COACH EXTRA

De coach extra is zoals de naam al zegt: nét iets extra. Of je nu al coacht of al langer coacht, coach extra is de perfecte manier om je te blijven ontwikkelen als coach. Elke maand kan je kijken naar een webinar of meedoen met een supervisie die geleid wordt door onze hoofdopleiders.

“Hoe kan ik mezelf het best verkopen als coach?”
“Wanneer moet ik iemand doorverwijzen?”
“Ik wil ongemotiveerde coachees kunnen motiveren.”

WAT ALS JE JEZELF OP EEN LEUKE EN MAKKELIJKE MANIER KUNT BIJSCHOLEN ALS COACH?

 

MET EEN COACH EXTRA ABONNEMENT KAN DIT! BEKIJK WAT DIT INHOUDT:

 

SUPERVISIE

Antwoord op de vragen die je hebt als coach.

WEBINARS

Over stoere interventies en coach methodieken.

COMMUNITY

Voor inspiratie & connectie in het coachvak.

PODCASTS

Een kijkje in de coachkamer van Anne de Jong (coming soon)

WAT WEERHOUDT JOU ER NOG VAN OM EEN SUCCESVOLLE COACH PRAKTIJK OP TE ZETTEN?

  • Hoe krijg je genoeg klanten om een full-time business op te zetten?
  • Hoe kun je jezelf als coach op de kaart zetten in een niche?
  • Je voelt je niet zeker genoeg om echt te starten met je coach business?
  • Je bent te lang bezig met het oplossen van de problemen van een coachee, ook als je niet meer aan het coachen bent.
  • Er zijn als zoveel coaches, waarom zou ik nou ook nog echt een coach business op gaan zetten?

Wij hebben dit al vaak de revue zien passeren en wij zijn er voor jou met dit NONONS extra abonnement.

 

HÉT COACH EXTRA’TJE WAARDOOR JIJ JE BLIJFT ONTWIKKELEN EN LEERT VOL ZELFVERTROUWEN TE COACHEN.

VERDOE GEEN TIJD MET MALEN OVER EEN COACH PROBLEEM

Tijdens die supervisie geeft een van onze opleiders antwoord op de vragen die je hebt als coach. Van tevoren kan jij je vragen alvast doorsturen en kan je meekijken en meedoen met elkaar.

Antwoord op je coach vragen

Extra tips over hoe je dit in het vervolg kunt aanpakken

✓ Leer van de problemen van anderen 

BOOST JE COACH BUSINESS
MET MARKETING TIPS VAN ONZE PROFESSIONALS

De webinars en podcasts staan in het teken van je eigen coachpraktijk zo goed mogelijk neerzetten. Niet alleen door je kennis te vergroten maar ook door jezelf op de coach kaart te zetten.

Krijg toegang tot:

Luister naar onze exclusieve podcasts als je de hond uitlaat en vergroot je kennis 

Leer andere coaches kennen en breidt zo je netwerk uit.

✓ Onze marketing professionals geven webinars waar jij zo mee aan de slag kunt.

 

 

Waarom bij NONONS?

Uit alle coachopleidingen en trainingen die wij zelf hebben gevolgd, uit alle coachboeken die we hebben gelezen en vooral uit de duizenden coachgesprekken die we in de afgelopen 25 jaar hebben gevoerd, hebben wij de belangrijkste tools voor coaches verzameld en die leren we aan coaches in onze geaccrediteerde NONONS opleidingen. De NONONS Academie is daar de online vertaling van.

We delen onze coaches tips, oefeningen en modellen met als doel om het coachen voor jou leuker en makkelijker te maken. Let wel, de e-learning is een cursus, en geen volwaardige coachopleiding.

Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde
opleidingen

De online cursussen bestaan uit online lessen, tientallen demonstratievideo’s en concrete opdrachten. Jij ziet dus meteen hoe je de oefeningen en interventies in jouw coachpraktijk toepast. Het is nuttig voor startende coaches, om de basis te leren. Maar ook voor ervaren coaches, die zich willen blijven ontwikkelen en met deze cursus en de bijbehorende extraatjes hun rugzak weer kunnen vullen.

Meld je aan voor het inkijkje in de academie

en start vandaag nog!

Je ontvangt e-mails van ons met de lessen van het inkijkje.
Die doe je gewoon thuis, in je eigen tijd.

Wat leden van de Coach Extra
vinden van de community

“De webinars zijn inhoudelijk sterk
en direct toepasbaar.”

“Het cursusmateriaal is heel helder en
duidelijk waardoor het gelijk toepasbaar is.”

“Door de verschillende coaches in de community
heb ik mijn blik op coaching kunnen verbreden.”

