Coach opleidingen, in-company trainingen en coaching

Coaching, opleidingen en trainingen

Je krijgt inzichten en leert door te doen

NONONS is hét opleidingsinstituut als je effectief en zelfverzekerd wilt (leren) coachen. Sinds 2007 bieden wij geaccrediteerde  coachopleidingen in Amsterdam en Rotterdam voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. Onze opleidingen zijn praktisch èn theoretisch goed onderbouwd.

Gemiddeld geven
de studenten
ons een
9,1
en 88%
raadt NONONS aan.

Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

Amsterdam

dinsdag 16 november 2021
dinsdag 7 december 2021 (18.00 uur!)

 

Rotterdam

 

Online

maandag 25 oktober 2021 *
maandag 13 december 2021 *
* van 20.00 - ± 21.30 uur

ONZE LAATSTE TIPS VOOR LEIDINGEVENDEN EN COACHES

Trainer worden; een prachtig vak

Trainer worden; een prachtig vak

Het is half tien, ik wil net aan de training beginnen als ik zie dat er vijftien teamleiders voor me zitten. Ze staren mij chagrijnig aan, hun armen over elkaar. Ik probeer nog iets luchtigs te zeggen, in de trant van: ‘Hebben jullie zin in vandaag?’ en denk meteen:...

Liefdestaal lichamelijk contact, de taal van schildpadden

Liefdestaal lichamelijk contact, de taal van schildpadden

Ik ben met mijn kersverse husband op huwelijksreis in Zanzibar. Voor het eerst in mijn leven ben ik langer dan een week zonder mijn kinderen, maar ik sta mezelf deze wittebroodsweken weken toe. Samen genieten van een huwelijksreis, van maar liefst twaalf dagen, is...

Van vluchtgedrag in relaties naar stapelverliefd & getrouwd

Van vluchtgedrag in relaties naar stapelverliefd & getrouwd

Ik ben getrouwd met Ray! Een week geleden vierden we ons huwelijk samen met onze vijf kinderen, mijn ouders en hun partners, onze broers en zussen, de vader en moeder van onze kinderen en heel veel vrienden. Als thema van onze bruiloft hadden we gekozen voor het woord...

EEN GRATIS INKIJKJE IN DE NONONS ACADEMIE!

Tijdens dit inkijkje leer je wat coaching is en wat het vooral niet is.

  • Je leert coachende vragen te stellen (want dat is niet zo makkelijk als het lijkt).
  • Je maakt kennis met de termen: reflectieve vragen, last van X, lenig luisteren en nieuwsgierige vragen.
  • Je leert coachen met het Mature-model. Als coach wil je vanuit een gelijkwaardige positie je coachee helpen zelf de regie te pakken. Het Mature-model helpt bewust te worden van jouw positie en te voorkomen dat je in valkuilen stapt als coach.

Je ontvangt e-mails van ons met de lessen van het inkijkje. Die doe je gewoon thuis, in je eigen tijd.

NONONS werkt onder andere voor

Logo's bedrijven

Waarom moeilijk doen als het leuk kan!

 

Waarom NONONS

We heten niet voor niets NONONS. Bij ons geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën. Bij ons krijg je handige kaartjes met tips en tricks over hoe je dat doet, effectief leidinggeven, coachen of samenwerken. We hebben relevante theorieën en modellen vertaald naar heldere taal en simpele stappenplannen, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen.  Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. En wij geloven in leren door te doen. Dus in elke opleiding en training zetten we je aan het werk. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen. We helpen je te groeien door onze ervaring en kennis te delen, maar ook door jou eerlijk feedback te geven. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense.

GELUKSROUTE PODCAST

Vaak krijgen we de vragen: Wat moet ik doen in de eerste sessie? Welke oefening kan ik het beste inzetten? En hoe pak ik daar dan goed op door? 

Ons antwoord, het NONONS-protocol: coachen met de geluksroute. Met Geluksroute toolbox kun je als coach niet alleen lezen wat je kunt doen in je sessies, maar via een podcast tips en aanvullingen krijgen om je goed voor te bereiden op je sessies. Zo wordt het coachen met de geluksroute niet alleen makkelijker, maar ook leuker! Klik hier (https://degeluksroute.nl/toolkit-voor-coaches/) voor meer informatie over de toolbox.

Download hier de allereerste aflevering van De Geluksroute toolbox.

coachkaart

Stijn over de training
Coachend Leidinggeven

"De nieuwe inzichten en dingen die je hier leert, kun je de volgende dag al toepassen"

Stijn,

Marketing Manager KPN


lees meer >

NONONS coaches

Bij NONONS kan je terecht voor professionele coaching met verschillende specialismen. Of je nou op zoek bent naar coaching voor je loopbaan, voor jou als persoon of in je managementvak, bij NONONS vind je het. NONONS coaches zijn professioneel, gedreven, effectief en ‘no-nonsense’.  NONONS coaches coachen ook online. Je vindt er altijd een die bij je past. 

Wie zijn wij?

NONONS is het bedrijf van Anne de Jong en Nadia van der Vlies. We werken samen met ervaren coaches en trainers die experts zijn op hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt. En dan nog een stapje verder.