coachopleidingen-amsterdam-trainingen-trainer-coach-mobiel

Coaching, opleidingen en trainingen

Je krijgt inzichten en leert door te doen

Hoe? NONONS onderscheidt zich door de praktische aard van onze coaching, coachopleidingen en incompany trainingen. Geen zweverige sessies of vage gesprekken, maar een gedegen en praktische aanpak, die je direct veel oplevert. Wij combineren professionaliteit en structuur met luchtigheid en humor. Jezelf en anderen beter leren kennen is leuk. En je wordt er effectiever van. 

NONONS biedt verschillende coachopleidingen. De Coach Intensive voor mensen die coach willen worden. De Coach Expert voor ervaren coaches die de diepte in willen. Coachend Leidinggeven voor managers.  Met twee vervolgopleidingen voor managers, Coachend Leidinggeven aan teams en Leidinggeven vanuit persoonlijke kracht. Daarnaast kan je bij NONONS ook ontdekken of het coachvak iets voor je is, met de opleiding Coach Intern. Ook biedt NONONS de trainersopleiding Train Intensive

NONONS leert je om zelfverzekerd en effectief te coachen en te trainen. Je leert alle belangrijke theorieen en modellen op een praktische manier, zodat jij deze direct kan toepassen. 

Tijdens de coachopleiding, coach je anderen en word je gecoacht. Je brengt het geleerde meteen in praktijk en ontdekt en ervaart zelf het effect. 

Wil je de werkwijze van Nonons ervaren? Of wil je kennismaken met de trainers? Of wil je weten wat de Coach Essentials, Coach Intensive en/of Coach Expert onderscheidt van andere coachopleidingen?

Tijdens deze informatiebijeenkomst laten wij zien hoe we werken en ook hoe wij kijken naar het coachingsvak. Je gaat de no nonsense werkwijze ervaren en ziet de trainers aan het werk. Er wordt informatie gegeven zodat het hele programma en ook de praktische zaken helder zijn.

Na de informatiebijeenkomst, tijdens de borrel kunnen jullie nader kennismaken met de trainers.. 

Anneke over Coach Expert Opleiding

 

“Echt een persoonlijk verdiepingsjaar: ik ben bewuster, begrijp nu beter waar ik vandaan kom..”

 

Anneke is zelfstandig coach

lees meer >

NONONS Incompany

NONONS geeft ook trainingen binnen bedrijven. We leren medewerkers meer verantwoordelijkheid te laten nemen of feedback te geven. Ook trainen we managers in coachend leidinggeven, leidinggeven vanuit persoonlijke kracht of in teamomtwikkeling. NONONS heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s die naadloos aansluiten bij de wensen en doelstellingen van de klant.

NONONS werkt voor

Waarom moeilijk doen als het leuk kan!

NONONS coaches

Bij NONONS kan je terecht voor professionele coaching met verschillende specialismen. Of je nou op zoek bent naar coaching voor je loopbaan, voor jou als persoon, in je managementvak of specifiek voor jongeren of ouders, bij NONONS vindt je het. NONONS coaches zijn professioneel, gedreven, effectief en ‘no-nonsense’. Je vindt er altijd een die bij je past.

 

Wie zijn wij?

Anne de Jong en Nadia van der Vlies

NONONS is het bedrijf van Anne de Jong en Nadia van der Vlies. We werken samen met ervaren coaches en trainers die experts zijn op hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt. En dan nog een stapje verder.