Trainingsruimte Amsterdam Oost - NONONS

Trainingsruimte Amsterdam Oost huren

Bij NONONS beschikken we over twee ruime en lichte trainingszalen op onze locatie in Amsterdam Oost. Deze multifunctionele ruimtes zijn sfeervol ingericht en geschikt om trainingen of workshops in te geven. We zijn goed bereikbaar en het mooie park Frankendael ligt aan de overkant voor een frisse neus tijdens de pauzes.

De ruimtes zijn volledig naar wens in te delen en ook in de avond en weekenden kan je bij ons terecht. Naast de trainingsruimtes zijn er ook een aantal kleinere kamers beschikbaar die je er bij kan huren. Verder staan we bekend om de lekkere gevarieerde lunches, bestaande uit luxe broodjes en verse salades!

Voor meer informatie, over het huren van een trainingsruimte in Amsterdam Oost, kan je contact opnemen met ons via verhuur@nonons.nl

trainingsruimte Amsterdam Oost huren

Wat krijg je bij de ruimte?

Z

Flip-over

Z

Koffie- en thee arrangement

Z

Beamer

Z

Uitgebreide lunch

Z

Wifi

Z

12 stoelen

Z

Extra ruimtes bij te boeken

Z

40m2

trainingsruimte Amsterdam Oost

Locatie trainingsruimte Amsterdam Oost

Je vindt NONONS in het Linnaeushof 6-1 in Amsterdam-Oost / Watergraafsmeer. Op de hoek met de Middenweg en ter hoogte van Park Frankendael. NONONS bevindt zich op de eerste en tweede verdieping.

Op het terrein zelf zijn geen parkeerplaatsen. Aan de openbare weg kan (betaald) worden geparkeerd. Daarnaast is het mogelijk om bij de Vomar Parkeergarage (middenweg 69) of Q-Park Oostpoort (Polderweg 92) te parkeren. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar NONONS.

Kom je met het OV? Vanaf station Amsterdam Amstel en station Muiderpoort is het ongeveer 15 minuten lopen naar NONONS en gaan er meerdere bussen. Kijk op www.9292.nl voor jouw persoonlijke reisplan.

Trainingszaal:
– Per dagdeel (4 uur) €500 vrij van BTW
– Per dag (8 uur) €850 vrij van BTW

Voor meer informatie over het huren van een trainingsruimte in Amsterdam Oost kan je contact opnemen met ons via verhuur@nonons.nl

Informatie aanvraag en boekingen

trainingsruimte huren Amsterdam Oost