Beste coach opleiding in Amsterdam en Rotterdam | NONONS

COACH INTENSIVE

De beste coachopleiding van nederland

  • Een complete NOBCO-geaccrediteerde coachopleiding
  • Word zelfstandig coach of een betere coach
  • Geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën
  • Wel toepasbare, gefundeerde oefeningen en modellen
  • Toegang tot het online studieplein (ook na de opleiding)

Deze complete coachopleiding van NONONS start elke maand, en kun je volgen in Amsterdam, Den Bosch of Rotterdam. Je leert je in korte tijd alles wat je moet weten over het coachvak. We staan bekend om onze handige modellen-kaartjes, de no-nonsense coachboeken en de inspirerende demonstratievideo’s die je ook na de opleiding kunt blijven gebruiken.

We werken in kleine groepen, je krijgt veel persoonlijke begeleiding en je leert vooral goed te coachen door heel veel te oefenen. Hierdoor krijg je veel ervaring en zelfvertrouwen als coach.

beste-beste coach opleiding van nederland coach-intensive-amsterdam

Inschrijven

Starten met de opleiding

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Brochure aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Info bijeenkomst

Sfeer proeven

Zelfstandig coach worden? Volg dan de NONONS Coach Intensive opleiding

Wil jij zelfstandig coach worden? Ben jij gedreven om anderen te helpen ontwikkelen? En wil je jezelf ontwikkelen in een professionele, praktijkgerichte omgeving? Volg dan de NONONS Coach Intensive opleiding.

Combinatie theorie, praktijk en reflectie

De NONONS Coach Intensive is een intensieve, gecertificeerde coachopleiding die je klaarstoomt voor een zelfstandige carrière in het coachvak. Geen saaie, droge kost, want de combinatie van theorie, praktijk en reflectie houdt het luchtig en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en effectief leert coachen. Onze opleiding richt zich niet alleen op de kennis die je nodig hebt, maar ook op het ontwikkelen van de juiste coachende mindset.

Intensief programma met 12 opleidingsdagen

Het programma van de NONONS Coach Intensive bestaat uit 12 opleidingsdagen die verspreid zijn over 6 maanden. Hierdoor moet je rekenen op een studiebelasting van ongeveer een dag per week, inclusief opleidingsdagen, het voeren van coachgesprekken, het schrijven van reflectieverslagen en het lezen van boeken. Leren kost tijd, daarom zijn onze programma’s zo ingericht dat je de tijd krijgt om kennis en vaardigheden te absorberen, te oefenen en je eigen te maken. In het begin van de opleiding besteed je meer tijd aan het volgen van opleiding en in de tweede helft verschuift het zwaartepunt naar het coachen en schrijven van je reflectieverslagen.

Coach opleiding voor gevorderden

De Coach Intensive is er voor professionals die zelfstandig coach willen worden of hun coachingsvaardigheden verder willen ontwikkelen. We vragen om een HBO-opleiding en ongeveer 10 jaar werkervaring (bij voorkeur in een helpende gespreksomgeving). Ook ervaring met persoonlijke ontwikkeling is gewenst. Maar laat je niet afschrikken als je hier niet aan voldoet, in overleg met onze studieadviseur is een assessment ook mogelijk.

Gecertificeerde coach opleiding

Wat maakt de NONONS Coach Intensive zo bijzonder? Onze opleiding is niet zomaar een coachingstraject, het is een gecertificeerde coachopleiding met een EMCC EQA-accreditatie op Practitioner-niveau, erkend door de NOBCO. Hierdoor weet je zeker dat je een kwalitatief goede, maar ook erkende opleiding volgt. Een erkende opleiding maakt je persoonlijke NOBCO-certificering een stuk eenvoudiger.

Van coachende mindset tot valkuilen

Wat leer je nu precies tijdens de Coach Intensive? Je leert alles over de coachende mindset, hoe je verantwoordelijkheid bij je coachee kunt laten, hoe je een helder contract met je coachee kunt opstellen, en nog veel meer. Je leert ook over je eigen valkuilen als coach en hoe je deze kunt herkennen en vermijden.

Aan de slag als zelfstandig coach

Na afloop van de NONONS Coach Intensive ben je klaar om als zelfstandig coach aan de slag te gaan. Je hebt een eigen ‘kleur’, je weet hoe je zelfbewust en effectief coacht, en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te zetten.

