Incompany Trainingen (home) - NONONS

 

 

NONONS VOOR BEDRIJVEN

Effectiever samenwerken voor een beter resultaat

NONONS VOOR BEDRIJVEN

NONONS biedt verschillende incompany trainingen aan. Deze trainingen worden toegespitst op de wensen van de klant. 

Trainingen voor medewerkers
NONONS ontwikkelt ook verschillende trainingen voor medewerkers. Denk aan het voeren van eerlijke gesprekken, het omgaan met veranderingen en het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Maar ook het beter samenwerken op afstand of vitaal blijven in een periode waarin thuiswerken de norm zijn onderwerpen waar we trainingen in geven.

Trainingen voor managers
NONONS is specialist in leiderschapsprogramma’s. Dit zijn op maat gemaakte trainingsprogramma’s waar managers leren hoe ze zelfbewuster en effectiever leiding kunnen geven. Ze leren hoe ze hoe de coachende mindset kunnen gebruiken om het potentieel van medewerkers maximaal te benutten.  Ook leren we ze eerlijker, duidelijker en steviger te communiceren met de mensen om hen heen.

Teamcoaching
Samenwerken is soms hard werken, maar cruciaal om op een effectieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Teamcoaching helpt jullie team om de samenwerking beter en prettiger te laten verlopen. In verschillende teamsessies werken we aan een gemeenschappelijk doel of visie, aan het verbeteren van de onderlinge relaties of gewoon aan het vergroten van het werkplezier.

NONONS is al 10 jaar expert op het gebied van leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en coaching. We werken samen met ervaren coaches en trainers die deskundig zijn in hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt.

NEEM CONTACT OP VOOR
INCOMPANY TRAINGEN

Meer weten over een van de trainingen?
Neem dan contact met ons op.