Coaching opleiding Rotterdam - Coach Intensive - NONONS

COACH INTENSIVE ROTTERDAM

ZELFVERZEKERD COACH WORDEN door te doen

 • 6 MAANDEN  
 •  €5.495,- 
 • MAX. 15 DEELNEMERS
   • Een complete NOBCO-geaccrediteerde coachopleiding
   • Word zelfstandig coach of een betere coach
   • Geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën
   • Wel toepasbare, gefundeerde oefeningen en modellen
   • Toegang tot ons online studieplein 

De opleiding Coach Intensive is voor iedereen die het coachvak in de vingers wil krijgen. Onze no-nonsense aanpak is professioneel en niet zweverig. Je gaat gelijk aan de slag met oefenen, omdat het zelf ervaren de beste leerschool is. In een halfjaar leer je alles wat je moet weten over het vak.

Tijdens de opleiding ontvang je handige modellenkaartjes en heb je toegang tot inspirerende demonstratievideo’s. Je wordt opgeleid in een kleine groep, dat betekent veel persoonlijke aandacht voor jou en leerproces. Zo krijg je ervaring en zelfvertrouwen als coach.  

coaching opleiding rotterdam

Inschrijven

Starten met de opleiding

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Brochure aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Info bijeenkomst

Sfeer proeven

Coach Intensive | Locatie Rotterdam

Onze Coach Intensive opleiding leidt je op tot coach. Dat doen we in 12 opleidingsdagen, verspreid over een halfjaar. Gedurende de opleiding ga je vooral zelf aan de slag. Dat is belangrijk omdat je coachen niet leert door alleen theorieën te leren, maar vooral door veel te doen. De opleiding is een mix tussen theorie, praktijk en reflectie. Hierdoor leer je zelfverzekerd en effectief coachen.

Voor wie is Coach Intensive?

De Coach Intensive opleiding in Rotterdam is voor echte aanpakkers. De opleiding is geschikt voor professionals die zelfstandig coach willen worden of hun coachingsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Het instapniveau is HBO en ongeveer 10 jaar werkervaring. Elke situatie is anders, dus twijfel je of je deel kunt nemen? Je kunt in overleg met onze studieadviseur een intake inplannen om je situatie te bespreken.

Accreditatie

De Coach Intensive opleiding heeft een EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau, die is erkend door de NOBCO. De meerwaarde van een geaccrediteerde coach opleiding is dat je daarmee zeker weet dat je een kwalitatief goede opleiding volgt. Onze erkende opleiding maakt je persoonlijke EIA certificering via de NOBCO een stuk eenvoudiger na de opleiding.

We bieden ook kortere opleidingsprogramma’s aan voor interne coaches en hr-professionals. Bovendien is er ook een verdiepingsopleiding voor de meer ervaren coaches. Klik hier voor alle andere opleidingen.

Studiebelasting Coach Intensive

De studiebelasting is ongeveer een werkdag per week, dat is inclusief alle opleidingsdagen, het voeren van coachgesprekken, het schrijven van reflectieverslagen en het lezen van boeken, etc. In het begin van de opleiding besteed je meer tijd aan het volgen van de opleidingsdagen en halverwege verschuift het zwaartepunt naar het voeren van coachgesprekken en schrijven van reflectieverslagen.

 Wat leer je in de Coach Intensive?

 • Wat het coachen nu eigenlijk is, wat coachbaar is en wat niet en wanneer je doorverwijst
 •  Echt goed luisteren naar je coachee, de juiste vragen stellen, het creëren van een veilige omgeving en alles over een coachende mindset.
 • De verantwoordelijkheid voor het veranderproces niet over te nemen en de coachee zo zelf tot inzichten laten komen.
 • Hoe je goed contracteert aan het begin van je traject maar ook tijdens je gesprekken.
 • Een goed intakegesprek voeren met structuur en een coachvoorstel kunnen maken.
 • Van begin tot eind de structuur van een coachgesprek onder de knie hebben; te beginnen bij het doel, bewustwording, mogelijke actiestappen en daarna het in actie komen.
 • De belemmerende overtuigingen ontdekken en weten hoe je jouw coachee helpt om regie te nemen.
 • Weten welke oefeningen je toe kunt passen bij de verschillende coachvragen.
 • Bewustwording van je valkuilen als coach en weten hoe je daarmee om moet gaan. 