Dus, ben jij klaar om de beste coach van Nederland te worden? Meld je dan aan voor de beste coachopleiding van Nederland en zet je eerste stap naar een succesvolle carrière als zelfstandig coach. (We bieden ook een kortere opleidingsprogramma’s voor interne coaches en een verdiepingsopleiding voor ervaren coaches. Kijk hier voor alle andere opleidingen.)

Wat leer je in de Coach Intensive?

 • Wat coaching is, wat wel en niet coachbaar is en wanneer je doorverwijst
 •  Alles over de coachende mindset, echt luisteren, het stellen van goede vragen, het creëren van een veilige setting
 • De verantwoordelijkheid bij je coachee te laten zodat je coachee zelf tot inzichten kan komen en actiestappen gaat zetten
 • Hoe je helder contracteert met je coachee, in het begin van elk traject, maar ook in elk gesprek en tijdens coachgesprekken
 • De structuur van het intakegesprek en weet hoe je een coachvoorstel maakt
 • De structuur van een coachgesprek, weet welke stappen je doorloopt van doel stellen, bewustwording, mogelijke acties tot actie. 
 • Hoe je belemmerende overtuigingen bij je coachee ontdekt en hoe je je coachee helpt om meer regie te pakken
 • Hele toepasbare oefeningen die je met je coachees kunt doen, passend bij verschillende coachvragen
 • Je eigen valkuilen als coach kennen en krijgt handvatten om daar goed mee om te gaan

Zo kun je na afloop van de beste coachopleiding als coach aan de slag. Je hebt een eigen kleur en weet hoe je zelfbewust en effectief coacht.

Het programma van de Coach Intensive

De Coach Intensive bestaat uit verschillende onderdelen: de basics, het verdiepingsweekend, praktijkdagen, intervisie, supervisie en het examen.

De basics

Tijdens de eerste drie – aaneengesloten-  opleidingsdagen storten we ons op coachingsvaardigheden en coachtechnieken. Je leert alle ins en outs van het coachen: van de structuur van een intakegesprek, de structuur van een coachingsgesprek tot hoe je de vraag de vraag achterhaalt. Je krijgt genoeg zelfvertrouwen om na deze drie dagen aan je eerste coachtrajecten te beginnen.

Verdiepingsweekend

In dit weekend  leer je coachen op overtuigingen. Je krijgt allerlei oefeningen en modellen om je coachee te helpen om zich bewust te worden van zijn  belemmerende overtuigingen. Ook leer je hoe je jouw coachee kunt helpen om minder last te hebben van die overtuigingen.

Praktijkdagen

Goed leren coachen kan alleen door veel te oefenen. Tijdens de praktijkdagen komt iedereen aan de beurt. Je coacht, je wordt gecoacht en je observeert je mededeelnemers terwijl ze coachen. Je krijgt heel veel persoonlijke feedback van de opleiders, zodat je steeds beter wordt.

Intervisie

Je vormt zelf een intervisiegroep, daarmee kom je tijdens de opleiding 4x samen en wissel je ervaringen uit. De bijeenkomsten plan je zelf en je werkt met eigen casuistiek.

Supervisie

Tijdens vier supervisiebijeenkomsten (halve dag) bespreek je in een kleine groep met de opleider waar jij tegenaan loopt als coach. De opleider coacht jou en biedt handvatten om effectiever te kunnen coachen.

Coachgesprekken voeren

Een goede coach worden betekent ook uren maken. Daarom ga je tijdens de opleiding zelf 36 uur coachen. Je zorgt zelf voor je coachees, de meeste coaches bieden deze gesprekken gratis aan zodat je je vrij voelt om te leren en te evaluaren. Van de coachingsgesprekken maak je reflectieverslagen.

Examen

Het examen bestaat uit twee delen. Je schriftelijke examen is een heel uitgebreid reflectieverslag met alles wat je hebt geleerd, zowel over het coachvak als over jezelf als coach.

Op de examendag coach je een oefencoachee, waarbij een examinator je beoordeelt.

