no nonsense coaching opleidingen en coachingsbureau

Over Anne

 Anne is oprichter en mede-eigenaar van NONONS. Ze heeft 25 jaar ervaring als psycholoog, spreker, coach, trainer en opleider.  Na haar studie psychologie deed ze alle coach vervolgopleidingen die er zijn in Nederland. In 2010 besloot ze haar coachervaring te vertalen in een eigen coachopleiding. Ze vond dat het anders kon. Dat coachopleidingen praktischer, slimmer en duidelijker konden. Anne kan op een heldere en frisse manier uitleggen wat wel en niet werkt in coaching.

Ook is ze auteur van bekende coachboeken zoals No-nonsense coaching (2016), de bekendste methodieken voor no-nonsense coaching (2019), Coachen wanneer het complex wordt (2019) en De Geluksroute (2020).

Anne is daarnaast een veelgevraagd spreker op congressen, is de coach expert voor Psychologie Magazine en geeft masterclasses op het gebied van coaching.

Over  Nadia

Nadia  is sinds 2016 mede- eigenaar van NONONS . Ze werkte daarvoor 15 jaar als marketeer en leidinggevende bij o.a. War Child, Young Capital en ING. Nadat ze verschillende (coach) opleidingen had gevolgd, gooide ze het roer om en besloot ze zich helemaal te richten op het coachen, trainen en ontwikkelen van talent en teams.

Binnen NONONS is Nadia verantwoordelijk voor incompany trajecten zoals trainingen en leiderschapsprogramma’s bij klanten als HEMA. GrandVision, CBRE, YoungCapital, RTL en vele anderen.  Samen met de klant ontwikkelt ze trainingsprogramma’s die ervoor zorgen dat managers echt handvatten krijgen om zelfbewust en effectief leiding te geven.

Nadia is auteur van het boek No-Nonsense Leidinggeven en inmiddels veelgevraagd spreker voor inspiratieworkshops, masterclasses en lezingen voor ondernemers, managers en directies.

 

WAT WIJ DOEN

Wij brengen helderheid.
Wij helpen mensen veranderen doordat ze inzicht krijgen en praktische tools waar ze direct iets mee kunnen (doendoendoen!)

WAT WIJ BIEDEN

  • Coaching
  • Coachopleidingen
  • Trainingen op het gebied van coaching; open en incompany

WAAROM NONONS?

Anne: Het helpt iedereen als je niet naar alles kijkt alsof het je allemaal overkomt, als je de regie kunt nemen over je leven. NONONS helpt mensen die regie te geven door ze te coachen. Maar ook door coaches en managers zelfverzekerd te maken en door ze de regie te leren pakken over hun gesprekken.

Nadia: Iedereen wordt er beter van als je jezelf en anderen beter snapt. Het is beter voor jezelf, voor je relaties, voor de manier waarop je samenwerkt. Voor managers in onze trainingen is de coachende mindset vaak een enorme eyeopener. Ze merken al snel dat het goed is om op een coachende manier te managen, waardoor ze meer verantwoordelijkheid bij medewerkers kunnen laten. Dan groeien je medewerkers en zelf hou je tijd over voor andere zaken.

 

WAT IS TYPISCH NONONS?

Nadia: Wij zijn professioneel, heel helder en duidelijk. Zowel voor onze trainingen als voor onze coaching en coachopleidingen geldt: we doen niet ingewikkeld en wat we doen is altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen mee aan de slag. En we doen dat op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

Anne: We zijn no-nonsense, maar we kiezen ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. Maar daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.

NONONS werkt voor