Cursus Coaching | Doe de 'ben ik geschikt als coach'-test
Online coachopleiding Coach Intensive

Online coachopleiding Coach Intensive

In de afgelopen periode hebben we allemaal gemerkt dat veel werk, en dus ook coachtrajecten online doorgaan. NONONS heeft in het voorjaar van 2020 alle coachopleidingen online voortgezet. Ook hebben alle NONONS coaches de overstap gemaakt naar online coachen. We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar handvatten en tools om goed online te kunnen coachen. Hoe zorg je voor vertrouwen? Hoe zorg je dat je subtiele non-verbale signalen wel ziet en hoe zet je bijvoorbeeld een loop-oefening in als je je coachee alleen op een beeldscherm ziet. Daarom biedt NONONS vanaf nu ook een Online variant van de Coach Intensive in groepsverband.

Deze online geaccrediteerde coachopleiding is gericht op coaches die zich volledig op het online coachen willen richten. Maar het is ook de oplossing voor mensen die een NONONS opleiding willen volgen maar voor wie Amsterdam of Rotterdam te ver weg is.

De eerstvolgende editie van de Coach Intensive Online start in november 2021. De hele opleiding volg je online in groepsverband. We leren je alle kneepjes van het coachen, met een extra focus op online coachen. De opleiding wordt via Zoom gegeven door onze senior opleider Anneke Huizinga die al jaren ervaring heeft met online coachen!

Online Coach Intensive

De inhoud van de opleiding is hetzelfde als die van de reguliere Coach Intensive. Meer informatie over de inhoud van de opleiding vind je  hier.  

  • Je leert in de Coach Intensive de basis van het coachen, je krijgt een gevulde rugzak met coachoefeningen.
  • In de Coach Intensive online leer je ook hoe je online alle coach-technieken kunt toepassen.
  • Je krijgt online in groepsverband les, achter je computer.

Lijkt je dit wel wat en wil je meer informatie over deze Coach Intensive Online?

Klik hier voor meer informatie daarover. Of geef je hier direct op.