NONONS Opleidingen | Studenten geven ons een 9,3

NONONS opleidingen

Welkom bij NONONS, de thuishaven voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en praktische coaching opleidingen. Van de loopbaancoach opleiding tot relatiecoach opleiding en van coaching Rotterdam tot coaching Amsterdam: bij ons vind je een breed scala aan opleidingen en trainingen om je vaardigheden als coach te verfijnen en uit te breiden. Onze cursussen zijn toegankelijk voor zowel beginners als professionals! Bij ons geen zweverige theorieën en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

Ontdek ons aanbod en vind dé coaching opleiding die perfect aansluit bij je behoeften en ambities.

Coach Intensive

De Coach Intensive opleiding bij NONONS is een intensieve opleiding die je klaarstoomt voor het coachingsvak. Tijdens dit halfjaarlijkse programma, bestaande uit 12 opleidingsdagen, leer je op een praktische en effectieve manier coachen door een combinatie van theorie, praktijk en reflectie. De Coach Intensive is ideaal voor professionals die als zelfstandige coach willen werken of hun coachingsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Accreditatie: Practioner Niveau, NOBCO.

Ontdek ons aanbod en vind dé coaching opleiding die perfect aansluit bij je behoeften en ambities.

Coach Basics

Coach Basics is een heel praktische opleiding voor iedereen die coaching vaardigheden en gesprekstechnieken wil ontwikkelen. In 5 opleidingsdagen, verspreid over 3-4 maanden, leer jij je eigen valkuilen kennen en verbeter je jouw gesprekstechnieken. Deze opleiding is geschikt voor interne coaches, HR-medewerkers, scrum masters, talent- en projectmanagers. Wordt er elke dag een beroep gedaan op je coachende of communicatieve vaardigheden? Klik op onderstaande knop om de opleiding te bekijken waarbij je deze skills kunt ontwikkelen.

Accreditatie: Foundation Niveau, NOBCO.

Loopbaancoach opleiding

Bij NONONS bieden we een opleiding tot loopbaancoach aan die je helpt om je coachees effectief te begeleiden bij loopbaanvragen. In slechts vier opleidingsdagen leer je hoe jij coachees helpt met het formuleren van hun doelen en het maken van een actieplan.

Relatiecoach opleiding

Onze relatiecoach opleiding leidt je op tot een coach die op professionele en diepgaande wijze stellen helpt hun relatie te verbeteren. De opleiding is een combinatie van theorie, praktijk en reflectie, waardoor je na afloop zelfbewust en zelfverzekerd aan de slag gaat als relatiecoach.

Coach Expert

Ben jij al coach, maar ben je klaar voor next-level coaching? De Coach Expert opleiding bij NONONS is dan wat je zoekt. Deze opleiding duikt dieper in de complexiteit van coaching, met focus op het interveniëren in het hier en nu en het coachen op gevoel en complexe blokkades. De opleiding is toegankelijk voor coaches die een coachopleiding op Practitioner niveau met goed gevolg hebben afgerond, zoals de Coach Intensive van NONONS. Accreditatie: Senior Practitioner Niveau, NOBCO.

Train intensive

De Train Intensive is een train de trainer voor mensen die zich willen ontwikkelen in het trainersvak. Het is een opleiding waar zowel het ontwerpen van een training, het op maat maken van een programma als de groepsdynamiek en jouw opereren hierin, aan bod komen. Het is een praktische opleiding die in het teken staat van DOEN.

Coachend Leidinggeven

Onze training Coachend Leidinggeven training is een kort en praktijkgericht programma voor leidinggevenden en managers die hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren. Na het volgen van deze training heb je de kennis en vaardigheden om wanneer nodig verantwoordelijkheid te nemen en wanneer mogelijk verantwoordelijkheid te geven.

Deep Dive Coachend Leidinggeven

In dit vervolg op onze training Coachend Leidinggeven duiken we dieper in coachend leiderschap. Je hebt al kennis gemaakt met de effectieve NONONS-modellen en geleerd hoe je de rollen van leider, manager en coach afwisselt. Je bent al alert op de valkuilen van de mama, macho of mol-rollen en je gespreksvaardigheden zijn steviger dan ooit. Maar nu is het tijd om een laag dieper te gaan. We gaan verder dan de basis en ontdekken samen je volledige potentieel in een groep gelijkgestemde leiders.

Gecertificeerde coaching opleidingen

Bij NONONS ben je verzekerd van gecertificeerde coaching opleidingen. Bij het voltooien van je opleiding ontvang je een erkend certificaat waarmee je als gecertificeerde coach aan de slag kunt gaan.

Mogelijkheden bij het niet voldoen aan alle eisen

We begrijpen dat er omstandigheden kunnen zijn waardoor je niet aan alle eisen kunt voldoen. Bij NONONS bieden we flexibiliteit en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je toch kunt deelnemen aan onze opleidingen. Meer weten over de accreditatie? Bekijk dan onze FAQ.

Ik wil graag meer informatie over een coach opleiding.
Wat kan ik doen?

Bij NONONS bieden we de mogelijkheid om een gratis studieadvies in te plannen. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en krijg je meer inzicht in welke coach opleiding het beste bij jou past. Ook kom je meer te weten over de inhoud van de opleidingen en de manier van lesgeven. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Plan dan nu jouw Studieadvies in.

De beste coach opleiding van Nederland

Wil jij de beste coach van Nederland worden? Dan is een NONONS opleiding dé plek om te starten. Onze opleidingen zijn professioneel, helder, duidelijk en laten je de opgedane kennis direct op een leuke manier toepassen. Wat ons bijzonder maakt, is onze nuchtere benadering van coaching – we geloven in de kracht van zelfspot en humor om ingewikkelde concepten begrijpelijk en toepasbaar te maken. Bij NONONS word je niet alleen opgeleid tot de beste coach, maar leer je ook hoe je op een authentieke manier met cliënten kunt werken. Wil je meer weten? Lees dan onze reviews en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor jouw coachingsopleiding.

Erkende coach opleiding volgen bij NONONS

Wil je er zeker van zijn dat je opleiding wordt erkend in de coaching wereld? Bij NONONS kun je een erkende coachopleiding volgen die je niet alleen een sterke theoretische basis biedt, maar je ook praktische vaardigheden leert die je direct kunt toepassen. Of je nu wilt specialiseren als loopbaancoach, relatiecoach, of je leiderschapsvaardigheden wilt verbeteren, NONONS heeft de juiste opleiding tot coach.

Heb je vragen, of ben je klaar om je in te schrijven? Neem contact met ons op of start direct je inschrijving. En zet vandaag de eerste stap om de beste coach van Nederland te worden!

WhatsApp of bel met Chantal
06 – 819 139 19
voor studie advies & vragen