Coach opleidingen, in-company trainingen en coaching

Iedereen regie

Je krijgt inzicht en leert door te doen

Welkom bij NONONS, dé expert in leiderschapsontwikkeling, coachopleidingen en trainingen voor persoonlijke effectiviteit. Ons doel? Heel Nederland regie. Wij leren je regie te nemen over je leven, werkgeluk en gezondheid. Met onze praktische trainingen en coaching zorgen we ervoor dat individuen en teams écht in actie komen.

Deelnemers
geven ons een
9,5
98% raadt
NONONS aan

Informatiebijeenkomsten Coachopleidingen

Amsterdam

maandag 2 september 2024
dinsdag 15 oktober 2024
maandag 25 november 2024
dinsdag 14 januari 2025

 

 

Online

dinsdag 24 september 2024*
maandag 4 november 2024*
dinsdag 17 december 2024*
* van 16.30 - ± 18.00 uur

 

ONZE LAATSTE TIPS VOOR LEIDINGEVENDEN EN COACHES

Coachtechnieken die het de coach makkelijker maken

Coachtechnieken die het de coach makkelijker maken

Coachtechnieken die het het coachen makkelijker maken Of juist moeilijker? Volgens onze hoofdopleider Marielle Rumph maken we het ons als coach vaak onnodig moeilijk. Veel coaches merken na de basis coach opleiding (Coach Intensive)  dat coachen soms ingewikkelder is...

Zo ben ik nou eenmaal

Zo ben ik nou eenmaal

Vraag je je weleens af: Waarom je altijd te laat komt? Tja, zo ben ik nou eenmaal … Waarom je bijna ieder weekend een kater hebt? Ach, zo ben ik nou eenmaal … Waarom je de rommel van je kinderen blijft opruimen? Ja, zo ben ik nou eenmaal … Lekker makkelijk. Zo hoef je...

Slachtoffergedrag doorbreken

Slachtoffergedrag doorbreken

Hoe doe je dat? ‘Zou je mij kunnen helpen, ik kom er niet uit!’ Een zin die voor veel mensen lastig is om uit te spreken. Hulp vragen en vervolgens hulp van iemand aannemen kan best spannend zijn. Het kan voelen alsof je de ander macht geeft door te zeggen: ‘hier weet...

STARTEN ALS COACH? IS HET COACHVAK WAT VOOR JOU?

Leer wat coaching is en wat het vooral niet is voor je het besluit maakt om te starten als coach.  Daar kom je achter in deze gratis training van NONONS.

  • Je leert coachende vragen te stellen (want dat is niet zo makkelijk als het lijkt).
  • Je maakt kennis met de termen: reflectieve vragen, last van X, lenig luisteren en nieuwsgierige vragen.
  • Je leert coachen met het Mature-model. Als coach wil je vanuit een gelijkwaardige positie je coachee helpen zelf de regie te pakken. Het Mature-model helpt bewust te worden van jouw positie en te voorkomen dat je in valkuilen stapt als coach.

Met deze gratis training krijg je toegang tot ons online studieplein. Je kunt hem gewoon volgen vanuit huis, in je eigen tijd.

NONONS werkt onder andere voor

Waarom moeilijk doen als het leuk kan!

 

Waarom NONONS

We heten niet voor niets NONONS. Bij ons geen zweverig gedoe en ingewikkelde theorieën. Bij ons krijg je handige kaartjes met tips en tricks over hoe je dat doet, effectief leidinggeven, coachen of samenwerken. We hebben relevante theorieën en modellen vertaald naar heldere taal en simpele stappenplannen, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen.  Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. En wij geloven in leren door te doen. Dus in elke opleiding en training zetten we je aan het werk. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen. We helpen je te groeien door onze ervaring en kennis te delen, maar ook door jou eerlijk feedback te geven. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense.

Stijn over de training
Coachend Leidinggeven

 

"De nieuwe inzichten en dingen die je hier leert, kun je de volgende dag al toepassen"

 

 

Stijn,

Marketing Manager KPN


lees meer >

NONONS coaches

Bij NONONS kan je terecht voor professionele coaching met verschillende specialismen. Of je nou op zoek bent naar coaching voor je loopbaan, voor jou als persoon of in je managementvak, bij NONONS vind je het. NONONS coaches zijn professioneel, gedreven, effectief en ‘no-nonsense’.  NONONS coaches coachen ook online. Je vindt er altijd een die bij je past. 

Wie zijn wij?

NONONS is het bedrijf van Anne de Jong en Nadia van der Vlies. We werken samen met ervaren coaches en trainers die experts zijn op hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt. En dan nog een stapje verder.

WhatsApp of bel met Chantal
06 - 819 139 19
voor studie advies & vragen