 

Kosten Coach Intensive

Schrijf je je nog voor het einde van dit jaar definitief in? Dan betaal je nog de prijs van 2023 en dat is € 5.495,-. Per 1 januari 2024 bedraagt de investering € 5.995,- vrijgesteld van BTW. In dit bedrag zit alles inbegrepen dat je nodig hebt voor de 11 lesdagen en 1 examendag:

 • Studieboeken: no-nonsense coaching & de bekendste methodieken voor no-nonsense coaching
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Inspirerende locatie midden in de stad
 • Tussendoortjes en een heerlijk verzorgde lunch
 • Modellenkaartjes en andere opleidingsmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving; hier vind je de hand-outs, demonstratievideo’s en webinars
 • Geaccrediteerd EQA-diploma op practitioner niveau en daarmee een opstapje om je te certificeren tot EIA-coach. Kijk voor meer informatie op de NOBCO website.

NONONS Opleidingen beschikt over een CRKBO-registratie, daarom is het bedrag vrijgesteld van BTW.

Voordeelpakketten

1. Wil je direct na de Coach Intensive de Coach Expert doen? Dan krijg je 10% pakketkorting op de totaalprijs. Je betaalt dan dus € 10.791,- in plaats van € 11.990,-
2. Heb je naast coach ambities ook trainer ambities? Als je ook de Train Intensive wil doen, krijg je 10% pakketkorting op de totaalprijs. Je betaalt dan € 8.361,- in plaats van €9.290,-.

De pakketprijs geldt alleen als je direct bij inschrijving of binnen een week na de start, aangeeft dat je nog een opleiding wil doen bij NONONS. 

Locatie

NONONS Amsterdam
Linnaeushof 6-1
1098 KH Amsterdam

NONONS Amsterdam is goed bereikbaar met het OV, het is op loopafstand van Amsterdam Amstel en Amsterdam Muiderpoort. Je kunt ook op straat betaald parkeren of parkeren bij Q-Park Oostpoort en Parking Middenweg (ca 10 minuten lopen).

NONONS Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 75-C
3014 GE Rotterdam

NONONS Rotterdam is goed bereikbaar met het OV, het is op loopafstand van Centraal Station. Er zijn verschillende betaalde parkeergelegenheden in het centrum waar je gebruik van kan maken. Vooraf reserveren is vaak wel gewenst.

De Salon
Stationsweg 22
5211 TV ‘s-Hertogenbosch

De Salon ligt in het hart van Den Bosch, op nog geen 50 meter van het station af. Onder het station is een grote betaalde parkeergarage.

Benieuwd welke opleidingen van start gaan op onze verschillende locaties? Neem ook een kijkje in onze agenda.

De opleiding heeft in totaal 12 opleidingsdagen, inclusief examendag en een diploma-uitreiking en duurt ongeveer 6 maanden. We starten altijd om 09.30 uur en we ronden af om 16.30 uur. Alleen voor de persoonsgerichte verdieping en de supervisie hanteren we aangepaste tijden.

In het verdiepingsweekend gaan we op vrijdag door tot +18.30 uur, zaterdag tot 16.30 uur en zondag tot uiterlijk 15.00 uur. De supervisiebijeenkomsten duren een dagdeel: van 09.30 – 12.30 uur of van 13.30 – 16.30 uur. Supervisie subgroep C wordt alleen ingedeeld vanaf 12 tot en met 15 deelnemers. Anders komt deze subgroep te vervallen.

 

2024

 

Coach Intensive 23 januari 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag en donderdag 23, 24 en 25 januari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – maandag, dinsdag en woensdag 11, 12 en 13 maart 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 14 februari, 17 april en 22 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – vrijdag 22 maart, 17 mei, 31 mei en 28 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 21 maart, 16 mei, 30 mei en 27 juni 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – vrijdag 22 maart, 17 mei, 31 mei en 28 juni 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 12 juli 2024

Coach Intensive 5 februari 2024 – Rotterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 5, 6 en 7 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 22, 23 en 24 maart 2024
 • Praktijkdagen – donderdag 29 februari, 25 april en 30 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 8 april, 13 mei, woensdag 19 juni en maandag 1 juli 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 8 april en 13 mei, woensdag 19 juni en maandag 1 juli 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 9 april, 14 mei, 18 juni en 2 juli 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 11 juli 2024

Coach Intensive 7 februari 2024 – Amsterdam

 • The basics – woensdag, donderdag en vrijdag 7, 8 en 9 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 8, 9 en 10 maart 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 27 februari, 23 april en 28 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 25 maart, 13 mei, 10 en 24 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – dinsdag 26 maart, 14 mei, 11 en 25 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – maandag 25 maart, 13 mei, 10 en 24 juni 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – dinsdag 9 juli 2024