TOEPASBARE TOOLS
GEEN ZWEVERIG GEDOE

COACH EXTRA ABONNEMENT

€ 20,- Per maand

 
  • Webinars
  • Supervisies
  • Community
  • Podcasts

 

FAQ’s

Wat houdt Coach Extra in?

Als je de complete Coach Cursus hebt aangeschaft, krijg je ook toegang tot Coach Extra. Dat betekent dat je elke twee weken een webinar krijgt over een relevant onderwerp zoals psychopathologie, systemisch werk, het coachen van managers, of jezelf verkopen als coach. Ook kun je je meedoen aan de supervisiebijeenkomsten. Daar beantwoordt een van onze opleiders de ingestuurde vragen en leer je nieuwe oefeningen of modellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de NONONS coaches & krijg je toegang tot exclusieve masterclasses. Bij de Coach Cursus krijg je Coach Extra een halfjaar gratis, zodat je kunt ervaren of het was voor je is. Als je na een halfjaar nog steeds enthousiast bent kun je een abonnement nemen. Dat is een abonnement van € 20,- per maand.

Ik ben al coach, heb ik dan iets aan deze cursus?

Alle oud-deelnemers aan een geaccrediteerde coachopleiding van NONONS krijgen gratis toegang tot deze cursussen. Wij houden er van om deelnemers net wat extra te geven. En als je niet eerder een NONONS opleiding deed, maar je bent wel coach, dan zijn onze cursussen een absolute aanrader. Je wil je ongetwijfeld blijven ontwikkelen. Bij ons vind je veel bekende modellen maar ook veel nieuwe door ons ontwikkelde modellen, altijd in een helder, no-nonsense jasje. De demonstratievideo’s waar je onze opleiders oefeningen ziet voordoen als coach zijn enorm populair bij onze coaches in opleiding. Zij kijken deze regelmatig terug. Met Coach Extra krijg je bovendien elke twee weken een masterclass of supervisie.

 
Wat maakt deze online cursussen uniek?

Uit alle coachopleidingen en trainingen die wij zelf hebben gevolgd, uit alle coachboeken die we hebben gelezen en vooral uit de duizenden coachgesprekken die we in de afgelopen 25 jaar hebben gevoerd, hebben wij de belangrijkste tools voor coaches verzameld en die leren we aan coaches in onze geaccrediteerde NONONS opleidingen. De NONONS Academie is daar de online vertaling van.  We delen onze coaches tips, oefeningen en modellen met als doel om het coachen voor jou leuker en makkelijker te maken. Let wel, de e-learning is een cursus, en geen volwaardige coachopleiding. Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde opleidingen.

De online cursussen bestaan uit online lessen, tientallen demonstratievideo’s en concrete opdrachten. Jij ziet dus meteen hoe je de oefeningen en interventies in jouw coachpraktijk toepast. Het is nuttig voor startende coaches, om de basis te leren. Maar ook voor ervaren coaches, die zich willen blijven ontwikkelen en met deze cursus en de bijbehorende extraatjes hun rugzak weer kunnen vullen.

Hoeveel tijd ben je er mee kwijt?

Je doorloopt alle lessen van de cursus helemaal in je eigen tijd. Je krijgt van ons wel wekelijks een mail over de volgende stap, om je te motiveren. Maar jij bepaalt het tempo en maakt je eigen planning. Het werkt het beste als je wekelijks een paar keer een half uurtje de tijd neemt om met cursus bezig te zijn.

Wanneer kan ik beginnen?

Nu meteen! Oftewel wanneer jij wilt. Klik onderaan deze mail op ‘nu meedoen’, vul je gegevens in en rond je bestelling af. Je krijgt daarna meteen een mail met alle informatie en toegang tot de online cursussen en de speciale app voor op je telefoon.

Is de Coach Cursus geschikt voor beginnende coaches?

Jazeker! Met deze cursus leer je de basis van het coachen. De cursus is geschikt voor coaches die zich steviger willen voelen in het coachen en die meer willen halen uit coachtrajecten met hun coachees. Daar moeten we wel bijzeggen dat wij veel belang hechten aan ‘vlieguren’ maken en leren door te doen. In onze gecertificeerde coachopleidingen observeren we dan ook heel veel coachgesprekken en geven we persoonlijke feedback. Dat mis je natuurlijk wel als je alleen de cursus volgt. De cursussen geven je waardevolle handvatten en tools, maar dat maakt je nog geen goede coach. Daarvoor heb je wat ons betreft meer nodig: coachuren, reflectie, observaties, supervisie en intervisie. Kijk voor meer informatie over onze geaccrediteerde coachopleidingen.