Gecerticifeerde coach opleiding - NONONS

Kwaliteit & Certificering

NONONS is stoer, flexibel, professioneel én levert kwaliteit. Dat merk je in alles wat we doen. In onze opleidingen word je opgeleid door de beste opleider. Dit komt niet alleen door de ruime praktijkervaring die we hebben, maar ook doordat wij onszelf nog elke dag verbeteren. Ons enthousiasme voor het coachvak zorgt ervoor dat we steeds het uiterste uit onszelf halen. We verbeteren het studiemateriaal en de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen continu.

Om onze kwaliteit te waarborgen, laten we onze producten en diploma’s erkennen en certificeren door brancheorganisaties in diverse vakgebieden.

Keurmerken en erkenningen

  • De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

kwaliteit en certificeringen gecertificeerde coach opleiding
NONONS is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende branchevereniging voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft als doel de kwaliteit van het privaat trainen en opleiden inzichtelijk te maken én te bevorderen. De bureaus die bij de NRTO zijn aangesloten staan voor praktisch, op maat en specifiek onderwijs. Leden van de NRTO moeten voldoen aan de opgestelde gedragscode. Daarnaast moeten de Algemene voorwaarden van de aanbieder aangepast zijn op de Algemene voorwaarden van de branche.

Leden van de NRTO zijn tevens aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Uitspraken van de geschillencommissie zijn voor NONONS en andere NRTO leden bindend.

  • NOBCO

Kwaliteit & Certificering

NONONS werkt nauw samen met de brancheorganisatie voor coaching. Als deelnemer van onze opleidingen ontvang je daarom ook een officieel erkend en gecertificeerd diploma. Meer weten? Kijk op de website van de NOBCO https://www.nobco.nl/

 

  • EMCC (EQA)

EQA-logo-1

Als je NOBCO-coach bent, krijg je daar automatisch toegang toe tot het EMCC (European Mentoring & Coaching Council). Een coachopleiding met het Europese kwaliteitskeurmerk EQA (European Quality Award) biedt jou de zekerheid van een goede opleiding, of je nu op zoek bent naar een coachopleiding voor bijvoorbeeld life coaching, stresscoaching, executive coaching of loopbaancoaching. Meer weten over het EMCC? Kijk op deze pagina. https://www.emccglobal.org/

 

 

  • Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

gecertificeerde coach opleiding CRKBO

NONONS is aangesloten bij het CRKBO. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In deze registers staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. Dit betekent dat een onderwijsinstelling regelmatig wordt gecontroleerd en beoordeeld op alle onderdelen waaraan een beroepsopleiding moet voldoen. Gekeken wordt naar de kwaliteit van de opleidingsinstelling zoals de transparantie van de informatie en de verwachting van de cursisten.

Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van BTW aan te bieden. Meer weten over het CRKBO? Kijk op deze pagina. https://www.crkbo.nl/

 

  • GAZELLE

 

NONONS is voor de 3e keer op rij FD Gazelle geworden. Dat betekent dat we bij de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. En daar zijn we heel trots op!

  • COACHFINDER

Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x300

NONONS werkt nauw samen met Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland. Als je bij ons een opleiding doet, kan je direct toegang krijgen, zonder daarvoor een intake te doen.