Coach Intensive 16 februari 2024 – Weekendeditie – Amsterdam

 • The basics – vrijdag, zaterdag, zondag 16, 17 en 18 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 22, 23 en 24 maart 2024
 • Praktijkdagen – zaterdag 2 maart, 18 mei en 15 juni 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – zaterdag 13 april, 1 juni, 29 juni, 13 juli 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – zaterdag 13 april, 1 juni, 29 juni, 13 juli 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – zondag 14 april, 2 juni, 30 juni, 14 juli 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – zaterdag 20 juli 2024

Coach Intensive 18 maart 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 18, 19 en 20 maart 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 mei 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 9 april, 18 juni en 24 september 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 5 juni, 3 juli, 4 september en 9 oktober 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 6 juni, 4 juli, 5 september en 10 oktober 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 5 juni, 3 juli, 4 september en 9 oktober 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – woensdag 30 oktober 2024

Coach Intensive 25 maart 2024 – Den Bosch

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 25, 26 en 27 maart 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 mei 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 16 april, 18 juni en 1 oktober 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 3 juni, 1 juli, 9 september en 14 oktober 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 3 juni, 1 juli, 9 september en 14 oktober 2024 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 4 juni, 2 juli, 10 september en 15 oktober 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 8 november 2024

Coach Intensive 21 mei 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 21, 22 en 23 mei 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 28, 29 en 30 juni 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 12 juni, 4 september en 9 oktober 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 10 juli, 25 september, 31 oktober, 20 november 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – dinsdag 9 juli, donderdag 25 september, 30 oktober en 20 november 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 10 juli, 25 september, 31 oktober, 20 november 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 13 december 2024

Coach Intensive 10 september 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 10, 11 en 12 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 18, 19 en 20 oktober 2024
 • Praktijkdagen – maandag 30 september en 2 december 2024 en 13 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 19 november en 17 december 2024 en 28 januari en 11 februari 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 18 november en 16 december 2024 en 27 januari 2025 en woensdag 12 februari 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 19 november en 17 december 2024 en 28 januari en 11 februari 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 13 december 2024

Coach Intensive 18 september 2024 – Den Bosch

 • The basics – woensdag, donderdag, vrijdag 18, 19 en 20 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 15, 16 en 17 november 2024
 • Praktijkdagen – donderdag 10 oktober en 19 december en 30 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 3 december 2024 en 7 januari, 25 februari en 11 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 2 december 2024 en 6 januari, 24 februari en 10 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 3 december 2024 en 7 januari, 25 februari en 11 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 28 maart 2025

Coach Intensive 23 september 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag en woensdag 23, 24 en 25 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 15, 16 en 17 november 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 15 oktober, 17 december 2024 en 28 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 3 december 2024, 7 januari, 11 februari en 4 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 2 december 2024, 6 januari, 10 februari en 3 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 3 december 2024, 7 januari, 11 februari en 4 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – dinsdag 25 maart 2025

Coach Intensive 8 oktober 2024 – Rotterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 8, 9 en 10 oktober 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 22, 23 en 24 november 2024
 • Praktijkdagen – maandag 4 november 2024 en maandag 6 januari en 10 februari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 9 december 2024 en 20 januari, 3 maart en 17 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 9 december 2024 en 20 januari, 3 maart en 17 maart 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 10 december 2024 en 21 januari, 4 maart en 18 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 10 april 2025

Coach Intensive 4 oktober 2024 – Weekend

 • The basics – vrijdag, zaterdag en zondag 4, 5 en 6 oktober 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 22, 23 en 24 november 2024
 • Praktijkdagen – zaterdag 2 november 2024 en 11 januari en 15 februari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – zaterdag 14 december 2024 en 1 februari, 1 maart en 22 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – zaterdag 14 december 2024 en 1 februari, 1 maart en 22 maart 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – zondag 15 december 2024 en 2 februari, 2 maart en 23 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – zaterdag 12 april 2025

Coach Intensive 4 november 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 4, 5, en 6 november 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – maandag, dinsdag, woensdag 13, 14 en 15 december 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 27 november 2024 en woensdag 29 januari en 5 maart 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 8 januari, 12 februari, 26 maart en 9 april 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 9 januari en 13 februari, dinsdag 25 maart en donderdag 10 april 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 8 januari, 12 februari, 26 maart en 9 april 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 24 april 2025
 • 6 MAANDEN
 •  € 5.495,-
 •  Min. 6 deelnemers
 •  Max. 15 deelnemers

STARTDATA 

Amsterdam
23 januari 2024
7 februari 2024
16 februari 2024 (weekend)
18 maart 2024
21 mei 2024
10 september 2024
23 september 2024
4 oktober 2024 (weekend)
4 november 2024

Rotterdam
5 februari 2024
8 oktober 2024

Den Bosch
25 maart 2024
18 september 2024

Check bij “Data & Tijden” voor alle data per opleidingsgroep.

