Beste coachend leidinggeven training in Amsterdam | NONONS

DEEP DIVE COACHEND LEIDINGGEVEN

PERSOONLIJKE EN INHOUDELIJKE VERDIEPING OP LEIDERSCHAP


Dé vervolg training na Coachend Leidinggeven
4 intensieve, interactieve trainingsdagen
Ontdek en overwin je eigen belemmerende overtuigingen
Neem effectief de leiding in elke situatie
Leer omgaan met de meest uitdagende personen

Deze training is speciaal ontworpen voor leiders zoals jij, die al een solide basis hebben maar soms nog steeds worstelen met de complexiteit van leiderschap.

Heb je meer collega’s die de training Coachend Leidinggeven of deze Deep Dive Coachend Leidinggeven willen volgen? NONONS verzorgt ook incompany trainingen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Perfect voor een team-setting. 

coachend leidinggeven training
 • 3 MAANDEN
 
 •  € 3.495,-
 •  Min. 6 deelnemers
 •  Max. 8 deelnemers
coachend leidinggeven training

DEEP DIVE COACHEND LEIDINGGEVEN

PERSOONLIJKE EN INHOUDELIJKE VERDIEPING OP LEIDERSCHAP


Dé vervolg training na Coachend Leidinggeven
4 intensieve, interactieve trainingsdagen
Ontdek en overwin je eigen belemmerende overtuigingen
Neem effectief de leiding in elke situatie
Leer omgaan met de meest uitdagende personen

Deze training is speciaal ontworpen voor leiders zoals jij, die al een solide basis hebben maar soms nog steeds worstelen met de complexiteit van leiderschap.

Heb je meer collega’s die de training Coachend Leidinggeven of deze Deep Dive Coachend Leidinggeven willen volgen? NONONS verzorgt ook incompany trainingen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Perfect voor een team-setting. 

  Deep Dive Coachend leidinggeven training: het vervolg!

  Je hebt onze training Coachend Leidinggeven onder de knie en je voelt je thuis in je rol als leider, manager en coach. Al blijft het omgaan met ‘moeilijke’ medewerkers en je eigen overtuigingen knap lastig. Geen zorgen, deze Deep Dive Coachend Leidinggeven biedt je de persoonlijke en inhoudelijke verdieping die je nodig hebt. Deze stevige, diepgaande vervolgtraining versterkt én verdiept jouw leiderschapskwaliteiten.

  Wat kun je verwachten van deze vervolgtraining?

  In deze intensieve training duiken we dieper in coachend leiderschap. Je hebt al kennis gemaakt met de effectieve NONONS-modellen en geleerd hoe je de rollen van leider, manager en coach afwisselt. Je bent al alert op de valkuilen van de mama, macho of mol-rollen en je gespreksvaardigheden zijn steviger dan ooit. Maar nu is het tijd om een laag dieper te gaan. We gaan verder dan de basis en ontdekken samen je volledige potentieel in een groep gelijkgestemde leiders.

  Voor wie is deze Deep Dive Coachend Leidinggeven?

  Deze training is speciaal ontworpen voor leiders zoals jij, die al een solide basis hebben maar soms nog steeds worstelen met de complexiteit van leiderschap. Voel je je soms moe of gefrustreerd? Ervaar je uitdagingen in het begrijpen en motiveren van je team? Dan is deze Deep Dive Coachend Leidinggeven jouw volgende stap.

  Regie in je rol 

  Met onze bekende regiemodel als rode draad, onderzoeken we situaties waarin je de regie verliest. Welke overtuigingen houden je tegen? Waarom ben je niet altijd de leider die je wilt zijn? Deze vragen en meer worden beantwoord in deze transformerende vervolgtraining.

  Word de leider die je wilt zijn en meld je aan voor deze Deep Dive!

   

  Wat kan en weet je als je de Deep Dive Coachend Leidinggeven training hebt afgerond?


  Je leert hoe je de touwtjes stevig in handen houdt in elke uitdagende leiderschapssituatie. Geen situatie is te complex, geen gesprek is te ingewikkeld!

  Je hebt inzicht in je eigen reflexen die jouw coachende leiderschapsstijl soms dwarsbomen.

  N Jij kunt omgaan met alle soorten karakters om je heen. Van de stille denkers tot de luidruchtige doeners, jij weet hoe je ze in hun kracht zet!

  N Je weet meer van gedragsverandering en hoe je jouw team niet alleen motiveert, maar ook inspireert.

  Je leert nieuwe coachtechnieken en hoe je deze slim toepast in je gesprekken.

  Je weet hoe je een omgeving creëert waarin je medewerkers zich veilig voelen om te leren en te groeien.

   

  Het programma van de Deep Dive Coachend Leidinggeven training

  Kickstart Deep Dive: jouw persoonlijke focus

  Vóór de start, duik je in een zelfreflectie-test. Dit is jouw opfrisser van de training Coachend Leidinggeven en het scherpt je persoonlijke doelen aan. Verzamel waar mogelijk ook 360-graden feedback, het is tijd om jezelf vanuit alle hoeken te bekijken!

