Over ons - NONONS

Welkom bij NONONS!

NONONS is een opleidingsinstituut die no-nonsense coachingopleidingen en leiderschapstrainingen aanbiedt.  We heten niet voor niets NONONS. Bij ons geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën. We hebben relevante theorieën en modellen vertaald naar heldere taal en simpele stappenplannen, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen. Jij krijgt weer de regie in handen! Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. En wij geloven in leren door te doen. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense.

Hoe het begon

Nadat Anne de Jong haar studie psychologie heeft afgerond in 2008 heeft ze alle coach opleidingen gevolgd die er maar te vinden zijn in Nederland. En toen wist ze zeker wat ze wilde: een coachopleiding opzetten en ontwikkelen waar je écht wat van leert en die niet zweverig is. Ze heeft haar eigen trainingen praktischer, slimmer en duidelijk gemaakt.

In 2016 was Anne al een paar jaar bezig toen Nadia van der Vlies een van haar eerste cursisten werd. Nadia werkte 15 jaar als marketeer en leidinggevende bij o.a. War Child, Young Capital en ING. Ze gooide het roer om en besloot zich helemaal te richten op het coachen, trainen en ontwikkelen van anderen.

Het klikte en ze werden partners. Samen met Nadia werd NONONS groter en ze kregen een gezamenlijke missie: heel Nederland in zijn kracht zetten. Anne en Nadia zijn ervan overtuigd dat iedereen, in welke situatie dan ook, de regie kan pakken.

Hoe het het nu gaat

Met de opleidingen en trainingen van NONONS op het gebied van leiderschap, coaching en communicatie, geven we je de tools om het beste uit jezelf en anderen te halen. Bij ons geen ingewikkelde theorieën, maar praktische, to-the-point trainingen en opleidingen. Op dit moment hebben we 8 opleidingen en maken we alle trainingen voor bedrijven op maat. Bovendien bieden we individuele coaching en sinds kort ook relatiecoaching. 

We geloven in leren met passie, met inspirerende trainers en innovatieve leermethoden, ondersteund door handige materialen zoals boeken en modellen kaartjes. Samen met onze klanten streven we naar tastbare verandering, waarbij inzicht direct wordt omgezet in actie. Onze deelnemers zijn het ook daarmee eens, lees hier hun reviews!

NONONS inhoud

Bij NONONS zijn we kennisfreaks. We passen onze trainingen aan op basis van onderzoeken, boeken, podcasts en andere ontwikkelingen. We maken een combinatie van bekende theorie vertaald naar eigen heldere modellen. Daarom gebruiken we bij onze opleidingen eigen boeken en modellenkaartjes!

NONONS trainers

Onze trainers zijn allemaal ervaren leidinggevenden, door NONONS opgeleid tot coach en trainer. Daarnaast zorgen zij met zelfspot, humor en persoonlijke anekdotes voor een veilige leeromgeving. De trainers bieden blended learning door een combinatie van live sessies, oefenen in praktijk en opdrachten tussendoor.

NONONS resultaat

Je ervaart maximale impact door direct toepasbare inhoud en heel veel oefenen. Je krijgt dus naast theorie ook veel praktijk handvaten die je mee kan nemen in het leidinggeven. Het resultaat? Zelfbewust en effectief leidinggeven, eerlijke gesprekken en dat in 1 taal. Wij bieden iedereen regie.

Deel uitmaken van het team?

Wil jij onderdeel worden van het leukste team én opleider van Nederland en aan de slag bij NONONS?  Wij zoeken iemand die leuk, fris, vooruitstrevend is en van doorpakken houdt! Bekijk dan hier onze vacatures

Staat er geen passende vacature tussen, maar ben jij helemaal NONONS? Stuur dan een open sollicitatie naar sylvana@nonons.nl. 

 

Meer lezen?

No-nonsense trainen Effectief en zelfverzekerd voor de groep

Hoe je een goede coach wordt maakt No-nonsense coaching duidelijk. Sterker: met dit praktische en heldere boek word je in vijf stappen een goede coach.

De Geluksroute

Met de vijf heldere stappen uit de geluksroute pak je zelf de regie in lastige sociale situaties, los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je je band met de mensen om je heen.

De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen

Hoe je kunt kijken naar de coach vraag en hoe elke methodiek op haar eigen wijze jou kan helpen om de coachees stappen te laten zetten. 

gratis coaching boek hoofdstuk

No-nonsense coaching – Zelfverzekerd en effectief coachen

Hoe je een goede coach wordt maakt No-nonsense coaching duidelijk. Sterker: met dit praktische en heldere boek word je in vijf stappen een goede coach.

No nonsense coachen als het complex wordt

No-nonsense coachen als het complex wordt

In dit boek leer je te achterhalen waar die complexiteit in zit. Zit het probleem bij jou als coach of bij de coachee?

nononsense leidinggeven boek nadia van der vlies

No-nonsense leidinggeven 
Hoe je effectief coachend leidinggeeft

In dit praktische, heldere en overzichtelijke boek leren startende en ervaren managers hoe zij hun bedrijf en hun medewerkers kunnen laten bloeien. Het boek helpt de lezer om bewust en effectief leiding te geven.

NONONS werkt voor