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Whatsapp met Chantal
06 – 819 139 19
voor studie advies & vragen

training_coach_intensive
Coach_intensive-training
coach_intensive_nonons
nonons_coachintensive

9,3
cijfer dat studenten NONONS geven

beste coach opleiding van nederland

90%*
zou de coach opleiding Coach Intensive aanraden aan anderen
*percentages gebaseerd op evaluaties onder deelnemers.

“DE JUISTE MIX TUSSEN THEORIE EN PRAKTIJK”

Marlieke Lens, zelfstandig Coach,
deelnemer Coach  opleiding Coach Intensive

“Ik ben heel blij dat ik mijn coach opleiding bij NONONS deed. Het is de juist mix tussen theorie en praktijk, tussen leren over anderen én jezelf en tussen serieuze inzet en plezier. Het heeft mij een fundament als coach gegeven, waardoor ik me nu een echte coach voel.”

Marlieke

coach opleiding intensive-nonons-ervaring

FAQ’s

Ben ik na de coach opleiding als coach direct gecertificeerd?

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Ben ik na de coach opleiding als coach direct gecertificeerd?

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Is de coach opleiding live en/of online te volgen?

Al onze coachopleidingen zijn in principe live bij NONONS Amsterdam of NONONS Rotterdam. NONONS houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM we houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten de Corona-maatregelen aangescherpt of versoepeld worden, dan laten wij je weten wat dit voor onze uitgangspunten en protocol betekent.  

Daarnaast hebben wij een opleiding Coach Intensive die geheel online in groepsverband te volgen is via Zoom. Dit is dus ook volgens een roosterplanning en is de groep altijd online bij elkaar en de opleiding is inhoudelijk identiek aan onze live-opleiding. Zie voor meer informatie https://nonons.nl/online-coachopleiding-coach-intensive/

Onze Coach Cursus via NONONS Academie is alleen online te volgen en is een zelfstudie en geen volwaardige coachopleiding. Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde opleidingen

Ik wil graag meer informatie over een coachopleiding. Wat kan ik doen?

Je mag altijd een oriëntatiegesprek inplannen met onze studieadviseur Chantal Kok. Je kan zelf een afspraak bij Chantal in de agenda plannen wanneer het voor jou uitkomt via https://nonons.nl/gratis-orientatiegesprek/. Als je liever direct belt, kan dit natuurlijk ook via 06-81913919.

Het is mogelijk om het informatieformulier in te vullen op onze website en dan belt Chantal jou ook even terug en/of stuurt zij je de specifieke brochures toe per e-mail. Op onze website bij de specifieke coachopleiding kun je ook altijd zelf onze brochure downloaden om het rustig door te lezen.

Ook organiseren wij gemiddeld per drie weken een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn live in Amsterdam of Rotterdam of online via Zoom. Onze bijeenkomsten zijn altijd gratis en kun je al je vragen stellen, kennismaken met NONONS en de sfeer proeven. Voor een overzicht van de data verwijs ik je graag naar https://nonons.nl/info-avond-coach-opleiding/.

Heb ik een bepaald niveau nodig om een coach opleiding te volgen?

Ja, dat is nodig. Kijk vooral bij de specifieke opleiding welk niveau wij vragen, maar hbo/wo werk- en denkniveau is wat wij vragen bij onze beste coach opleiding, de coach intensive. Als hierover twijfel is, kan je altijd met Chantal bellen om je individuele situatie te bespreken en te overleggen.

Kan ik overleggen met een opleider of oud-deelnemer van de coach opleiding?

Ja, dit is altijd mogelijk. Wij kunnen je in contact brengen met de specifieke opleider van die coach opleiding om (telefonisch) kennis te maken en inhoudelijk te overleggen. Ook is dit mogelijk met een oud-deelnemer die zijn of haar ervaringen kan vertellen over onze beste coach opleiding, de coach intensive. Chantal van NONONS kan je altijd meer over vertellen over de mogelijkheden.