  Dag 1 Bewustwording reflexen (met overnachting)

  Op dag één duiken we gelijk de diepte in! Waarom neem je soms niet de leiding zoals je wilt? We ontrafelen jouw overtuigingen, imago, en gedragspatronen. Ontdek de geheimen achter gedragsverandering: wie verandert, wie niet, en waarom? Eindig de dag met een persoonlijk leerdoel, gestoeld op jouw nieuwe zelfinzicht.

  Dag 2 Regie nemen in alle situaties

  Deze dag staat in het teken van regie, ook als het even tegenzit. We gaan aan de slag met jouw gevoelens en behoeften: hoe maak je ze helder en hoe zorg je dat ze vervuld worden? Ontdek de stappen naar jouw doelen en leer omgaan met de hobbelige wegen. Ook krijg je een nieuwe coachingstool in handen, waarmee jij jezelf, je medewerkers en zelfs je hele team helpt om te gaan met lastige situaties.

  Dag 3 Omgaan met ‘moeilijke’ mensen

  Vandaag draait alles om het omgaan met ‘moeilijke’ mensen. Wie zijn ze, wat maakt het lastig, en hoe ga je ermee om? Meestal ligt de oorzaak in het verschil in normen en waarden. Leer hoe je stevig en volwassen blijft in elke situatie. Ook nemen we psychologische veiligheid onder de loep, de basis voor een sterk team.

  Dag 4 Duurzame verandering

  Op dag vier sta je in de spotlight: oefen de lastigste gesprekken met een acteur. Kies je eigen uitdaging en krijg direct feedback. ’s Middags zoomen we in op jouw rol in teamdynamiek en verandering. Hoe inspireer je, hoe ga je om met weerstand? We sluiten af met strategieën voor blijvende impact.

  Investering

  De kosten van deze vervolgtraining bedragen €3.495,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief diner, hotelovernachting en ontbijt. Lunch, koffie, thee, lekkers en eventuele boeken zijn ook inbegrepen in de prijs.

  Kijk hieronder voor de data & locaties van onze opleidingsgroepen:

  Amsterdam
  NONONS Linnaeushof 6-1 1098 KH Amsterdam

  • donderdag 3 oktober 2024
  • vrijdag 4 oktober 2024
  • woensdag 16 oktober 2024
  • vrijdag 8 november 2024
  •  

  De opleidingsdagen beginnen om 9.30 uur en we ronden af om 16.30 uur. Op de eerste dag werken we iets langer door, tot ongeveer 19.30 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezamenlijk diner in het hotel. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen.

  Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer op de agenda staat bij NONONS? Neem een kijkje in onze agenda en ontdek welke opleidingen binnenkort van start gaan op onze verschillende locaties. 

  beste coach opleiding van nederland

  Veelgestelde vragen

   

  Voor wie is de Deep Dive Coachend leidinggeven?

  Deze training is geschikt voor iedereen die onze training Coachend Leidinggeven heeft gevolgd. Het is een verdieping (en dus follow-up) van de training Coachend Leidinggeven van NONONS. Alleen mensen die de training in open of incompany hebben gevolgd kunnen zich aanmelden voor de deep dive.

  Kun je deze opleiding alleen doen als je de training Coachend leidinggeven hebt gevolgd?

  Ja, dit is echt een inhoudelijke en persoonlijke verdieping. We verwachten dat je de 5-daagse Coachend Leidinggeven training bij NONONS hebt voltooid, het boek ‘No-nonsense leidinggeven’ hebt gelezen en vertrouwd bent met alle modellen uit die training.

  Wat leer je precies?

  We duiken diep in het regiemodel om te ontdekken in welke situaties je moeite hebt met het nemen van regie. We onderzoeken de onderliggende overtuigingen, uitdagingen in interacties met anderen, en persoonlijke struikelblokken. Je gaat je reflexen voor ingrijpen verfijnen en actief werken aan effectiever leiderschap. Ook verdiepen we ons in thema’s als psychologische veiligheid, intrinsieke motivatie en de dynamiek van verandering.

  Wat is de studiebelasting?

  De studiebelasting is 4 trainingsdagen. Daarnaast is er voorbereiding nodig, zoals het doen van een test, het herlezen van het ‘Coachend Leidinggeven’ boek en je kaartjesmap. Tussen de trainingsdagen door krijg je huiswerkopdrachten, vergelijkbaar met de Coachend Leidinggeven training, die maximaal een uur per trainingsdag in beslag nemen.

  Kan ik ook thuis slapen in plaats van in het hotel?

  Omdat we wat dieper kijken naar persoonlijke reflexen en belemmeringen gaan we de eerste dag wat langer door. We raden je daarom aan om in het hotel te overnachten. Dit bevordert de groepsdynamiek en de diepgang van de training. Mocht je per se thuis willen slapen en eten, dan is dat mogelijk, neem dan wel even contact met ons op.

  Krijg ik een diploma of certificaat?

  Na afronding van de volledige training ontvang je een certificaat van deelname. Er is geen examen, dus een diploma wordt niet uitgereikt.

  Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.