Aan het eind van de opleiding Coach Intensive in Rotterdam kan je gelijk als coach aan de slag. Je krijgt voldoende ruimte om je eigen coachstijl te ontwikkelen. Zo kan je zelfverzekerd en op jouw manier zelfbewust en effectief coachen.

Het programma van de Coach Intensive

De Coach Intensive opleiding in Rotterdam heeft verschillende onderdelen. Je begint de opleiding met drie dagen basiskennis over het coachvak, dan volgt de eerste praktijkdag en het verdiepingsweekend. Daarna wisselen supervisie bijeenkomsten zich af met praktijkdagen, met als afsluiting het examen. Gedurende de opleiding vinden er ook intervisiebijeenkomsten plaats binnen je eigen opleidingsgroep en coach je minimaal 36 uur in de praktijk. 

De basics

De opleiding start met drie aaneengesloten (zonder avond) opleidingsdagen. Tijdens deze ‘basics’ verdiepen we ons op coachingsvaardigheden en coachtechnieken die de basis vormen van het coachvak. Je leert hier eigenlijk alles wat je moet weten over het coachen: hoe je een intake- en coachgesprek voert, maar ook hoe je nu de eigenlijke vraag achter de coachvraag achterhaalt. Na deze drie dagen heb je genoeg tools en het zelfvertrouwen om aan de eerste coachtrajecten te beginnen.

Persoonsgerichte verdieping

Het verdiepingsweekend draait vooral om overtuigingen. Dat is een belangrijk onderdeel van een coachtraject. Vaak heeft een coachee daar heel veel last van. Je leert in dit weekend, door middel van oefeningen en theorieën, hoe jij je coachee bewust kunt maken van zijn belemmerende overtuigingen en blokkades. Je leert dan ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je coachee daar minder last van heeft.

Praktijkdagen

We zeiden het al eerder; maar echt goed leren coachen, kan alleen door heel veel te oefenen en meters te maken. Dat doen we dan ook tijdens de praktijkdagen. Iedereen krijgt op deze dag de kans om te coachen, gecoacht te worden en te observeren bij medecoaches in je opleidingsgroep. Dit zijn leerzame dagen waarin je persoonlijke feedback krijgt van opleiders. Dit is vaak spannend, maar het zorgt er wel voor dat je groeit in je vak en steeds beter wordt in het coachen.

Supervisie

Tijdens vier supervisie bijeenkomsten, van een halve dag, bespreek je in een subgroep waar je tegenaan loopt in je professionele ontwikkeling als coach. De opleider coacht jou en biedt handige handvatten, zodat jij nog effectiever kunt coachen.

Intervisie

Tussen de opleidingsdagen door kom je, zonder de opleider, vier keer samen met de intervisiegroep uit de opleiding. Deze groep vorm je zelf en hier bespreken jullie uitdagende casuïstieken en wissel je ervaringen uit met je medecoaches.

Coachgesprekken voeren

Tijdens de opleiding wordt van je verwacht dat je minimaal 36 uur coacht. Belangrijk is wel dat je zelf voor je coachees zorgt. Tips & tricks over hoe je aan je coachees kunt komen ontvang je na inschrijving. Voor de meeste coaches voelt het fijner om coachgesprekken gratis aan te bieden, zodat jij je vrij voelt om te leren. Van de gesprekken met je coachee maak je reflectieverslagen.

Examen

Aan het eind van de opleiding volgt er een examen dat uit 2 delen bestaat. Allereerst een schriftelijk examen met een eindreflectie over alles wat je geleerd hebt over het coachvak en jezelf als coach. Vervolgens vindt er een examendag plaat waarin je een coachgesprek voert met een acteur en een examinator die je beoordeelt.

