Coach opleidingen, in-company trainingen en coaching

Ontdek hoe NONONS jouw organisatie helpt om effectieve leiders te ontwikkelen en de teamdynamiek te verbeteren.

NONONS heeft als missie: heel Nederland regie. Wij geloven dat iedereen, in elke situatie, regie kan nemen. Of het nou groot is of klein, zakelijk of privé. Daarom ontwikkelen we incompany trainingen en trainingsprogramma’s. Dit zijn bedrijfstrainingen voor leidinggevenden, directies, HR- professionals, talent managers of interne coaches. Maar ook medewerkers trainingen om effectiever te communiceren of samen te werken. We werken samen met ervaren coaches en trainers die deskundig zijn in hun vakgebied en die bewust kiezen voor de no-nonsense NONONS aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt.

Gemiddeld geven
bedrijven ons een
9,5
en 98% raadt
NONONS aan.

ALS REGIE ONTBREEKT


Veel mensen worden ‘per ongeluk’ leidinggevende. Dan
groeit de beste medewerker door naar manager. Dan wordt er ook verwacht dat ze weten hoe je een goede leidinggevende bent. Hoe je eerlijk en duidelijk zijn, combineert met warm en menselijk. Hoe je aandacht geeft aan je medewerkers maar ook feedback geeft als het anders loopt. Maar dat is lastig. Dat lukt vaak niet vanzelf.  Dit vraagt veel reflectie, zelfkennis en vaardigheden.

In veel bedrijven zijn mensen niet altijd eerlijk tegen elkaar. Veel gesprekken worden niet gevoerd en mensen eerlijk aanspreken op gedrag wordt niet gedaan. 

Het gevolg hiervan is veel zaken onuitgesproken blijven en dat teams minder verantwoordelijkheid gaan nemen. Er wordt bijvoorbeeld geklaagd en geroddeld. Mensen voelen zich niet gezien en gewaardeerd. En dat is zonde, want uit onderzoek blijkt dat het verloop en verzuim voor een groot deel beïnvloed wordt door de kwaliteit van de leidinggevenden.

De NONONS belofte

Wij van NONONS geloven dat iedereen regie kan nemen. Wat je situatie ook is, je kunt altijd een stap zetten om effectief en stevig met de situatie om te gaan. Hoe je dit doet, leren wij deelnemers in onze trainingen. In de  vorm van op maat gemaakte incompany trainingen op het gebied van leiderschap (voor directie, HR en alle andere leidinggevenden) maar ook op het gebied van persoonlijke effectiviteit voor medewerkers.  Zo helpen wij onze klanten als partner in groei door leidinggevenden en medewerkers handvatten te geven om zelfbewuster en effectiever te zijn. Door gedrag te kiezen in plaats van te doen wat je altijd al deed. We zorgen voor één taal en meer eerlijkheid onderling.

We ontwikkelen leerprogramma’s specifiek voor jouw bedrijf om te zorgen dat leidinggevenden en medewerkers regie leren nemen in alle situaties. Deelnemers geven onze trainingen gemiddeld een 9,3 omdat alles wat ze leren direct toepasbaar is in de praktijk. 

Na een NONONS training

Heb je inzicht in je valkuilen
Je schiet niet meer in reflexen
Je neemt regie over je werk en leven
Je bent effectief in al je gesprekken
Je kent de verschillende stijlen van communiceren en leidinggeven
Je weet hoe je anderen kunt helpen ontwikkelen
Je kunt nieuwsgierig luisteren
Je weet hoe je eerlijk feedback geeft
Je kunt effectief omgaan met lastige reacties

NONONS werkt onder andere voor:

NO-NONSENSE LEIDING GEVEN


Leidinggeven is leuk, maar lastig. Wat werkt, wat werkt niet? Hoe haal je het beste uit je mensen en uit jezelf? Een leidinggevende heeft drie petten op: die van leider, manager en coach. Hoe je die drie petten effectief inzet om het maximale uit je mensen te halen lees je in No-nonsense leidinggeven. Ook beschrijft Nadia hoe je reflexen en valkuilen kunt leren vermijden. Zoals de neiging om te veel te helpen, te veel te vertellen hoe het moet, of je niet duidelijk uit te spreken.

Dit boek helpt je om bewust en effectief leiding te geven. In dit praktische, heldere en overzichtelijke boek leren startende én ervaren managers hoe ze hun teams kunnen laten bloeien.

Renske Ter Borg

Coachend Leidinggeven vaardigheden

“De training was niet alleen informatief, maar ook erg leuk en het heeft me ontzettend veel inzichten gegeven die ik nu dagelijks kan toepassen, zoals hoe ik respectvol kan confronteren, slecht nieuws kan brengen en coachgesprekken kan voeren. De perfecte combinatie van theorie en praktijk maakte het geheel erg interactief en het oefenen van verschillende situaties en scenarios heeft ervoor gezorgd dat ik met meer zelfverzekerdheid leiding kan geven.”

Harry van de Wiel

Coachend Leidinggeven

“Ondanks mijn jarenlange ervaring was deze cursus enorm leerzaam en waardevol: door deelname leerde ik beter om te gaan met situaties en kwam er structuur in de manier van aanpak. Redelijk veel van de topics waren aardig bekend, echter versplinterd en gefragmenteerd in mijn hoofd. De cursus zette alles in een logische, begrijpbare en vooral direct toepasbare vorm neer. Aanrader!”