Coach Cursus - Vol zelfvertrouwen leren coachen - NONONS Academie

COACH CURSUS

Leer alle ins en outs over het coachvak. Hoe je een gesprek aanpakt, welke structuur je hanteert, welke oefeningen er zijn en bij welke coachee je die kan inzetten. Eigenlijk alles wat er te weten valt over coaching en waarvan wij denken dat je die kennis moet hebben; dat leer je in de complete Coach Cursus.

coach cursus
“Ik zou willen dat coachen mij meer energie geeft dan het kost.”
“Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen in het coachen.”
“Ik wil blijven ontwikkelen en blijven groeien in het coachvak.”
cursus coaching nonons

JE VRAAGT JE AL EEN TIJD AF OF DE  COACH CURSUS MISSCHIEN IETS VOOR JOU IS…

  • Je coacht al veel mensen in je baan.
  • Je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.
  • Je merkt dat je kennis mist.
  • Je zou graag handvatten krijgen over gesprek- en
    luistertechnieken.

 

 

Over de Coach Cursus

 

In de complete Coach Cursus leer je alle ins en outs over het coachvak. Hoe je een gesprek aanpakt, welke structuur je hanteert, welke oefeningen je kan doen en bij welke coachee. Eigenlijk alles wat er te weten valt over coaching en waarvan wij denken dat je die basis moet hebben; dat leer je in deze complete coaching cursus!

ÉCHT ANDEREN HELPEN DOOR VOL ZELFVERTROUWEN TE COACHEN

nonons coaching cursus

Toen ik zelf mijn eerste coachopleiding volgde merkte ik pas hoe vaak ik oplossingen aan het verzinnen was voor anderen. En hoe vaak ik vergoeilijkend reageerde op coachees. Dan zei ik: ach, dat heeft toch iedereen weleens of ik weet zeker dat je het wel kan!

De mama-valkuil moest ik echt afleren. Zelf dacht ik voor ik een coachopleiding volgde dat ik al best goed kon coachen. Ik hoorde dat ook vaak, dat mensen het fijn vonden om met me te praten. Maar ik leerde dat coachen echt een vak is en niet iets is dat je per ongeluk doet. Een goede coach zorgt voor een helder coachcontract in elk gesprek, en laat de coachee zelf kiezen waar aan aan wil werken en hoe.

Een goede coach vertrouwt erop dat de coachee zelf de oplossingen kan verzinnen voor zijn probleem. Ik vind het ontzettend leuk dat we door de Coach Cursus nu veel meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen laten maken met het leukste vak ter wereld. Want als je die valkuilen kent, de coachstructuur inzet en het je lukt om je coachee effectief verder te helpen, dan is het zo een uitdagend, creatief en dankbaar beroep! Geen gesprek is hetzelfde en je leert je coachees op zo een bijzondere manier kennen. Ik vind het rijkdom om dit te mogen doen!

 

We spreken elkaar, Nadia

Meld je aan voor het inkijkje in de academie

en start vandaag nog!

Je ontvangt e-mails van ons met de lessen van het inkijkje.
Die doe je gewoon thuis, in je eigen tijd.

Waarom bij NONONS?

Uit alle coachopleidingen en trainingen die wij zelf hebben gevolgd, uit alle coachboeken die we hebben gelezen en vooral uit de duizenden coachgesprekken die we in de afgelopen 25 jaar hebben gevoerd, hebben wij de belangrijkste tools voor coaches verzameld en die leren we aan coaches in onze geaccrediteerde NONONS opleidingen. De NONONS Academie coach cursus is daar de online vertaling van.

We delen onze coaches tips, oefeningen en modellen met als doel om het coachen voor jou leuker en makkelijker te maken. Let wel, de e-learning is een cursus coaching, en geen volwaardige coachopleiding.

Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde
opleidingen

De online cursussen bestaan uit online lessen, tientallen demonstratievideo’s en concrete opdrachten. Jij ziet dus meteen hoe je de oefeningen en interventies in jouw coachpraktijk toepast. Het is nuttig voor startende coaches, om de basis te leren. Maar ook voor ervaren coaches, die zich willen blijven ontwikkelen en met deze coach cursus en de bijbehorende extraatjes hun rugzak weer kunnen vullen.

Wat  cursisten
vinden van de cursus

“De coaching cursus van NONONS
Academie was een absolute verrijking.”

“Het cursusmateriaal is heel helder en
duidelijk waardoor het gelijk toepasbaar is.”

“Niet alleen leer jij tijdens de
introductie het coachvak goed kennen, je leert ook jezelf goed kennen.”

Wat zit er in de coach cursus?

Z

Coach vaardigheden

Coach ben je niet zomaar. Daar heb je bepaalde vaardigheden voor nodig. Je leert het in deze module over coach vaardigheden.

Z

De dramadriehoek

Hier leer je het verschil tussen redden en coachen.

Z

Coachgesprekken

In deze module van de coach cursus nemen we je mee in de structuur van een coachtraject, van begin tot eind.

Z

Methodes & modellen

Zoals: De bateson het emotiedashboard, voicedialogue, persoonlijke kracht, OVK en Coachen en oude bekenden.

Z

Regiemodel

Het regiemodel geeft inzicht in het denk- en gedragspatroon waarin coachees kunnen belanden wanneer een situatie anders loopt dan ze hadden verwacht of gehoopt.

Z

Oefeningen inzetten

In de praktijk blijkt het soms best lastig te zijn om het verlangen van de coachee boven water te krijgen en zijn doel te formuleren. In deze module behandelen we een paar oefeningen en vragen die goed helpen de waarden van je coachee helder te krijgen.

Z

Werking van het brein

Hierin leer je waarom het zo lastig is om te breken met oude patronen en hoe je dat aan coachees kunt uitleggen.

Z

Hoe word je coach?

Hier legt Nadia je uit hoe jij jezelf kunt verkopen als coach, waar je tegenaan kan lopen en hoe je coach klanten krijgt.

METEEN TOEPASBARE TOOLS 
GEEN ZWEVERIG GEDOE

COACH CURSUS COMPLEET

Automatisch toegang tot de Coach Introductie cursus

€ 998,-

 
  • 46 interactieve lessen
  • 25 instructiefilmpjes
  • 12 modules
  • Levenslang toegang

 

FAQ’s

Nu meteen! Oftewel wanneer jij wilt. Klik onderaan deze mail op ‘nu meedoen’, vul je gegevens in en rond je bestelling af. Je krijgt daarna meteen een mail met alle informatie en toegang tot de online cursussen en de speciale app voor op je telefoon.

Wat maakt deze online cursussen uniek?

 

Uit alle coachopleidingen en trainingen die wij zelf hebben gevolgd, uit alle coachboeken die we hebben gelezen en vooral uit de duizenden coachgesprekken die we in de afgelopen 25 jaar hebben gevoerd, hebben wij de belangrijkste tools voor coaches verzameld en die leren we aan coaches in onze geaccrediteerde NONONS opleidingen. De NONONS Academie is daar de online vertaling van.  We delen onze coaches tips, oefeningen en modellen met als doel om het coachen voor jou leuker en makkelijker te maken. Let wel, de e-learning is een cursus, en geen volwaardige coachopleiding. Je wordt niet geobserveerd, krijgt geen persoonlijke feedback op hoe je coacht en ook geen diploma aan het eind. Mocht je dat wel willen, kijk dan eens naar onze geaccrediteerde opleidingen.

De online cursussen bestaan uit online lessen, tientallen demonstratievideo’s en concrete opdrachten. Jij ziet dus meteen hoe je de oefeningen en interventies in jouw coachpraktijk toepast. Het is nuttig voor startende coaches, om de basis te leren. Maar ook voor ervaren coaches, die zich willen blijven ontwikkelen en met deze cursus en de bijbehorende extraatjes hun rugzak weer kunnen vullen.

Ik ben al coach, heb ik dan iets aan deze cursus coaching?

Alle oud-deelnemers aan een geaccrediteerde coachopleiding van NONONS krijgen gratis toegang tot deze cursussen. Wij houden er van om deelnemers net wat extra te geven. En als je niet eerder een NONONS opleiding deed, maar je bent wel coach, dan zijn onze cursussen een absolute aanrader. Je wil je ongetwijfeld blijven ontwikkelen. Bij ons vind je veel bekende modellen maar ook veel nieuwe door ons ontwikkelde modellen, altijd in een helder, no-nonsense jasje. De demonstratievideo’s waar je onze opleiders oefeningen ziet voordoen als coach zijn enorm populair bij onze coaches in opleiding. Zij kijken deze regelmatig terug. Met Coach Extra krijg je bovendien elke twee weken een masterclass of supervisie.

 
Is de Coach Cursus geschikt voor beginnende coaches?

Jazeker! Met deze cursus leer je de basis van het coachen. De cursus is geschikt voor coaches die zich steviger willen voelen in het coachen en die meer willen halen uit coachtrajecten met hun coachees. Daar moeten we wel bijzeggen dat wij veel belang hechten aan ‘vlieguren’ maken en leren door te doen. In onze gecertificeerde coachopleidingen observeren we dan ook heel veel coachgesprekken en geven we persoonlijke feedback. Dat mis je natuurlijk wel als je alleen de cursus volgt. De cursussen geven je waardevolle handvatten en tools, maar dat maakt je nog geen goede coach. Daarvoor heb je wat ons betreft meer nodig: coachuren, reflectie, observaties, supervisie en intervisie. Kijk voor meer informatie over onze geaccrediteerde coachopleidingen.

Hoeveel tijd ben je er mee kwijt?

Je doorloopt alle lessen van de cursus helemaal in je eigen tijd. Je krijgt van ons wel wekelijks een mail over de volgende stap, om je te motiveren. Maar jij bepaalt het tempo en maakt je eigen planning. Het werkt het beste als je wekelijks een paar keer een half uurtje de tijd neemt om met cursus bezig te zijn.

Wanneer kan ik beginnen?

Nu meteen! Oftewel wanneer jij wilt. Klik onderaan deze mail op ‘nu meedoen’, vul je gegevens in en rond je bestelling af. Je krijgt daarna meteen een mail met alle informatie en toegang tot de online cursussen en de speciale app voor op je telefoon.