 

Kosten Coach Intensive

De Coach Intensive kost € 5.495,- vrijgesteld van btw. In dit bedrag zit alles inbegrepen dat je nodig hebt voor de 11 lesdagen en 1 examendag:

 • Studieboeken: no-nonsense coaching & de bekendste methodieken voor no-nonsense coaching
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Inspirerende locatie midden in de stad
 • Tussendoortjes en een heerlijk verzorgde lunch
 • Modellenkaartjes en andere opleidingsmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving; hier vind je de hand-outs, demonstratievideo’s en webinars
 • Geaccrediteerd EQA-diploma op practitioner niveau en daarmee een opstapje om je te certificeren tot EIA-coach. Kijk voor meer informatie op de NOBCO website.

NONONS Opleidingen beschikt over een CRKBO-registratie, daarom is het bedrag vrijgesteld van BTW.

Veel deelnemers van de Coach Intensive maken gebruik van het STAP-budget. Daarmee krijgen ze €1000,- korting op de Coach Intensive in Rotterdam. Kijk hier voor meer informatie en de werkwijze van de STAP-regeling.

Daarnaast maakt Regio Rijnmond gebruik van een scholingsvoucher. De gemeente geeft hiermee subsidie aan Rotterdammers die willen omscholen, herscholen of bijscholen naar banen waar veel werk voor is. De scholingsvoucher is maximaal €2500,- Klik hier voor meer informatie. Kom je er niet uit? Bel gerust naar met onze studieadviseur.

Voordeelpakketten

1. Wil je direct na de Coach Intensive de Coach Expert doen? Dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt dan dus € 9.891,- in plaats van € 10.990,-
2. Heb je naast coach ambities ook trainer ambities? Als je ook de Train Intensive wil doen, krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt dan € 7.641,- in plaats van €8.490,-.

De pakketprijs geldt alleen als je direct bij inschrijving of binnen een week na de start, aangeeft dat je nog een opleiding wil doen bij NONONS. 

Locatie

NONONS Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 75C
3014 GE Rotterdam

NONONS Rotterdam is goed bereikbaar met het OV, het is op loopafstand van Rotterdam Centraal. Je kunt ook op straat betaald parkeren of parkeren bij Parkeergarage Lijnbaan of museumpark.

De opleiding heeft in totaal 12 opleidingsdagen, inclusief examendag en een diploma-uitreiking en duurt ongeveer 6 maanden. We starten altijd om 09.30 uur en we ronden af om 16.30 uur. Alleen voor de persoonsgerichte verdieping en de supervisie hanteren we aangepaste tijden.

In het verdiepingsweekend gaan we op vrijdag door tot +18.30 uur, zaterdag tot 16.30 uur en zondag tot uiterlijk 15.00 uur. De supervisiebijeenkomsten duren een dagdeel: van 09.30 – 12.30 uur of van 13.30 – 16.30 uur. Supervisie subgroep C wordt alleen ingedeeld vanaf 12 tot en met 15 deelnemers. Anders komt deze subgroep te vervallen.

Coach Intensive 2 oktober 2023 – Rotterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 2, 3 en 4 oktober 2023
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 november 2023
 • Praktijkdagen – dinsdag 31 oktober, donderdag 14 december en 8 februari 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 4 december 2023, 15 januari, 12 februari en 4 maart 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 4 december 2023, 15 januari, 12 februari en 4 maart 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 5 december 2023, 16 januari, 13 februari en 5 maart 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 15 maart 2024

Coach Intensive 13 oktober 2023 – Weekendeditie – Amsterdam

 • The basics – vrijdag, zaterdag, zondag 13, 14 en 15 oktober 2023
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 november 2023
 • Praktijkdagen – zaterdag 4 november 2023, 13 januari en 10 februari 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – zaterdag 16 december 2023, 27 januari, 2 maart en 16 maart 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – zaterdag 16 december 2023, 27 januari, 2 maart en 16 maart 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – vrijdag 15 december 2023, 26 januari, 1 maart en 15 maart 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – zaterdag 6 april 2024

Coach Intensive 7 november 2023 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 7, 8 en 9 november 2023
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 15, 16 en 17 december 2023
 • Praktijkdagen – donderdag 30 november 2023, 8 februari en 14 maart 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 10 januari, 28 februari, 20 maart en 3 april 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – woensdag 10 januari, 28 februari, 20 maart en 3 april 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – donderdag 11 januari, 29 februari, 21 maart en 4 april 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 19 april 2024

