Otto - NONONS

Otto DE KAT

‘De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst’ 

Otto de Kat was meubelmaker. Hij besloot het roer helemaal om te gooien toen hij besefte dat hij best veel heeft meegemaakt in zijn leven en daar toch heel goed uit is gekomen. Als coach wil hij graag iedereen helpen die zelf een stap wil zetten. 

Je kunt bij Otto terecht als je vastloopt, als je het even niet meer weet, als je gek wordt van alle keuzemogelijkheden. Of als je baalt van jezelf, omdat het lijkt alsof je nergens verder mee komt. En ook als je je gevoelens, gedachten, wensen en talenten helder wil krijgen. 

Otto heeft ruime ervaring in het werken met jongeren. Hij is super enthousiast, energiek, vrolijk. Otto coacht op een ‘echte’ manier, hij is niet zweverig maar juist heel nuchter, en hij weet je op de juiste momenten uit te dagen. 

Specialismen:

Otto coacht in Amsterdam

“Otto is hierin zeer bijzonder, heb eerder coaching sessies gehad en die hebben nog nooit zo goed als Otto zijn aanpak gewerkt! Hij laat de cursist zelf nadenken, wat soms tot pijnlijke of ongemakkelijke stiltes leidt. Hier is lef en zelfvertrouwen voor nodig.”

“Otto daagt me uit om zelf na te denken en dat heb ik nodig.”

“Voor mij is Otto een voorbeeld in zelf kwetsbaar durven zijn en dit ook gebruiken in coachsessies en trainingen.”

“Compassionate teacher and rolemodel.”