coach opleiding amsterdam

NONONS coach opleidingen 

NONONS biedt verschillende coachopleidingen, aangeboden als open opleiding en incompany. Deze opleidingen en trainingen staan bekend om de no nonsense aanpak en praktische toepasbaarheid. Geen zweverige theorieen en moeilijke woorden, maar simpele modellen en een heldere uitleg met altijd een koppeling naar hoe je dat dan in praktijk doet.

Hulp nodig bij een
complex coachingstraject?

 

Coach Intern 

Coach Intern is een vijfdaagse opleiding voor iedereen die basis coachvaardigheden wil leren of als je erachter wil komen of coachen iets voor je is. Deze coachopleiding is ook zeer geschikt voor interne coaches of HR-medewerkers die de basis van het coachen onder de knie willen krijgen. Accreditatie: Foundation Niveau, NOBCO.

 

 

Gemiddeld geven de studenten
ons een
9,1
en 88%
raadt NONONS aan.

 

Coach Intensive

Coach Intensive is een coachingsopleiding van een half jaar. In deze intensieve opleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen als je coach wilt worden. Maar ook veel ervaren coaches kiezen deze opleiding, vooral om de praktische tools die je krijgt. Je leert o.a. hoe je een traject opbouwt, intakegesprekken voert en welke oefeningen je kunt doen bij belemmerende overtuigingen. Accreditatie: Practioner Niveau, NOBCO.

 

Coach Expert

Coach Expert is het vervolg op de Coach Intensive. Deze coachopleiding is een intensief verdiepingsjaar waarin vooral gekeken wordt naar wie jij bent als coach en hoe je in je gesprekken effectiever kunt zijn. Je leert ook dieper coachen doordat je veel bewuster kunt coachen en beter kunt coachen op gevoel. Accreditatie: Senior Practitioner Niveau, NOBCO.

 

 

 

Nobco accreditatie coachingsopleiding

 

Coachend Leidinggeven

Coachend Leidinggeven is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet. De coachopleiding is bedoeld voor leidinggevenden, (project)managers, HR-adviseurs en andere mensen die regelmatig helpende gesprekken voeren. 

Nobco accreditatie coachingsopleiding

Wat maakt NONONS coachopleidingen bijzonder?

NONONS is professioneel, helder en duidelijk. Niet ingewikkeld en altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen vandaag mee aan de slag. En dat gebeurt allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor.

NONONS is no-nonsense, maar staat ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. En daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren.