training-managers-amsterdam

NONONS trainingen

NONONS biedt verschillende trainingen. Van trainingen speciaal voor managers, tot trainingen voor medewerkers of op persoonlijk niveau. Alle trainingen worden bij NONONS gegeven, maar kunnen ook altijd incompany plaatsvinden. NONONS trainingen zijn bekend om de no nonsense aanpak en praktische toepasbaarheid. Geen zweverige theorieen en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

 

Coachend leidinggeven 

Coachend leidinggeven is een vierdaagse open training voor leidinggevenden en projectmanagers die willen leren hoe je het maximale uit anderen kunt halen door ze meer coachend te benaderen. Je leert je eigen valkuilen kennen en wat je kunt doen om daar anders mee om te gaan. Na de training weet je hoe je anderen meer verantwoordelijkheid kunt laten nemen. 

Deze training kan ook in het Engels worden gegeven. 

 

 

 

 

Leiddinggeven vanuit persoonlijke kracht

Hoe je jouw kracht effectief kunt inzetten als leidinggevende is de kern van de training Leidinggeven vanuit persoonlijke kracht. Deze training van NONONS is een passend vervolg op de training Coachend Leidinggeven. In deze training van 4 dagen, verspreid over 2 maanden, sta je stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende en hoe je in deze rol kan groeien

 

Nobco accreditatie coachingsopleiding

Agenda

COACH OPLEIDINGEN

feb 2018

20 februari 2018 | Start Coach Intensive Februari

apr 2018

3 april 2018 | Start Coach Basics (VOL)

18 april 2018 | Start Coach Intensive April

mei 2018

15 mei 2018 | Start Coachend leidinggeven – voorjaar

sep 2018

10 september 2018 | Start Coach Intensive September

Wat maakt NONONS trainingen bijzonder?

NONONS is professioneel, helder en duidelijk. Niet ingewikkeld en altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen vandaag mee aan de slag. En dat gebeurt allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

NONONS is no-nonsense, maar staat ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. 

Alle trainingen bieden wij ook incompany aan.