 

2024

 

Coach Intensive 23 januari 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag en donderdag 23, 24 en 25 januari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – maandag, dinsdag en woensdag 11, 12 en 13 maart 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 14 februari, 17 april en 22 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – vrijdag 22 maart, 17 mei, 31 mei en 28 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 21 maart, 16 mei, 30 mei en 27 juni 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – vrijdag 22 maart, 17 mei, 31 mei en 28 juni 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 12 juli 2024

Coach Intensive 5 februari 2024 – Rotterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 5, 6 en 7 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 22, 23 en 24 maart 2024
 • Praktijkdagen – donderdag 29 februari, 25 april en 30 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 8 april, 13 mei, woensdag 19 juni en maandag 1 juli 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 8 april en 13 mei, woensdag 19 juni en maandag 1 juli 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 9 april, 14 mei, 18 juni en 2 juli 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 11 juli 2024

Coach Intensive 7 februari 2024 – Amsterdam

 • The basics – woensdag, donderdag en vrijdag 7, 8 en 9 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 8, 9 en 10 maart 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 27 februari, 23 april en 28 mei 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 25 maart, 13 mei, 10 en 24 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – dinsdag 26 maart, 14 mei, 11 en 25 juni 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – maandag 25 maart, 13 mei, 10 en 24 juni 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – dinsdag 9 juli 2024

Coach Intensive 16 februari 2024 – Weekendeditie – Amsterdam

 • The basics – vrijdag, zaterdag, zondag 16, 17 en 18 februari 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 22, 23 en 24 maart 2024
 • Praktijkdagen – zaterdag 2 maart, 18 mei en 15 juni 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – zaterdag 13 april, 1 juni, 29 juni, 13 juli 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – zaterdag 13 april, 1 juni, 29 juni, 13 juli 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – zondag 14 april, 2 juni, 30 juni, 14 juli 2024 (ochtend)
 • Examen en diploma-uitreiking  – zaterdag 20 juli 2024

Coach Intensive 18 maart 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 18, 19 en 20 maart 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 mei 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 9 april, 18 juni en 24 september 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 5 juni, 3 juli, 4 september en 9 oktober 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 6 juni, 4 juli, 5 september en 10 oktober 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 5 juni, 3 juli, 4 september en 9 oktober 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – woensdag 30 oktober 2024

Coach Intensive 25 maart 2024 – Den Bosch

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 25, 26 en 27 maart 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 24, 25 en 26 mei 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 16 april, 18 juni en 1 oktober 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 3 juni, 1 juli, 9 september en 14 oktober 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 3 juni, 1 juli, 9 september en 14 oktober 2024 2024 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 4 juni, 2 juli, 10 september en 15 oktober 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 8 november 2024

Coach Intensive 21 mei 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 21, 22 en 23 mei 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag, zondag 28, 29 en 30 juni 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 12 juni, 4 september en 9 oktober 2024
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 10 juli, 25 september, 31 oktober, 20 november 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – dinsdag 9 juli, donderdag 25 september, 30 oktober en 20 november 2024 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 10 juli, 25 september, 31 oktober, 20 november 2024 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 13 december 2024

Coach Intensive 10 september 2024 – Amsterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 10, 11 en 12 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – woensdag, donderdag en vrijdag 30 en 31 oktober en 1 november 2024
 • Praktijkdagen – maandag 30 september en 2 december 2024 en 13 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 19 november en 17 december 2024 en 28 januari en 11 februari 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 18 november en 16 december 2024 en 27 januari 2025 en woensdag 12 februari 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 19 november en 17 december 2024 en 28 januari en 11 februari 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 13 december 2024

Coach Intensive 18 september 2024 – Den Bosch

 • The basics – woensdag, donderdag, vrijdag 18, 19 en 20 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 15, 16 en 17 november 2024
 • Praktijkdagen – donderdag 10 oktober en 19 december en 30 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 3 december 2024 en 7 januari, 25 februari en 11 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 2 december 2024 en 6 januari, 24 februari en 10 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 3 december 2024 en 7 januari, 25 februari en 11 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – vrijdag 28 maart 2025

