coach opleidingen amsterdam utrecht

Incompany trainingen

NONONS gelooft dat je echt iets leert als je oefent en ervaart.

NONONS gelooft in persoonlijke kracht en eigen verantwoordelijkheid. Managers die verantwoordelijkheid durven af te staan en collega’s die elkaar durven aan te spreken op elkaars verantwoordelijkheid.

NONONS heeft ruime ervaring in leiderschapsprogramma’s, teamcoaching, trainingen en workshops met verschillende thema’s. Wil je meer weten over aanpak en ervaring, lees dan verder over NONONS Trainingen, Leiderschapsprogramma’s en Teamontwikkeling.

Typisch NONONS

  • Wij vertalen bekende theorieën naar heldere, duidelijke modellenkaartjes
  • We geloven in doen! Deelnemers brengen op de trainingsdagen en tussen de trainingsdagen door het geleerde direct in de praktijk 
  • Deelnemers oefenen het geleerde direct met elkaar of met acteurs. Daardoor ontdekken ze direct wat hun valkuilen zijn 
  • Ook onze trainers zijn typisch NONONS:  fris, helder en energiek 
  • Onze trainers hebben ruime ervaring in het vakgebied waarin ze trainen en kunnen daardoor altijd voorbeelden geven uit hun eigen leven 
  • We gebruiken humor maar we kunnen ook confronteren, we zijn flexibel in onze programma’s maar ook altijd op tijd klaar.  

 

Kracht & groei

NONONS gaat uit van de kracht van mensen. We geloven in ontwikkeling en in groei. En dat je altijd regie kunt nemen over je leven. Dat je zelf moet opstaan als je ergens mee zit. Onze ervaring is dat alles leuker wordt als je jezelf en anderen beter snapt. Als je je valkuilen kent en je sterke kanten. En als je weet hoe je eerlijer kunt communiceren met anderen. Dan voelt je je beter, functioneert je beter en kun je effectiever samenwerken. 

NONONS gelooft ook in de eigen verantwoordelijkheid van mensen. We helpen managers en coaches maar ook medewerkers in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen deel. Maar ook verantwoordelijkheid van anderen daar laten. Daar wordt iedereen beter van. En gelukkiger.  

 

Marja Schornagel, Unitmanager V&S, Gemeente Alkmaar

“Prachtige training waarbij een mooie mix van theorie en praktijk je werkelijk verder brengt in coaching, feedback en lastige gesprekken. Een verrijking voor mezelf als manager en als mens.

De feedback oefening (+ model) bespreek ik veel met medewerkers. Eigenlijk moet iedereen dit volgen!” 

Virginie Kuijer, HR Director, NovaMedia

“De training respectvol confronteren was heel praktisch, geen gebakken lucht, to the point, interactief. Gelijk oefenen met praktijkvoorbeelden met een acteur. Daar leer je het meeste van. Ik geef de training een 9,5 want er moet altijd iets te verbeteren overblijven, al kan ik niet direct benoemen wat!” 

 

Werkwijze

Omdat NONONS gelooft dat je leert door te doen, zijn de trainingen en workshops altijd interactief.  Door deze manier van werken krijgen deelnemers nieuwe inzichten. De theorie wordt direct omgezet in praktische oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. En waardoor er meteen al wat verandert. Doordat we werken met heldere modellenkaartjes bieden we altijd praktische tools die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. We gebruiken voorbeelden en situaties waar deelnemers in hun werkende leven regelmatig mee te maken hebben. Voor elk op maat gemaakt trainingsprogramma hebben we de ervaren, professionele, no-nonsense trainers en/of coaches. 

Voor wie

We bieden opleidingsprogramma’s, trainingen en teamdagen gericht op het laten groeien van ieders persoonlijke effectiviteit. De opleidingsprogramma’s variëren van persoonsgerichte leiderschapsprogramma’s van een jaar tot praktische vaardigheidstrainingen van 1 dag. We ontwikkelen producten voor directies, managers, medewerkers en teams. Maar wat we ook doen, we zorgen dat wat we doen aansluit bij de sector, de dagelijkse realiteit en bij specifieke knelpunten. Daardoor zeggen deelnemers altijd over ons dat we helderheid brengen en echt tools geven om te helpen veranderen.  

NONONS werkt voor profit en non-profit organisaties, voor middelgrote bekende namen maar ook voor start-ups. Onze klanten zijn veelal groeiende, dynamische bedrijven waar ontwikkeling van mensen steeds belangrijker wordt.