Ben ik geschikt als coach? - Doe de NONONS-coach test

Ben ik geschikt als coach?

Een carrière als coach vraagt om bepaalde eigenschappen die je nodig hebt. Stel jij jezelf wel eens de vraag ‘Ben ik geschikt als coach?’ en wil je daar het antwoord op vinden? Wij kunnen je hierbij helpen. We leggen je uit wat belangrijk is bij het worden van een coach en vertellen je meer over de cursus coaching die je kunt doen.

Ben ik geschikt als coach?

Misschien ben je net begonnen als coach of sta je op het punt om voor een carrière als coach te kiezen maar vraag je jezelf soms af ‘Ben ik geschikt als coach?’. De eigenschappen van een coach variëren van de juiste vragen stellen tot empathie tonen. Om een geschikte coach te worden, is het bijvoorbeeld van belang dat je:

1. Empathie hebt en kan accepteren zonder oordeel.

2. Een coachee kan confronteren met patronen ondanks dat dit pijnlijk of kwetsbaar kan zijn.

Doe de test!

Stel je jezelf wel eens de vragen ‘Ben ik geschikt als coach?’ en ‘Is coachen wel iets voor mij?’ en wil je hier graag meer duidelijkheid over vinden? Bij NONONS kun je een cursus coaching volgen. De cursus ‘Coach Basics’ is speciaal ontwikkeld om te ontdekken of coaching iets voor jou is. Je gaat zelf antwoord geven op de vraag ‘Ben ik geschikt als coach’ en gebruikt daarbij de cursus als test.

Tijdens de cursus leer je bijvoorbeeld wat coaching is en ontdek je wat de juiste mindset is voor een coach. Daarnaast leer je hoe je doelen stelt en kunt doorvragen en activeren tijdens een gesprek met een coachee. Na het volgen van de cursus speelt de vraag ‘Ben ik geschikt als coach?’ niet langer in je hoofd. Je ontdekt tijdens de cursus of je verder wilt leren voor coach.

ben ik geschikt als coach

Meer informatie

Voor meer informatie over de vraag ‘Ben ik geschikt als coach?’ kun je verder lezen op onze website. Wil je de cursus volgen? (linkje naar de cursus) Of ben je op zoek naar tips om een betere coach te worden? Check dan onze opleidingen in Amsterdam of Rotterdam.