Coach Intensive 23 september 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag en woensdag 23, 24 en 25 september 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 15, 16 en 17 november 2024
 • Praktijkdagen – dinsdag 15 oktober, 17 december 2024 en 28 januari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – dinsdag 3 december 2024, 7 januari, 11 februari en 4 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 2 december 2024, 6 januari, 10 februari en 3 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 3 december 2024, 7 januari, 11 februari en 4 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – dinsdag 25 maart 2025

Coach Intensive 8 oktober 2024 – Rotterdam

 • The basics – dinsdag, woensdag, donderdag 8, 9 en 10 oktober 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – woensdag, donderdag en vrijdag 20, 21 en 22 november 2024
 • Praktijkdagen – maandag 4 november 2024 en maandag 6 januari en 10 februari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – maandag 9 december 2024 en 20 januari, 3 maart en 17 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – maandag 9 december 2024 en 20 januari, 3 maart en 17 maart 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – dinsdag 10 december 2024 en 21 januari, 4 maart en 18 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 10 april 2025

Coach Intensive 11 oktober 2024 – Weekend

 • The basics – vrijdag, zaterdag en zondag 11, 12 en 13 oktober 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – vrijdag, zaterdag en zondag 22, 23 en 24 november 2024
 • Praktijkdagen – zaterdag 2 november 2024 en 11 januari en 15 februari 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – zaterdag 14 december 2024 en 1 februari, 1 maart en 22 maart 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – zaterdag 14 december 2024 en 1 februari, 1 maart en 22 maart 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – zondag 15 december 2024 en 2 februari, 2 maart en 23 maart 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – zaterdag 12 april 2025

Coach Intensive 4 november 2024 – Amsterdam

 • The basics – maandag, dinsdag, woensdag 4, 5, en 6 november 2024
 • Persoonsgerichte verdieping – maandag, dinsdag, woensdag 16, 17 en 18 december 2024
 • Praktijkdagen – woensdag 27 november 2024 en woensdag 29 januari en 5 maart 2025
 • Intervisie – Zelf inplannen
 • Supervisie groep 1A – woensdag 8 januari, 12 februari, 26 maart en 9 april 2025 (ochtend)
 • Supervisie groep 1B – donderdag 9 januari en 13 februari, dinsdag 25 maart en donderdag 10 april 2025 (middag)
 • Supervisie groep 1C – woensdag 8 januari, 12 februari, 26 maart en 9 april 2025 (middag)
 • Examen en diploma-uitreiking  – donderdag 24 april 2025
 • 6 MAANDEN
 •  € 5.495,-
 •  Min. 6 deelnemers
 •  Max. 15 deelnemers

STARTDATA 

Amsterdam
13 oktober 2023 (weekend)
7 november 2023
23 januari 2024
7 februari 2024
16 februari 2024 (weekend)
18 maart 2024
21 mei 2024
10 september 2024
23 september 2024
8 oktober 2024 (weekend)
4 november 2024

Rotterdam
2 oktober 2023
5 februari 2024
8 oktober 2024

Den Bosch
25 maart 2024
18 september 2024

Kijk bij “Data & Tijden” voor
meer info of in de Agenda

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Whatsapp met Chantal
06 – 819 139 19
voor studie advies & vragen

coaching opleiding rotterdam eqa
coaching opleiding rotterdam nobco
coaching opleiding rotterdam coach intensive
nonons coaching opleiding rotterdam

9,1
cijfer dat studenten NONONS geven

coaching opleiding rotterdam
coaching opleiding rotterdam

90%*
zou de coach opleiding Coach Intensive aanraden aan anderen
*percentages gebaseerd op evaluaties onder deelnemers.

BIJ NONONS VOELDE IK ME GELIJK ALS EEN VIS IN HET WATER.

