Heleen de jonge

‘Het leven is kort, je moet er nu wat van maken’

Heleen de Jonge werkt al jaren als psycholoog, coach en trainer. Zij is zeer ervaren en veelzijdig, eerlijk en doelgericht.

Je kunt bij Heleen terecht als je beter wilt omgaan met stress, hectiek en problemen. Als je jezelf wilt versterken. Als je betere relaties wilt. Op een praktische en persoonlijke manier helpt zij je om jouw doel te bereiken.

Heleen coacht met warmte en lichtheid, vanuit de overtuiging en ervaring dat verandering tot stand komt vanuit vertrouwen en ruimte. Ze probeert je te verleiden om uit je comfortzone te stappen. Waag de sprong, neem het risico. Wat valt er te verliezen?

Specialismen

Heleen coacht in Amsterdam

Isabelle (32), journalist

“Heleen wist mij te activeren. Door de juiste vragen te stellen wist ze mij uit mijn hoofd te halen en – hoe cliché het ook klinkt – het heft in eigen hand te nemen. Ik heb de neiging me te verschuilen achter een bepaalde onzekerheid en te blijven hangen in het veilige. Met behulp van de handvatten die ik van Heleen heb gekregen lukt het me steeds beter om die oude patronen te doorbreken. Nu ben ik niet meer alleen aan het dromen, maar ook aan het doen.

 

Nienke (40) arts

Heleen heeft me in elke fase van mijn overbelasting en herstel goed begeleid. Ze hield op een prettige manier een spiegel voor en liet me heel natuurlijk zelf tot inzichten komen. Toen ik wekenlang tegen een beslissing aan zat te hikken, gaf ze me net dat zetje om de knoop door te hakken en te stoppen met mijn baan. Ook bij de sollicitatie die volgde heeft ze me geholpen mijzelf krachtig neer te zetten en een overtuigende presentatie te houden. Alles in een ontspannen sfeer met humor en relativering.

Annemiek (38), anaestesist

“Heleen heeft samen met mij gekeken waar de problemen zaten en gaf me iedere keer goede handvaten om te beginnen met veranderen. Haar arsenaal om dat te doen is breed en ze weet uitstekend aan te sluiten bij wat ik op momenten nodig had.”

 

Pauline (43), beleidsmedewerker

Heleen had tijd voor de menselijke factor van ‘zakelijkevragen. En gaf, na een grondige analyse, praktische tools om te gebruiken in real life. Effectief!”

 

Marieke (41), zelfstandig ondernemer

“Door dieper in te gaan op mijn vragen en mij deze te laten invoelen. Hiermee heb ik inzichtelijk gekregen wat ik eraan kan doen en de tools aangereikt gekregen om er zelf mee aan de slag te gaan.”

 

Jenny (32), redacteur

“Uit comfortzone stappen, meer durven, beter naar mezelf luisteren.

 

Claudia, hotelmanager

“Bewustwording door vragen te stellen, het geven van praktische tips, motivatie en stimulans, eerlijk haar mening gegeven.”

 

Adriaan, manager

Heleen geeft snel een vertrouwd gevoel en weet zaken ook luchtig te houden als dat kan.. Ik zal in de toekomst zeker nog een keer aankloppen als ik een coach zoek.”