Vergaderruimte Rotterdam - Mooie & lichte trainingsruimtes - NONONS

Vergaderruimte Rotterdam centrum huren

Ben je op zoek naar een mooie en lichte trainingslocatie? NONONS biedt deze aan op een ideale plek, in Rotterdam centrum. De ruimtes zijn  perfect om trainingen in te geven, maar zijn ook zeer geschikt als worskshopruimte en cursusruimte. Elke vergaderruimte Rotterdam is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

De ruimtes zijn volledig naar wens in te delen en ook in de avond en weekenden kan je bij ons terecht. Naast de trainingsruimtes zijn er ook een aantal kleinere kamers beschikbaar die je er bij kan huren. Verder staan we bekend om de lekkere gevarieerde lunches. Onze lunches bestaan uit onder andere luxe broodjes, heerlijke koffie en thee van Citea!

Voor meer informatie, over het huren van een trainingsruimte, kan je contact opnemen met Eva van de Klundert  via verhuur@nonons.nl

vergaderruimte rotterdam

Wat krijg je bij de ruimte?

Z

Flip-over

Z

White board

Z

Beamer

Z

Eten & drinken

Z

Wifi

Z

15 stoelen

Z

Extra ruimtes bij te boeken

Z

40m2

trainingsruimte workshopruimte rotterdam centrum

Locatie vergaderruimte Rotterdam centrum

Je vindt NONONS aan de Nieuwe Binnenweg 75C in Rotterdam. We zitten dichtbij het park, waar je tussen je sessies door lekker een blokje om kunt lopen.

Kom je met het openbaar vervoer? De NONONS vergaderruimte Rotterdam is vanaf centraal station slechts 10 minuten lopen. Kijk op www.9292.nl voor jouw persoonlijke reisplan.

Mocht je met de auto komen, houd er dan rekening mee dat op het terrein zelf geen parkeerplaatsen zijn. Betaald parkeren is in de buurt mogelijk bij Parkbee. Navigeer naar de Nieuwe Binnenweg 33.

Trainingszaal:
– Per dag (8 uur) €475 exclusief 21% BTW
Subruimtes:
– In combinatie met de trainingszaal vanaf €50,- per dagdeel exclusief 21% BTW

Voor meer informatie over het huren van een vergaderruimte Rotterdam kan je contact opnemen met Eva van de Klundert via verhuur@nonons.nl

Informatie aanvraag en boekingen

cursus ruimte rotterdam workshops