incompany-trainingen-amsterdam

 Trainingen 

NONONS biedt trainingen op het gebied van

 • Coaching
 • Leidinggeven
 • Communicatie
 • Persoonlijke effectiviteit

NONONS levert trainingen op maat. Hierbij wordt uitgegaan van de wens van de klant. Jij vertelt ons over welke kennis, mindset en/of vaardigheden het moet gaan. Hier worden de trainingen op afgestemd zodat de deelnemers de beste resultaten bereiken. Dat ze geïnspireerd aan de slag kunnen met nieuwe inzichten en praktische tools.

Meer informatie over deze trainingen vind je hieronder of op de pagina’s Leiderschap en Teamontwikkeling.

 

Marrie, Young Capital

“Prettige training die jou in zeer korte tijd naar de kern van Coachend leidinggeven laat gaan. Met de juiste modellen en handvatten, zeer goede acteurs en open trainers was dit een hoogwaardige training waar ik veel van geleerd heb. Dank jullie wel.” 

Manon Herwijer, HR Business partner, GVB

“Plezierige trainers die door het aanbieden van theoretische modellen en voldoende ruimte voor oefening die de dagen voorbij laten vliegen!” 

 

Trainingen voor medewerkers

NONONS biedt alle opleidingen die we open aanbieden ook incompany aan. Daarnaast ontwikkelen we voor klanten trainingen op maat. Voor managers en medewerkers. Kijk hier voor meer informatie over onze leiderschapsprogramma’s.  Voor medewerkers bieden we trainingen op het gebied van coaching, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Denk aan thema’s als vitaliteit en balans, assertiviteit en communicatieve vaardigheden, maar ook aan beïnvloeden zonder macht. 
 
NONONS trainingen voor medewerkers bieden door het praktische karakter ervan, direct veel inzicht. Bijvoorbeeld de NONONS training Respectvol Confronteren, waarin je leert je om duidelijk, respectvol en op een gelijkwaardige manier een collega aan te spreken op houding, gedrag of prestaties.  Maar we geven ook trainingen over omgaan met veranderingen, balans in werk en prive en het voeren van lastige gesprekken. We maken altijd een trainingsprogramma op maat, zowel de inhoud als de duur en lengte van de training bepalen we in overleg met de klant. 

 

Trainingsaanbod NONONS

Coachend Leidinggeven
Coachen van Collega’s
Leidinggeven aan teams
Trainersopleidingen
Persoonlijk Leiderschap

Profileren
Assertiviteit
Gesprekstechnieken
Omgaan met weerstand
Beinvloeden zonder macht

Time management
Training interne coaches en HR
Resultaatgericht werken
Vitaliteit
Persoonlijk in balans

 

Klantvoorbeeld trainingen  

Klant: Linda Magazine

Doelgroep:  Alle medewerkers

Doel:  Inzicht in eigen overtuigingen en het omzetten daarvan naar effectief gedrag.

Inhoud trainingen: Naast het leiderschapsprogramma voor alle leidinggevenden, ontwikkelden we een programma voor de medewerkers in de vorm van verschillende workshops. Workshops gingen over werkdruk en balans, het respectvol confronteren van collega’s en persoonlijke kracht en grenzen aangeven. Medewerkers mochten zelf kiezen welk van de trainingen het meest relevant voor ze was. We zijn alle trainingen begonnen met het in kaart brengen van eigen overtuigingen. Daarna hebben we verschillende modellen en theorieën op praktische wijze gekoppeld aan hun praktijk en ze vooral laten oefenen met hun nieuwe gewenste gedrag.

Resultaat: Medewerkers gaven aan veel inzicht te hebben gekregen in eigen kunnen en in eigen valkuilen. Ze hebben volop geoefend en ervaring opgedaan met het gedrag dat ze zelf meer willen laten zien.

 

Werkwijze

 • DOEN: NONONS opleidingen en trainingen zijn altijd interactief
 • Deelnemers gaan hierdoor altijd naar huis met nieuwe inzichten en toepasbare tools
 • Alles op een no-nonsense manier: luchtig maar scherp, praktisch maar goed onderbouwd
 • Gelooft dat alles leuker wordt als je jezelf en anderen beter snapt
 • Gelooft in de eigen verantwoordelijkheid van mensen
 • Gelooft dat je moet opstaan als je ergens mee zit
 • Helder en duidelijk. In onze programma’s en trainingen gebeurt echt wat.

Voor wie

NONONS werkt voor profit en non-profit organisaties en voor start-ups. Voor directies, managers, medewerkers, teams.  Van persoonsgerichte leiderschapsprogramma’s tot teamtrainingen op vaardigheden. Passend bij de sector, de dagelijkse realiteit en bij specifieke knelpunten. No-nonsense producten die helderheid brengen en impact hebben. Waardoor er echt iets gebeurt.