor de Training Timemanagement bedraagt €749,-vrij van BTW. Dit is inclusief locatie, koffie, thee, lunch en het materiaal.  

trainer worden opleiding pakket

3. Training Beinvloeden&Profileren

Wat leer je?

Je leert hoe je binnen jouw werkomgeving meer invloed kunt uitoefenen en jezelf meer zichtbaar kunt maken, zonder dat het trucjes worden. Je wordt je bewust van niet helpende overtuigingen en leert nieuwe vaardigheden.

Voor wie?

De Training Beinvloeden&Profileren is geschikt voor jou als je meer invloed wilt uitoefenen en binnen een organisatie handiger wilt manoeuvreren. Als je beter wilt laten zien wie je bent en wat je kan en zichtbaarder wilt zijn.

Resultaat

Je maakt jezelf niet meer klein. Je weet hoe je zichtbaar kunt zijn op een manier die voor jou prettig is. Door de vaardigheden die je krijgt om jouw invloed te vergroten, heb je een keuze in hoe je reageert op anderen en hoe je met ze omgaat. Zo wordt je invloed groter, zowel op je leidinggevende(n) als op je teamleden.

Programma

De Training Beinvloeden & Profileren duurt 2 dagen, max. aantal deelnemers 12.

Dag 1: we kijken naar de theorie van beïnvloeden en hoe je jouw invloed kunt vergroten en meer gedaan krijgt. We bekijken welke vaardigheden bij jou en jouw werk en omgeving passen, zodat je hier direct mee kunt gaan oefenen.

Dag 2: ’s ochtends bespreken we hoe het beïnvloeden in de praktijk gaat en wat jij nog nodig hebt. ’s Middags oefenen we met een acteur.

Investering


De investering voor de Training Beinvloeden bedraagt €999,-, vrij van BTW. Dit is inclusief locatie, koffie, thee, lunch en het materiaal.  

 

manager worden opleiding pakket

Eigen werkgeluk

 

Wat leer je?

Je leert hoe je je fitter en vitaler kunt voelen. Hoe je energieleven en gemoedstoestand verbeteren door andere voeding, betere slaap en een gezondere levensstijl. Maar ook door echt te kijken naar jouw werkgeluk, en hoe je dat kan vergroten in jouw huidige baan en organisatie. En wat voor impact dat heeft op je leven en op je prestaties. Je leert ongezonde stress onderscheiden van gezonde stress en herkent wanneer je lichamelijke klachten gerelateerd zijn aan werkdruk. Je ontdekt dat simpele aanpassingen al een groot verschil kunnen maken.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je je vaak of snel uitgeblust voelt, maar niet goed weet waar dat aan ligt. Als je het moeilijk vindt om je werk los te laten of als je last hebt van een hoge werkdruk. Als je het gevoel hebt dat je het overzicht kwijt bent, omdat het je allemaal te veel wordt. Misschien voel je je vaak gehaast en gespannen en slaap je slecht. Je verlangt naar meer energie, naar meer geluk in je priveleven en in je werk. Je zou beter in je vel willen zitten.

Resultaat

Je weet welke aspecten jou helpen om je energieker en blijer te voelen. Je weet wat jij nodig hebt om gezonde werkdruk aan te kunnen en je kent je grenzen daarin. Je bent mentaal weerbaar, herkent stressklachten en bent daardoor productiever en energieker . Je weet de balans te houden tussen gezonde werkdruk en goed voor jezelf zorgen, waardoor je een stuk beter in je vel zit. 


Programma

De training bestaat uit 2 dagen en een ochtend (van 9.30 -12.30 uur) training in een groep en twee losse, individuele coachgesprekken.

Dag 1: we kijken naar de elementen die belangrijk zijn om goed in balans te zijn wat betreft werk en prive, om zo het optimale werkgeluk te behalen en je daarbij fysiek en emotioneel goed te voelen. Je leert hoe je (stress)klachten bij jezelf kunt herkennen en krijgt handvatten om een persoonlijk vitaliteitsplan te maken.

Tussen dag 1 en 2 zit de eerste coachingssessie. We bespreken je vitaliteitsplan en kijken wat je nodig hebt en wat je moet doen om hiermee aan de slag te gaan.

Dag 2: op deze dag kijken we naar de vaardigheden die je nodig hebt om je fysiek en mentaal beter te voelen, en hoe je ook ‘fitter in je baan’ kan zitten.

Na dag 2 volgt de tweede coachingssessie. We kijken dan vooral hoe je je vitaliteitsplan toepast in de dagelijkse praktijk.

Terugkomdag: in een ochtend of middag bespreken we de resultaten. We kijken waar je nog tegenaan loopt en wat er nodig is om fit en vitaal en productief te blijven op het werk, om energiek te leven en werkgeluk blijvend te ervaren.

Investering

De kosten voor de training persoonlijk in balans zijn €1749,-, vrij van BTW. Dit is inclusief locatie, koffie, thee, lunch en het materiaal.  

manager worden opleiding pakket