coaching opleidingen

NONONS coach opleidingen

NONONS biedt verschillende coach opleidingen, aangeboden als open opleiding ( in Amsterdam & Rotterdam) en incompany. Deze coach opleidingen en trainingen staan bekend om de no nonsense aanpak en praktische toepasbaarheid. Geen zweverige theorieen en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

Coach Intensive

Coach Intensive is een coach opleiding van een half jaar. In deze intensieve coach opleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen als je coach wilt worden. Maar ook veel ervaren coaches kiezen deze opleiding, vooral om de praktische tools die je krijgt. Je leert o.a. hoe je een traject opbouwt, intakegesprekken voert en welke oefeningen je kunt doen bij belemmerende overtuigingen. Accreditatie: Practioner Niveau, NOBCO.

Coach Intern 

Coach Intern is een vijfdaagse opleiding voor iedereen die basis coachvaardigheden wil leren of als je erachter wil komen of coachen iets voor je is. Deze coaching opleiding is ook zeer geschikt voor interne coaches of HR-medewerkers die de basis van het coachen onder de knie willen krijgen.
Accreditatie : Foundation Niveau, NOBCO.

Coach Expert

Coach Expert is het vervolg op de Coach Intensive. Deze coach opleiding is een intensief verdiepingsjaar waarin vooral gekeken wordt naar wie jij bent als coach en hoe je in je gesprekken effectiever kunt zijn. Je leert ook dieper coachen doordat je veel bewuster kunt coachen en beter kunt coachen op gevoel.
Accreditatie: Senior Practitioner Niveau, NOBCO. 

Coachend Leidinggeven

Coachend Leidinggeven is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap. Deze coach opleidingen zijn bedoeld voor leidinggevenden, (project)managers, HR-adviseurs en andere mensen die regelmatig helpende gesprekken voeren. 

Train intensive

De Train Intensive is een train de trainer voor mensen die zich willen ontwikkelen in het trainersvak. Het is een opleiding waar zowel het ontwerpen van een training, het op maat maken van een programma als de groepsdynamiek en jouw opereren hierin, aan bod komen. Het is een praktische opleiding die in het teken staat van DOEN. Deze train de trainer opleiding duurt vier maanden en omvat zes lesdagen, huiswerkopdrachten en een proeve van bekwaamheid.

Gemiddeld geven
de studenten
ons een
9,1
en 88%
raadt NONONS aan.

 Wat maakt de NONONS coach opleidingen bijzonder?

 

  • De NONONS coach opleidingen zijn professioneel, helder en duidelijk.
  • Altijd direct toepasbaar, je kunt met de kennis uit de coach opleiding direct aan de slag.
  • En dat allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

NONONS coach opleidingen zijn no-nonsense, maar staan ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. En daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.

Naast de coach opleidingen in groepsverband in Amsterdam en Rotterdam, kun je ook online  coaching opleidingen volgen. Daarnaast hebben we coach cursussen ontwikkelt, waarmee jij je in je eigen tijd kunt ontwikkelen als coach. Dat noemen we de NONONS academie.