Bedrijfscoach opleiding - opleiding Coach Intern NONONS

COACH INTERN | BEDRIJFSCOACH OPLEIDING

Coching on the job

 • 2 MAANDEN  
 •  €2.995,- 
 •    MAX. 12 DEELNEMERS
 • Wil jij je coachingsvaardigheden als bedrijfscoach ontwikkelen?
 • Wil je meer kennis over coaching on the job binnen organisaties?
 • Dus ben jij op zoek naar een effectieve, praktijkgerichte bedrijfscoach opleiding?
 • Heb je HBO/WO werk en denk niveau?

Dan is deze bedrijfscoach opleiding, genaamd Coach Intern  echt iets voor jou! NONONS werkt met kleine groepen en leren gebeurt vooral door te doen. Bedrijfscoaches en HR medewerkers die in hun functie collega’s coachen, krijgen met deze opleiding veel praktische handvatten voor het (verder) ontwikkelen van hun coachskills.

Deze bedrijfscoach opleiding wordt gegeven in Amsterdam.

bedrijfscoach opleiding
training_coach_intern
Coach_intern_training
training_coach_intern
nonons_coach_intern

9,1
cijfer dat studenten NONONS geven

Wat is de Coach Intern?

Coach Intern is een effectief praktijkgerichte bedrijfscoach opleiding voor interne bedrijfscoaches die hun coachvaardigheden willen ontwikkelen. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, ontwikkel je je coachende mindset, coachen binnen de complexiteit van organisaties, herken je het schieten in mama, mol en macho reflex, leer je basis coachvaardigheden voor bedrijfscoaching: hoe help je anderen inzicht te krijgen en stappen te zetten richting hun doel.

Voor wie is de bedrijfscoach opleiding?

De coachopleiding is bedoeld voor bedrijfscoaches, hr managers maar ook medewerkers waar coaching on the job deel uitmaakt van de functie; het coachen van collega’s. Voor mensen die hun bedrijfscoachvaardigheden willen ontwikkelen met een HBO/WO werk- en denkniveau.

Wat leer je?

Je leert veel tijdens de bedrijfscoach opleiding Coach Intern. Vooral door te doen. NONONS werkwijze is praktisch en toepasbaar en altijd met een gedegen theoretische onderbouwing. Relevante theorieën en modellen worden op een speelse en toepassingsgerichte manier behandeld. Het is met name ‘leren door te proberen’. Je krijgt persoonlijke feedback, ook van elkaar, op de praktijkdag en tijdens het oefenen met acteur.

Accreditatie

De bedrijfscoach opleiding Coach Intern heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Foundation niveau.

Wil je naast de Coach Intern bedrijfscoach opleiding ook andere Coaching opleidingen volgen? 

 

Wat kan en weet je als je de bedrijfscoach opleiding ‘Coach Intern’ hebt afgerond?

Je leert heel veel tijdens deze bedrijfscoach opleiding. Vooral door te doen. De werkwijze is praktisch en toepasbaar en altijd met een gedegen theoretische onderbouwing. We behandelen relevante theorieën en modellen op een speelse en toepassingsgerichte manier. Het is veel ‘leren door te proberen’. Je krijgt persoonlijke feedback, ook van elkaar, op de praktijkdagen en tijdens het examen.

 • Je weet wat de coachende mindset is
 • Je bent in staat de ander verantwoordelijkheid te laten nemen
 • Je kunt grenzen van het intern coachen herkennen
 • Je bent bedrijfscoach: Je bent in staat in het hier en nu te intervenieren bij collega’s
 • Je hebt inzicht in je eigen reflexen die het coachen in de weg staan, je weet wanneer eigen waarden en overtuigingen een rol spelen en kunt je gedrag daarop aanpassen
 • Je bent in staat een goede relatie met coachees tot stand te brengen en gebruikt hierbij  alle benodigde vaardigheden (vertrouwen wekken, aansluiten, empathie, grenzen stellen) van de bedrijfscoach opleiding

 

Het programma van deze bedrijfscoach opleiding

Dag 1: Alles over bedrijfscoaching

De eerste dagen leer je de basis van het coachen. Wat is coaching, wat is de coachende mindset, belangrijke do’s en dont’s en welke je valkuilen je tegen kunt komen bij het coachen. Je oefent het voeren van een intakegesprek, doelen stellen en daarachter de waarden en het achterhalen van de vraag achter de vraag. je leert een coachstructuur en het afronden van trajecten.

Dag 2: Bedrijfscoaching vaardigheden

Je krijgt inzicht in hoe een coachtraject verloopt, hoe je coachees helpt veranderen. We oefenen met verschillende luistertechnieken die je helpen de coachee inzicht te geven. Je gaat coachen met enkele bekende coachstructuren die je kunt gebruiken voor je gesprekken. Ook krijg je een aantal oefeningen om coachees tot acties aan te zetten.

Dag 3: Praktijkdag 1, coachende gesprekken en ethiek

We kijken naar wat iemand kan blokkeren om te veranderen en bieden oefeningen aan om weerstand en angsten te doorbreken. We besteden ook aandacht aan de soms ingewikkelde dynamiek die komt kijken bij het coachen binnen je organisatie, de ethische vraagstukken die je tegen kunt komen. Ook  leer je afspraken maken (contracteren) binnen je organisatie.

dag 4: Praktijkdag 2, coachende gesprekken en afsluiten

Deze dag staat in het teken van oefenen. Met veel persoonlijke begeleiding van de trainers ga je een echt coachend gesprek voeren. We bespreken lastige situaties en we zoomen in op do’s en dont’s bij het afsluiten van trajecten. 

Dag 5: Examendag bedrijfscoach opleiding

Op deze laatste dag, bespreken we wat je tot nu toe hebt geleerd over jezelf en over je coach-aanpak. Je onderzoekt in een kleine groep wat voor jou lastige situaties zijn en wat je kunt doen om je steviger te voelen als coach. Daarna oefen je een coachend gesprek met een acteur en krijg je je diploma voor de bedrijfscoach opleiding.

Locatie en tijden

De opleiding wordt gegeven in Amsterdam op de hoofdlocatie van Nonons (Linnaeushof 6-1), een gunstige en goed bereikbare locatie in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer, op de hoek met de Middenweg en ter hoogte van Park Frankendael. We beginnen de opleidingsdagen om 9.30 uur en eindigen om uiterlijk 17.00 uur.

Investering bedrijfscoach opleiding

De investering bedraagt per 1 januari 2021 € 2.995,- vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief locatie, koffie, thee, lunch en het materiaal. NONONS Opleidingen beschikt over een CRKBO-registratie. Hierdoor zijn de tarieven voor onze open opleidingen vrijgesteld van BTW.

 

Coach Intern 2022

 • dag 1 op dinsdag 1 maart 2022
 • dag 2 op dinsdag 22 maart 2022
 • dag 3 op maandag 11 april 2022
 • dag 4 op maandag 9 mei 2022
 • dag 5 op dinsdag 7 juni 2022

We beginnen om 9.30 uur en eindigen om uiterlijk 16.30 uur.

 

 • 2 MAANDEN
 •  € 2.995,-
 •  
 •  MIN. 6 & MAX. 12 DEELNEMERS

STARTDATA 

Amsterdam
1 maart 2022

Kijk in tab “Data & Tijden” voor meer info of in de Agenda

92%*
zou de opleiding Coach Intern aanraden aan anderen
*percentages gebaseerd op evaluaties onder deelnemers.

FAQ
coach intern amsterdam opleiding nederland

Kosteloos annuleren