Coach opleidingen, in-company trainingen en coaching

Coaching, opleidingen en trainingen

Je krijgt inzichten en leert door te doen

NONONS is hét opleidingsinstituut als je effectief en zelfverzekerd wilt (leren) coachen. Sinds 2007 bieden wij geaccrediteerde  coachopleidingen in Amsterdam en Rotterdam voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. Onze opleidingen zijn praktisch èn theoretisch goed onderbouwd.

Gemiddeld geven
de studenten
ons een
9,1
en 88%
raadt NONONS aan.

Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

Amsterdam

maandag 27 juni 2022

 

Rotterdam

 

Online

dinsdag 12 juli 2022*
* van 16.30 - ± 18.00 uur

 

ONZE LAATSTE TIPS VOOR LEIDINGEVENDEN EN COACHES

Voorbeeld van een gemiddeld coachtraject

Voorbeeld van een gemiddeld coachtraject

NONONS houdt van compacte coachtrajecten. Gemiddeld gaan we uit van zo’n 4 tot 6 sessies. Tijdens de intake maak je een inschatting van het aantal sessies dat er nodig is. Dat doe je door bij je coachee goed door te vragen op wat hij wil bereiken. Het is handig om...

Een betere trainer worden: Trainen is het engste vak dat er bestaat

Een betere trainer worden: Trainen is het engste vak dat er bestaat

En toch vinden wij trainen het leukste om te doen. Als je het goed doet, kan je impact maken, de groep laten groeien en ze écht iets leren. Maar het is ook kwetsbaar. En daardoor best eng. Want stel je voor dat je niet uit je woorden kan komen, dat de groep niet...

STARTEN ALS COACH? IS HET COACHVAK WAT VOOR JOU?

Leer wat coaching is en wat het vooral niet is voor je het besluit maakt om te starten als coach.  Daar kom je achter in dit gratis training van NONONS.

  • Je leert coachende vragen te stellen (want dat is niet zo makkelijk als het lijkt).
  • Je maakt kennis met de termen: reflectieve vragen, last van X, lenig luisteren en nieuwsgierige vragen.
  • Je leert coachen met het Mature-model. Als coach wil je vanuit een gelijkwaardige positie je coachee helpen zelf de regie te pakken. Het Mature-model helpt bewust te worden van jouw positie en te voorkomen dat je in valkuilen stapt als coach.

Met deze gratis training krijg je toegang tot ons online studieplein. Je kunt hem gewoon volgen vanuit huis, in je eigen tijd.

starten als coach

NONONS werkt onder andere voor

Logo's bedrijven

Waarom moeilijk doen als het leuk kan!

 

Waarom NONONS

We heten niet voor niets NONONS. Bij ons geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën. Bij ons krijg je handige kaartjes met tips en tricks over hoe je dat doet, effectief leidinggeven, coachen of samenwerken. We hebben relevante theorieën en modellen vertaald naar heldere taal en simpele stappenplannen, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen.  Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. En wij geloven in leren door te doen. Dus in elke opleiding en training zetten we je aan het werk. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen. We helpen je te groeien door onze ervaring en kennis te delen, maar ook door jou eerlijk feedback te geven. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense.

WEBINAR ZELFVERZEKERD VOOR DE GROEP

Werk je als coach, of coachend leidinggevende en wil je anderen helpen hoe ze beter kunnen accepteren? Anne de jong & Nadia van der Vlies nemen je in dit webinar mee in hun no-nonsense kijk op acceptatie.

Klik op onderstaande knop om het webinar te bekijken!

Als je meedoet, ontvang je ook een werkboek bomvol handvatten, oefeningen en coachkaartjes.

coachkaart

Stijn over de training
Coachend Leidinggeven

"De nieuwe inzichten en dingen die je hier leert, kun je de volgende dag al toepassen"

Stijn,

Marketing Manager KPN


lees meer >

NONONS coaches

Bij NONONS kan je terecht voor professionele coaching met verschillende specialismen. Of je nou op zoek bent naar coaching voor je loopbaan, voor jou als persoon of in je managementvak, bij NONONS vind je het. NONONS coaches zijn professioneel, gedreven, effectief en ‘no-nonsense’.  NONONS coaches coachen ook online. Je vindt er altijd een die bij je past. 

Wie zijn wij?

NONONS is het bedrijf van Anne de Jong en Nadia van der Vlies. We werken samen met ervaren coaches en trainers die experts zijn op hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt. En dan nog een stapje verder.

WhatsApp of bel met Chantal
06 - 819 139 19
voor studie advies & vragen