Sophie - NONONS

Sophie van Berckel

Mijn doel is dat jij je weer blij en licht voelt in je lichaam en in je hoofd.”

Samen onderzoeken waar jouw kracht ligt. Hoe jij je (weer) vrij en sterk en blij en licht kunt voelen in je hoofd en in je lichaam. Haar kracht ligt in het motiveren, enthousiasmeren en inspireren van mensen. 

Als coach kijkt zij niet alleen naar het ‘hoofd’-stuk, maar naar het brede perspectief: wat zijn belemmerende gedachten en patronen, hoe zit het prive, wat speelt er op het werk, maar ook: hoe fit voel je je? Houding, ademhaling en algehele fitheid zijn voor haar ook belangrijke zaken om mee te werken. 

Sophie is warm en toegankelijk en oordeelloos. Mensen voelen zich snel op hun gemak en merken dat niets haar te gek is, dat je alles bij haar kwijt kunt. Ze werkt met heldere doelen. 

Iris (33)

“Ik heb voor mijn gevoel een effectief en gestructureerd traject gevolgd, waarvan ik heel veel baat zal hebben in de praktijk. Sophie’s rustige, vriendelijke en begripvolle houding (geen situatie, vraag of gedachte was te gek voor haar, ik kon het allemaal in vertrouwen en zonder veroordeling bij haar kwijt) was de sleutel voor het succes in dit traject.”

Fleur (34)

Ik vind Sophie een hele vriendelijke en enthousiaste coach bij wie ik me snel op mijn gemak voelde. De sfeer tijdens de sessies was open en door haar enthousiasme kreeg ik veel energie van de sessies. Haar aanpak is heel pragmatisch: ze stelt per sessie heldere doelen, die leiden tot het antwoord op mijn loopbaan-coachvraag. Door de gesprekken en opdrachten heb ik duidelijk gekregen wat ik kan en wil in mijn verdere carrière. Kortom, een aanrader voor als je vastloopt in je loopbaan.

Wiep (37)

“Sophie heeft met haar positieve en energieke benadering mij allereerst geholpen mijn coachvraag helder te krijgen. Door haar gestructureerde aanpak heb ik helder gekregen waar ik in mijn carrièreontwikkeling sta, wat mijn prioriteiten zijn, waar ik goed in ben en waar ik heen wil. Waardoor ik ook positiever beeld van mijzelf heb gekregen en van mijn mogelijkheden.”

Saskia (33)

 “Sophie heeft mij heel erg geholpen om de volgende stap in mijn loopbaan helder te krijgen. Ze stelde ze precies de juiste vragen en wist mij op een prettige manier te confronteren en een spiegel voor te houden. De opdrachten die ze tijdens de sessies gebruikt zijn lekker concreet en brengen me echt verder. Na ieder gesprek liep ik vol energie naar buiten.”