Sascha, zelfstandig Coach en zelfstanding Marketing professional,
deelnemer Coach  opleiding Coach Intensive

Wat de opleiding goed doet is je eerst zelf een spiegel voorhouden: wie ben ík nou eigenlijk en wat kom ik van mezelf tegen?  Ik ken mezelf nu veel beter en weet ook wat mijn valkuilen zijn. En als ik gecoacht wordt, hoe voelt dat en wat doet dat met mij? Dit leer je allemaal tijdens de praktijkdagen.

Sascha

coach opleiding intensive-nonons-ervaring

FAQ’s

Ben ik na de coaching opleiding als coach direct gecertificeerd?

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Ben ik na de coaching opleiding als coach direct gecertificeerd?

Nee, je certificeringsproces als coach doe je altijd zelf bij NOBCO. Je ontvangt als je slaagt voor onze coachopleidingen een EMCC-EQA geaccrediteerde diploma op foundation (Coach Intern), practitioner niveau (Coach Intensive) of senior-practitioner niveau (Coach Expert) en deze opleidingen zijn erkend door NOBCO. Een geaccrediteerde diploma op een van deze niveaus maakt het proces tot gecertificeerd coach bij NOBCO wel makkelijker, omdat je veel eisen kan afvinken met het aantonen van je geaccrediteerde diploma. Kijk voor meer informatie op NOBCO https://www.nobco.nl/pagina/vereisten-eia-keurmerk

Is de coaching opleiding live en/of online te volgen?

Al onze coachopleidingen zijn in principe live bij NONONS Amsterdam of NONONS Rotterdam. NONONS houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM we houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten de Corona-maatregelen aangescherpt of versoepeld worden, dan laten wij je weten wat dit voor onze uitgangspunten en protocol betekent.  

Daarnaast hebben wij een opleiding Coach Intensive die geheel online in groepsverband te volgen is via Zoom. Dit is dus ook volgens een roosterplanning en is de groep altijd online bij elkaar en de opleiding is inhoudelijk identiek aan onze live-opleiding. Zie voor meer informatie https://nonons.nl/online-coachopleiding-coach-intensive/

Onze Coach Cursus via NONONS Academie is alleen online te volgen en is een zelfstudie en geen volwaardige coachopleiding. Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde opleidingen

Ik wil graag meer informatie over een coaching opleiding. Wat kan ik doen?

Je mag altijd een oriëntatiegesprek inplannen met onze studieadviseur Chantal Kok. Je kan zelf een afspraak bij Chantal in de agenda plannen wanneer het voor jou uitkomt via https://nonons.nl/gratis-orientatiegesprek/. Als je liever direct belt, kan dit natuurlijk ook via 06-81913919.

Het is mogelijk om het informatieformulier in te vullen op onze website en dan belt Chantal jou ook even terug en/of stuurt zij je de specifieke brochures toe per e-mail. Op onze website bij de specifieke coachopleiding kun je ook altijd zelf onze brochure downloaden om het rustig door te lezen.

Ook organiseren wij gemiddeld per drie weken een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn live in Amsterdam of Rotterdam of online via Zoom. Onze bijeenkomsten zijn altijd gratis en kun je al je vragen stellen, kennismaken met NONONS en de sfeer proeven. Voor een overzicht van de data verwijs ik je graag naar https://nonons.nl/info-avond-coach-opleiding/.

Heb ik een bepaald niveau nodig om een coaching opleiding te volgen?

Ja, dat is nodig. Kijk vooral bij de specifieke opleiding welk niveau wij vragen, maar hbo/wo werk- en denkniveau is wat wij vragen bij onze beste coach opleiding, de coach intensive. Als hierover twijfel is, kan je altijd met Chantal bellen om je individuele situatie te bespreken en te overleggen.

Kan ik overleggen met een opleider of oud-deelnemer van de coaching opleiding?

Ja, dit is altijd mogelijk. Wij kunnen je in contact brengen met de specifieke opleider van die coach opleiding om (telefonisch) kennis te maken en inhoudelijk te overleggen. Ook is dit mogelijk met een oud-deelnemer die zijn of haar ervaringen kan vertellen over onze beste coach opleiding, de coach intensive. Chantal van NONONS kan je altijd meer over vertellen over de mogelijkheden.