24/7 coachadvies via Whatsapp

24/7 no-nonsense coach is een digitale, interactieve versie van maar liefst drie boeken van Anne de Jong: No-nonsense coaching, De beste methodieken voor no-nonsense coachen en No-nonsense coachen als het complex wordt. Je Whatsappt met de AI-coach gebaseerd op de inhoud van de boeken. Zo heb je toegang tot alle kennis, tips en oefeningen. Welke vraag zou jij willen stellen?

 

Gesprekken zijn 100% privé

24/7 beschikbaar

Alle inzichten en tips uit No-nonsense coaching

Als je ontwikkeling stilstaat…

Bij NONONS vinden we dat echt goede coaches blijven bijleren. Dat alleen een coachopleiding volgen, je nog geen goede coach maakt. Je moet meters maken, ervaring opdoen, maar ook opleidingen blijven volgen, podcasts luisteren, aan intervisie doen en boeken lezen. Coaches die dat niet doen, lopen het risico dat ze versloffen. Dit kan leiden tot ineffectieve coaching sessies, dus minder goede resultaten en dus minder voldoening in het werk. Dat is zonde!

Misschien herken je het wel; je stelt vaak dezelfde vragen, geeft dezelfde huiswerkopdracht of doet oefeningen die je al wel 100x hebt gedaan. Heus effectief, maar echt innovatief en creatief is het niet.

Maar het kan ook zijn dat je nog helemaal niet versloft, maar soms gewoon onzeker bent. Wat kun je met deze coachee? Hoe werkte die ene oefening.

Je redding is nabij! Jouw AI-coachexpert met adviezen, oefeningen en geheugensteuntjes, dag en nacht bereikbaar. Gewoon, via whatsapp. Het is jouw persoonlijke sparringpartner die je van alle antwoorden voorziet.

Wat is het?

24/7 no-nonsene coach is een digitale, interactieve versie van maar liefst drie boeken van Anne de Jong: No-nonsense coaching, De beste methodieken voor no-nonsense coachen en No-nonsense coachen als het complex wordt. Het is een AI-coach gebaseerd op de inhoud van het boek, die toegang heeft tot alle kennis, tips en oefeningen, en die jou in een Whatsapp-conversatie kan vertellen wat voor jouw coachvraag van toepassing is.

Je stelt zelf alle vragen die je wilt, en je krijgt altijd antwoord.

Wat is het?

24/7 no-nonsene coach is een digitale, interactieve versie van maar liefst drie boeken van Anne de Jong: No-nonsense coaching, De beste methodieken voor no-nonsense coachen en No-nonsense coachen als het complex wordt. Het is een AI-coach gebaseerd op de inhoud van het boek, die toegang heeft tot alle kennis, tips en oefeningen, en die jou in een Whatsapp-conversatie kan vertellen wat voor jouw coachvraag van toepassing is.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Met deze link open je je WhatsApp. Je stuurt gewoon het al voor je ingevulde berichtje (‘Hoe werkt dit?’) en dan wijst het zich vanzelf. Je krijgt gelijk een berichtje terug met betaallink (geschikt voor iDeal). Rond de bestelling af en stel vervolgens gelijk al je vragen! Als je 24/7 no-nonsense coach hebt betaald kun je gelijk beginnen met vragen stellen.

Voor wie is het geschikt?
24/7 no-nonsense coach is speciaal gemaakt voor coaches. Of je nu beginner bent of al ervaren, opgeleid door NONONS of niet, je krijgt concrete stappenplannen, inzichten en bewezen, praktische oefeningen die je direct kunt inzetten. Of het nu gaat om standaard coachsituaties of lastige kwesties: je krijgt altijd passend advies. Je hoeft de boeken niet gelezen te hebben om ermee aan de slag te gaan. En je kunt je 24/7 no-nonsense coach alles vragen wat je wilt (en geen zorgen: er kan niemand met je meelezen, dus het is 100% privé!).
Wat kost het?
24/7 no-nonsense coach kost 5,95 per maand om te gebruiken, je kunt 250 vragen stellen! Wil je het meteen een jaar gebruiken, dan kun je een jaarabonnement kopen voor 59,50. Als je klikt op deze link, dan kun je automatisch een eerste bericht sturen en ontvang je een betaallink. Betalen kan via iDeal, je krijgt een factuur, en zodra je betaald hebt kun je gelijk beginnen met appen! Oh en wil je er weer vanaf? Je kunt elk moment je abonnement opzeggen. Daar zit je dus niet aan vast.

 

Hoe krijg ik het?
Supersimpel: klik op deze link, open ’m in WhatsApp en volg de stappen. 24/7 no-nonsense coach geeft je een link om mee te betalen en vervolgens kun je gelijk appen. Het werkt al binnen één minuut!

Met je 24/7 no-nonsense coach krijg je:

 • Persoonlijk advies via WhatsApp
 • Op het moment dat jij het nodig hebt
 • Gesprekken zijn 100% privé
 • Alle inzichten, adviezen en tips van Anne de Jong

Oftewel, een persoonlijke AI-coachexpert die dag en nacht voor je klaarstaat. Lukt het niet met het aanschaffen van de Ai-coachexpert? Mail dan naar online@nonons.nl

Welke vragen kan ik stellen?

Alle vragen die je maar wilt! Geen vraag is te gek. Maar, die app is vooral bedoeld voor vragen die jij jezelf als coach stelt:

 • De vorige sessie heb ik de stoelen oefening van Voice Dialogue gedaan, wat kan ik deze sessie doen?
 • Mijn coachee maakt geen stappen richting het doel, wat kan ik het beste doen?
 • Het coachdoel van mijn coachee is ‘assertiever worden’, welke oefeningen passen daarbij?
 • Mijn coachee vindt het lastig om bij gevoel te komen, welke oefening kan ik doen?

Binnen een minuut antwoord op al je coachvragen

 • Persoonlijk advies via WhatsApp
 • Op het moment dat jij het nodig hebt
 • Gesprekken zijn 100% privé
 • Alle inzichten, adviezen en tips van Anne de Jong
nononsense leidinggeven boek nadia van der vlies

Over Anne de Jong

 

Anne de Jong is eigenaar en oprichter van opleidingsinstituut NONONS, en heeft meer dan 25 jaar ervaring als psycholoog, coach en trainer. Ze heeft een buitengewone fascinatie voor het coachvak en de gave om complexe theorieën te vertalen naar een heldere uitleg. Dat is ook waarom ze de bedenker is van alle coachopleidingen van NONONS. Bovendien is ze auteur van de drie No-nonsense coaching boeken, waarop deze app gebaseerd is. Daar bleef het niet bij; ze schreef ook mee aan No-nonsense Training geven, No-nonsense loopbaancoaching en is de bedenker en schrijver van de bekende publieksboeken: De Geluksroute en Sorry Schatje.

Met deze Coach-Expert in je bezit, is het net alsof je dag en nacht vragen kunt stellen aan Anne of je coachopleider.

Karlijn Ooms

“Ik vond het mega fijn dat wanneer ik weinig voorbereidingstijd had, ik een vraag kon stellen voor wat extra inspiratie. Zo kwam ik af en toe toch tot ideeën voor andere interventies dan die ik zelf had verzonnen.”

Heleen de Wit

“Het AI-boek heeft me geholpen mijn coachsessies weer wat ‘speelser’ en creatiever te maken!”