life-coaching-amsterdam-utrecht

Life coaching

‘Ik wil assertiever worden’ 
‘Ik wil steviger of juist meer tactisch communiceren’ 
‘Ik wil effectiever omgaan met mijn tijd’

‘Ik wil mij meer profileren’ 
‘Ik wil mij niet zo klein voelen
bij mijn collega of manager’

Sta op als je ergens mee zit! Alles verandert als je leert denken in mogelijkheden in plaats van in problemen.
Als je onafhankelijker wordt, je minder gemakkelijk laat beïnvloeden. Als je ontdekt waar jouw persoonlijke kracht ligt. Als je inzicht krijgt in wat je doet en laat, als je patronen ziet. Als je jezelf en anderen beter snapt. Als je ontdekt dat het ook anders kan en wat dat je oplevert.

Wat we doen

Life coaching begint met het formuleren van je doel. Iets wat je heel graag wilt bereiken. Samen gaan we op zoek naar wat er in de weg staat of wat je mist om bij je doel te komen. Je ziet wat belemmerende patronen zijn in je denken, je voelen en je doen.
Je gaat jezelf en anderen beter snappen en dat is leuk! En ook heel verhelderend.
Als je weet wat je blokkades zijn dan kijken we of je ze weg kunt nemen. Of er effectiever mee kunt omgaan. Wat je kunt veranderen.
En dan kom je in actie. Dat gebeurt eerst met vallen en opstaan, maar je zult al snel resultaat zien. En ontdekken hoe waardevol het is dat jij het weer voor het zeggen hebt in jouw leven.

Wat levert een life coach je op?

  • Meer regie en zelfvertrouwen
  • Meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen
  • Effectievere communicatie, zeggen wat je wilt zeggen, vragen wat je wilt vragen
  • Meer rust en energie
  • Je zelfgekozen doelen worden haalbaar

Dit zijn onze lifecoaches!